Λέτε να έχουν βαλθεί να αλλάξουν το πρόγραμμα για να μην φάνε κι άλλη γιούχα ή/και για να κερδίσουν πίσω τις χαμένες εντυπώσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Απορώ πάντως, τί θα δείξουν για τελετή λήξης
Λέτε να έχουν βαλθεί να αλλάξουν το πρόγραμμα για να μην φάνε κι άλλη γιούχα ή/και για να κερδίσουν πίσω τις χαμένες εντυπώσεις;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Δεν χρειάζεται να κρύβονται κάποιοι πίσω από τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους επειδή ενδόμυχα θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια με αυτούς, μια χαρά δέχεται ουκ ολίγες απειλές για τη ζωή της η τρανς, απειλές για βιασμό κ.τ.λ.
https://www.reuters.com/sports/olympics ... 024-07-30/
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Δεν προβοκάρω καθόλου. Κι εμένα μ' ενόχλησε το κιτς καραγκιοζιλίκι, αλλά όχι γιατί έκανε κριτική ή παρωδία στη θρησκεία (ποια θρησκεία εδώ που τα λέμε, είναι θρησκεία ο πίνακας του ντα Βίντσι;), αλλά επειδή ήταν κακόγουστο, αντιαισθητικό, άκαιρο και άνευ λόγου προκλητικό.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:23και το δικό μου θρησκευτικό συνειδησιακό κομμάτι θίχτηκε
επίσης, θίγεται νομίζω και η κοινή λογική, από την στιγμή που είναι η θρησκεία εκατομμυρίων προσώπων και μάλιστα της Δύσης και της δικής σου κουλτούρας, και μοιάζει λίγο ειρωνικό και χλευαστικό να τονίζεις εμφατικά αυτό που δήλωσες, είναι σαν να προβοκάρεις
ΥΓ:προς στιγμήν νόμιζα οτι διάβαζα ποστ του Ασέβαστου![]()
Δεν προλαβαινουν. Εκτος αν βγαλουν καμια δεκαρια τραγουδιστες και το κανουν στην υγεια σας με το Σπυρο Παπαδοπουλο. Για κατι παραπανω δεν προλαβαινουν.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:27 Απορώ πάντως, τί θα δείξουν για τελετή λήξης
Λέτε να έχουν βαλθεί να αλλάξουν το πρόγραμμα για να μην φάνε κι άλλη γιούχα ή/και για να κερδίσουν πίσω τις χαμένες εντυπώσεις;![]()
Και σε κάθε περίπτωση, είναι αργά πια. Ουδείς ασχολείται με την τελετή λήξης.BILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:31Δεν προλαβαινουν. Εκτος αν βγαλουν καμια δεκαρια τραγουδιστες και το κανουν στην υγεια σας με το Σπυρο Παπαδοπουλο. Για κατι παραπανω δεν προλαβαινουν.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:27 Απορώ πάντως, τί θα δείξουν για τελετή λήξης
Λέτε να έχουν βαλθεί να αλλάξουν το πρόγραμμα για να μην φάνε κι άλλη γιούχα ή/και για να κερδίσουν πίσω τις χαμένες εντυπώσεις;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι, το σκέφτηκα αυτό αλλά, ξέρω γω, μήπως καταργήσουν τίποτα...περίεργο, μήπως το εμπλουτίσουν σε κάτι σαν με Σελίν Ντιόν...BILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:31Δεν προλαβαινουν. Εκτος αν βγαλουν καμια δεκαρια τραγουδιστες και το κανουν στην υγεια σας με το Σπυρο Παπαδοπουλο. Για κατι παραπανω δεν προλαβαινουν.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:27 Απορώ πάντως, τί θα δείξουν για τελετή λήξης
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
α, καλά, τώρα παιδιαρίζεις για την αντίδραση και μόνο, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τα αυτονόηταΝαύτης έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:30Δεν προβοκάρω καθόλου. Κι εμένα μ' ενόχλησε το κιτς καραγκιοζιλίκι, αλλά όχι γιατί έκανε κριτική ή παρωδία στη θρησκεία (ποια θρησκεία εδώ που τα λέμε, είναι θρησκεία ο πίνακας του ντα Βίντσι;), αλλά επειδή ήταν κακόγουστο, αντιαισθητικό, άκαιρο και άνευ λόγου προκλητικό.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:23και το δικό μου θρησκευτικό συνειδησιακό κομμάτι θίχτηκε
