!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nowhere έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:38
Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:28 Κοπηκε στην επιλεξιμοτητα φυλου απο την Παγκοσμια Ομοσπονδια Μποξ.

Μαλλον θα διαβαζουν Αριστο οι τυποι. :102:

.
γιατί τον άλλαξες τον τίτλο τότε? [που κι αυτός μαλακία παίζει να είναι αλλά είνσι μάταιο να ψάξω μια και είσαι σωστός ακόμα και όταν είσαι λάθος]

Διορθωσα intersex ενω ειχα βαλει τρανς.

Το newsbreak που ειχα αντιγραψει τον τιτλο ειχε βαλει τρανς και το διορθωσε με το ονομα της Αλγερινης.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Συμφωνειτε με τη Μελονι ναι η ου;

Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:14 Η δηλωση της Μελονι:

«Δεν συμφωνώ με την επιλογή της ΔΟΕ και το έχουμε πει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν το 2021 η ΔΟΕ άλλαξε τους κανονισμούς για το θέμα αυτό, καταθέσαμε πρόταση για να επισημάνουμε τις συνέπειες που θα προκύψουν. Είναι γεγονός ότι με τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα του Αλγερινού αθλητή ο αγώνας εξ αρχής δεν φαίνεται δίκαιος. Θεωρώ ότι οι αθλητές με ανδρικά γενετικά χαρακτηριστικά δεν πρέπει να επιτρέπεται να αγωνίζονται σε αγώνες γυναικών, όχι για να γίνει διάκριση σε βάρος κανενός, αλλά για να προστατευθεί το δικαίωμα των αθλητριών να αγωνίζονται με ίσους όρους» είπε και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ την Άντζελα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κατάσταση. Το γεγονός ότι η αποσύρθηκε με θλίβει ακόμα περισσότερο. Χθες ήμουν ενθουσιασμένη όταν έγραψε ‘θα αγωνιστώ’ γιατί η αφοσίωση και ο χαρακτήρας μετράνε και σε αυτά τα πράγματα, αλλά μετράει και το να αγωνίζεσαι με ίσους όρους».

https://www.newsbreak.gr/kosmos/664425/ ... -me-trans/

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Λοιπόν. Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Δώστε βάση:

(Εχω βάλει να ξεκινάει από το στιγμιότυπο που παρατίθεται η ωμή τοποθέτηση των πραγμάτων που έχουν προκύψει).

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:04
Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:00
AlienWay έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:57 Η ύπαρξη του y χρωμοσώματος στους ίντερσεξ ευνοεί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που απουσιάζουν από τους μη έχοντες αυτού.

Οκ, δεν είναι βιολογικός άντρας, αλλά την ευνοεί το y χρωμόσωμα.

Απαξ και η Παγκοσμια Ομοσπονδια Μποξ την απεκλεισε ειναι Γουοκιλα οτι την αφησαν να αγωνιστει σε δυο Ολυμπιαδες.

Ξεκαθαρη διακριση και αδικια σε βαρος των βιολογικων γυναικων πυγμαχων.

.
Ε, δεν τρωγεσαι!
Τι γουοκιλα ρε παπάρα γαμω το κεφάλι σου
Η ΔΟΕ έκανε ιατρικές εξετάσεις και έκρινε ότι μπορεί να συμμετάσχει
Η ΔΟΕ που μέχρι τώρα έχει προστατέψει τους ΟΑ από την φυλετική παράνοια σε αντίθεση με αρκετές ομοσπονδίες
Ναι η ΔΟΕ που βρίθει χρηματισμού εδώ και δεκατίες και κάποιοι "αθάνατοι" της ΔΟΕ έχουν πάει και φυλακή.Χι,χι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nowhere έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:28 Μα το ζητούμενο δεν είναι η συγκεκριμένη "γυναίκα". Αυτή απλώς είναι το πρόσχημα.
αν μιλαμε για σένα 30 σελίδες θα θεωρήσεις ότι δεν μιλάμε συγκεκριμένα δλδ
Ναι, ακριβώς το ίδιο θα θεωρήσω. Ότι είμαι πρόσχημα.

Αλλού είναι συνήθως το πρόβλημα και όχι στην τυχαία προσωποποίηση τους. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Λοιπόν, όλα αυτά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν, από το αίσθημα του ολυμπισμού, της αγωνιστικότητας, της ευγενούς άμιλλας, του ουμανισμού, της αλληλεγγύης, του υπερκερασμού των προκλήσεων
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:32
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:28
Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:24

Η Δυση κυριαρχησε πολιτισμικα, μορφωτικα και γεωπολιτικα με παραδοσιακη οικογενεια και παρηκμασε οταν τα φυλα εγιναν τουρλου.

.
Εσείς τα κάνετε Τούρλου. Αυτή γεννήθηκε σε ένα χωριό της Αλγερίας, είδαν τα όργανα της και την όρισαν κορίτσι. Έσεις αρχίσατε τις θεωρίες , οι δυτικοί.

Της εκανε τεστ η Παγκοσμια Ομοσπονδια Πυγμαχιας και δεν περασε την επιλεξιμοτητα φυλου.

