Βίνγκιλοτ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:32
Οι κομμουνιστές στο Ισραήλ αντιτίθενται στη σιωνιστική πολιτική του κράτους τους και γενικά δεν περνάνε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, το πινκγουόσινγκ του απαρτχάιντ και της εθνοκάθαρσης καλά κρατεί, λες και οι ισραηλινοί έχουν ποτέ ενδιαφερθεί για τους ΛΟΑΤΚΙ Παλαιστίνιους ή ότι το ένα έχει σχέση με το άλλο. Η Δύση ήθελε Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν και τη Χαμάς στην Παλαιστίνη και ενισχύει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα πιο αντιδραστικά στοιχεία του μουσουλμανικού κόσμου.
Δεν διαφωνώ. Απο το "δεν περνάω πολυ καλά" βέβαια, από το "σκίζω περήφανα και κατακόρυφα τους αιθέρες ώσπου να προσγειωθώ στο κράσπεδο", υπαρχει τεράστια διαφορά.
λες και οι ισραηλινοί έχουν ποτέ ενδιαφερθεί για τους ΛΟΑΤΚΙ Παλαιστίνιους
Καλά, εδώ οχι απλά δεν ενδιαφέρονται οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους, αλλά τους διώκουν για να τους στειλουν και στον αλλο κόσμο κιολας, τί υποχρέωση εχει να ενδιαφερθει ο οποιοσδήποτε αλλοεθνής?
Αν εγώ ημουν Ισραηλινος της κυβερνησης αυτη τη στιγμή, σιγουρα θα εδινα εντολή να προστατεύονται και φυγαδεύονται όλοι οι αντικαθεστωτικοί της μεσαιωνικης αυτης κωλοτρυπίδας που ακουει στο ονομα Γαζα.
Εκεί που μπηκαν μεσα στο ερημωμένο κοινοβουλιο της Χαμάς οι IDFάδες και σηκωσαν την Αστροδάβιδη, εγώ θα εδινα εντολή να σηκώσουν και σημαία του πράιντ, και σημαια του φεμινισμού αν υπήρχε και ό,τι άλλο.
Ο,τι φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω, που ελεγαν καποτε και οι active member