επίσης, θίγεται νομίζω και η κοινή λογική, από την στιγμή που είναι η θρησκεία εκατομμυρίων προσώπων και μάλιστα της Δύσης και της δικής σου κουλτούρας, και μοιάζει λίγο ειρωνικό και χλευαστικό να τονίζεις εμφατικά αυτό που δήλωσες, είναι σαν να προβοκάρεις
Τεσπα, σου έγραψα παραπάνω την απάντηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 31 Ιούλ 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
εισαι ενεργα χριστιανη?Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:23και το δικό μου θρησκευτικό συνειδησιακό κομμάτι θίχτηκε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τί εννοείς τέκνο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:38εισαι ενεργα χριστιανη?Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:23και το δικό μου θρησκευτικό συνειδησιακό κομμάτι θίχτηκε
![]()
Ε ναι, μια χαρά δικαιολογία είναι η ισοπέδωση αυτών που "ενδόμυχα θέλουν να κάνουν κάτι" με όσους τα κάνουν.Βίνγκιλοτ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:29 Δεν χρειάζεται να κρύβονται κάποιοι πίσω από τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους επειδή ενδόμυχα θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια με αυτούς, μια χαρά δέχεται ουκ ολίγες απειλές για τη ζωή της η τρανς, απειλές για βιασμό κ.τ.λ.
Κατά τα άλλα, η κάθε τρανς έχει τα ίδια ακριβώς προβλήματα αναφορικά με τη βία, με αυτά που βιώνει η κάθε γυναίκα.
Για ποιο λογο να θεωρείται η δική της περίπτωση κάτι εξόχως συγκλονιστικό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπορούν να ξαναβάλουν το μπαλέτο με την καραγιάννη,να δείξουν τίποτα τζοκόντες,τον ζιντάν να φτιάχνει κρουασάν πάνω στην αψίδα του θριάμβου,υπάρχει υλικόBILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:31 Δεν προλαβαινουν. Εκτος αν βγαλουν καμια δεκαρια τραγουδιστες και το κανουν στην υγεια σας με το Σπυρο Παπαδοπουλο. Για κατι παραπανω δεν προλαβαινουν.
αυτό το μπαλέτο που λέτε σε στυλ Δαλιανίδη, εγώ δεν το έχω δει ακόμη
Υπάρχει λινκ;
Υπάρχει λινκ;
Η ληξη λογω των πολυ λιγοτερων δεσμευσεων το πιο πιθανο ειναι πως θα ειναι καθαρη πολιτικη woke τοποθετηση. Ηταν ορεξατοι πολυ οι διοργανωτες για κλασομαγκιες με το κατεστημενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:34Και σε κάθε περίπτωση, είναι αργά πια. Ουδείς ασχολείται με την τελετή λήξης.BILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:31Δεν προλαβαινουν. Εκτος αν βγαλουν καμια δεκαρια τραγουδιστες και το κανουν στην υγεια σας με το Σπυρο Παπαδοπουλο. Για κατι παραπανω δεν προλαβαινουν.Saturn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:27 Απορώ πάντως, τί θα δείξουν για τελετή λήξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 31 Ιούλ 2024, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προτείνω πάντως, οι Γάλλοι, να κλείσουν τους Ολυμπιακούς με κάτι αναφορικά με Βατερλώ 
πόσο πιο καθαρή ακόμα;BILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 22:41Η ληξη λογω των πολυ λιγοτερων δεσμευσεων το πιο πιθανο ειναι πως θα ειναι καθαρη πολιτικη woke τοποθετηση. Ηταν ορεξατοι πολυ οι διοργανωτες για κλασομαγκιες με το κατεστημενο.
για πες καμιά ιδέα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 5377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 141 Απαντήσεις