Κατι μου λεει πως οι ειδικοι και οι γιατροι της ομοσπονδιας δεν θα ειναι μονο Δυτικοι.

.
Αυτό σου είπα κι εγώ. Αν πας με καμία που μοιάζει με γυναίκα και σου βγάλει καμία ψωλή, αν μετά σου δώσει το χαρτί από το τεστ, κάτσε να τη φας. Εγώ είμαι παραδοσιακός. Γεννήθηκε γυναίκα; Τέλος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:28
Εσείς τα κάνετε Τούρλου. Αυτή γεννήθηκε σε ένα χωριό της Αλγερίας, είδαν τα όργανα της και την όρισαν κορίτσι. Έσεις αρχίσατε τις θεωρίες , οι δυτικοί.

Της εκανε τεστ η Παγκοσμια Ομοσπονδια Πυγμαχιας και δεν περασε την επιλεξιμοτητα φυλου.

Κατι μου λεει πως οι ειδικοι και οι γιατροι της ομοσπονδιας δεν θα ειναι μονο Δυτικοι.

.
Αυτό σου είπα κι εγώ. Αν πας με καμία που μοιάζει με γυναίκα και σου βγάλει καμία ψωλή, αν μετά σου δώσει το χαρτί από το τεστ, κάτσε να τη φας. Εγώ είμαι παραδοσιακός. Γεννήθηκε γυναίκα; Τέλος.

Νομιζα οτι συζηταμε αν ειναι δικαιο να αγωνιστει με γυναικες πυγμαχους ενω εχει ανδρικα χαρακτηριστικα που πλεονεκτουν.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:57 Αυτό σου είπα κι εγώ. Αν πας με καμία που μοιάζει με γυναίκα και σου βγάλει καμία ψωλή, αν μετά σου δώσει το χαρτί από το τεστ, κάτσε να τη φας. Εγώ είμαι παραδοσιακός. Γεννήθηκε γυναίκα; Τέλος.
Να το τυλίξω για γενικότερη χρήση;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:59

.

Νομιζα οτι συζηταμε αν ειναι δικαιο να αγωνιστει με γυναικες πυγμαχους ενω εχει ανδρικα χαρακτηριστικα που πλεονεκτουν.

.
Όλο κάποιος πλεονεκτεί, τι να κάνουμε, υπάρχουν και οι ανδρογυναικες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Στο blade runner 2049, με την φράση intersex δεν ξεκίναγε το τεστ συναισθηματικής ισορροπίας στον κυβόργιο μπάτσο;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Στείλτε μήνυμα στον Σενέκα να ξαναμπεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:01

.
Όλο κάποιος πλεονεκτεί, τι να κάνουμε, υπάρχουν και οι ανδρογυναικες.

Ναι αλλα μετρηθηκε στην Ομοσπονδια με ξεκαθαρα ανδρικα χαρακτηριστικα και δεν περασε την επιλεξιμοτητα φυλου.

Δηλαδη οι ειδικοι του μποξ ειπανε οτι μονο εξωτερικα ειναι γυναικα.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ !!!~

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:35
Otto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:33
Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:32

Η ertnews σας κανει παλληκαρια; :102:

Μια πυγμάχος από την Αλγερία που της είχε απαγορευτεί προηγουμένως να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα επειδή απέτυχε στα τεστ τεστοστερόνης και επιλεξιμότητας φύλου, κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού η αντίπαλός της εγκατέλειψε.

https://www.ertnews.gr/athlitismos/pari ... ria-video/

.
Ναι οκ, άλλο αυτό όμως και άλλο να λένε ότι είναι άντρας.
Τα έχουμε πει. Καλό, χρυσό παιδί ο Αρίστος αλλά δεν το έχει στην τιμή του να πει (μια φορά ρε πουστη) 'οπα μάγκες, την πάτησα'

Οπότε βήμα, βήμα τα μαζεύει τώρα
ντρεπομαι για τα προηγουμενα ποστ μου, οπου εκανα το λαθος να πιστεψω οτι τοπικ που ανοιξε ο αριστος μπορει και να λεει αληθεια.

ζητω ταπεινα συγνωμη. απο οτι φαινεται, ειναι γυναικα. στο δικο μου απλοικο μυαλο, αμα γεννηθηκε με μουνι και χωρις πουτσα, ειναι γυναικα. οι ειδικοτεροι επι του θεματος, ας αποφασισουν αν εχει παραπανω τεστο λογω γενετικου ξερογωτι και αν τελικα πρεπει να μετεχει σε αγωνες με γυναικες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

.

.
Εάν υπερτερεί για βιολογικούς ή ορμονικούς λόγους δεν είναι δίκαιο. Γι'αυτό και μου φαίνεται εντελώς άδικο να συμμετέχουν άνδρες με φυλομετάβαση σε γυναικείους αγώνες.

Αλλά εδώ συζητάμε κάτι εντελώς διαφορετικό
Πρώτον ότι βρήκες ευκαιρία να κάνεις προπαγάνδα χωρίς να ελέγξεις την είδηση
Και δεύτερον πρόκειται για γυναίκα από γέννηση με ορμονική (και χρωμοσωμικη πιθανόν) διαταραχή, οπότε μόνο η ιατρική μπορεί να δώσει απάντηση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”