Γαμώ τους υαλοκαθαριστήρες στη συσκευασία -τιμωρία λες και θα οπλίσουμε βόμβα και γαμώ το πλατοκάθισμα που πρέπει να γίνεις σίγμα τελικό για να το περάσεις!Αυτό ,τίποτα άλλο.stergiosbik έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:52Έκανα πατέντα που μέχρι στιγμής δουλεύει.Στύξ έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:04Το έφτιαξες το καζανάκι ρε μλκ ή το ανατίναξες τελικά ;stergiosbik έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 22:04
Δεν είναι ρε για τα χρήματα.
Αμαρτία όμως να πηγαίνει χαμένο το νερό.
Άσε που μόλις το βλέπω μου γυρίζει το μάτι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Πως είμαι πολύ κοντά στον να τον πείσω να με πάρει και μένα στας εξωτερικάς 
Πες μου προορισμό να σου πω.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:40 Πως είμαι πολύ κοντά στον να τον πείσω να με πάρει και μένα στας εξωτερικάς![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
UKΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:47Πες μου προορισμό να σου πω.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:40 Πως είμαι πολύ κοντά στον να τον πείσω να με πάρει και μένα στας εξωτερικάς![]()
![]()
Μπα.. Γάμα το.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:48UKΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:47Πες μου προορισμό να σου πω.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:40 Πως είμαι πολύ κοντά στον να τον πείσω να με πάρει και μένα στας εξωτερικάς![]()
![]()
![]()
Να μου έλεγες καμιά Ιρλανδία, τίποτις από Σκωτία, να πω ναι ρε φίλε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθεςΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:52Μπα.. Γάμα το.
Να μου έλεγες καμιά Ιρλανδία, τίποτις από Σκωτία, να πω ναι ρε φίλε.![]()
"Πως να σε δικαιολογήσω βρε χαζό;" λέω ολόκληρος προϊστάμενος δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπάλληλο μαζί σου βοηθητικό; και μου είπε το " άσε να δω τι μπορώ να κάνω " αυτό σημαίνει 70% ναι
Στον καμεραμαν τι θα πεις;Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθεςΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:52Μπα.. Γάμα το.
"Πως να σε δικαιολογήσω βρε χαζό;" λέω ολόκληρος προϊστάμενος δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπάλληλο μαζί σου βοηθητικό; και μου είπε το " άσε να δω τι μπορώ να κάνω " αυτό σημαίνει 70% ναι![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Την αλήθεια. Ότι θα πάμε με τη δουλειά στο εξωτερικό.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:03Στον καμεραμαν τι θα πεις;Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθεςΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:52
Μπα.. Γάμα το.
"Πως να σε δικαιολογήσω βρε χαζό;" λέω ολόκληρος προϊστάμενος δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπάλληλο μαζί σου βοηθητικό; και μου είπε το " άσε να δω τι μπορώ να κάνω " αυτό σημαίνει 70% ναι![]()
![]()
ζορίζομαι πολύ.για πόσο ήταν το ελευθέρας σου?
Δυο σας θα σου πει.Καλα θα παει αυτο να μας ενημερωσεις για τις εξελιξειςFata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:07Την αλήθεια. Ότι θα πάμε με τη δουλειά στο εξωτερικό.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:03Στον καμεραμαν τι θα πεις;Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59
Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθες
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
For evah
Δε θα είμαστε οι δυο μας. Θα είναι κι άλλα άτομα από την εταιρία.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:20Δυο σας θα σου πει.Καλα θα παει αυτο να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις![]()
Κατσε να κανουμε προβα.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:23
Δε θα είμαστε οι δυο μας. Θα είναι κι άλλα άτομα από την εταιρία.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:20
Δυο σας θα σου πει.Καλα θα παει αυτο να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις![]()
Ποιοι αλλοι θα ειναι τους εχω γνωρισει;
Σιγά τη δουλειά.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:07Την αλήθεια. Ότι θα πάμε με τη δουλειά στο εξωτερικό.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:03Στον καμεραμαν τι θα πεις;Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59
Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθες
![]()
Και στην τελική, σιγά τον προορισμό με τέτοιες συνθήκες. Σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου μυστήριας γειτονιάς βλέπω να τη βγάζεις. Να ήταν με παρέα, θα έλεγε. Σύμφωνα με αυτό που περιγράφεις, ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα που είναι και καλοκαίρι, μη χάσεις τη ευκαιρία να δεις το Χάιντ Παρκ τουλάχιστον.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθες
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Θα χε μεγαλύτερο γούστο να έπαιζε ανάποδα το σενάριοGoBack έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:20Δυο σας θα σου πει.Καλα θα παει αυτο να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις![]()