!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
με εναν κουρεα πολυλογα μαθαινει κανεις ολα τα νεα και τα κουτσομπολιά της γειτονιας
εκτελουν λειτουργημα αν το δει καποιος σφαιρικα - ο δικος μου εγκατελειψε και με τις δοκιμες
που εκανα σε αλλους και ειδικα σε εναν στρυφνο που παραλιγο να τον πλακωνα στο ξυλο
κατεληξα σε εναν πακιστανο μετα απο συστασεις τον καλω στο σπιτι και ησύχασα και απο το να κλεινω ραντεβου λες και κατι κανουν και απο τσακωμους συν οτι κουρευει τελεια συν οτι γνωριζει καθε ειδους μαστορια οπου κανεις μια χαρα τις εργασιες χωρις και εκει να περιμενεις ποτε θα εχουν ορεξη
οι δικοι μας
εκτελουν λειτουργημα αν το δει καποιος σφαιρικα - ο δικος μου εγκατελειψε και με τις δοκιμες
που εκανα σε αλλους και ειδικα σε εναν στρυφνο που παραλιγο να τον πλακωνα στο ξυλο
κατεληξα σε εναν πακιστανο μετα απο συστασεις τον καλω στο σπιτι και ησύχασα και απο το να κλεινω ραντεβου λες και κατι κανουν και απο τσακωμους συν οτι κουρευει τελεια συν οτι γνωριζει καθε ειδους μαστορια οπου κανεις μια χαρα τις εργασιες χωρις και εκει να περιμενεις ποτε θα εχουν ορεξη
οι δικοι μας
Γμσ τα!Στύξ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:22Airman68 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:15 Σπανίως να πιάσω κουβέντα με τον κουρέα.
Παλιά που πήγαινα σε κομμώτρια που με έλουζε και έκανε και μασαζάκι στο κεφάλι σχεδόν με έπαιρνε ο ύπνος...
Βρε λαθρολάγνο κουρκουμπίνι πώς γίνεται το μπούστο της κομμώτριας να σου κρύβει το οπτικό πεδίο; Μπροστά σου κάθεται;
Η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ήταν όταν πήγα κάποτε στο κουρείο της μονάδας στο αεροδρόμιο και είχαν μια ΕΠΟΠ κομμώτρια, σαν μανεκέν, που αντί να έχει γυρισμένο το κάθισμα μπροστά στον καθρέπτη το είχε προς την άλλη μεριά και για να με κουρέψει στεκόταν μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου...![]()
![]()
Τα είπες όλα ,και ΕΠΟΠ και κομμώτρια
ΣΣ: "προθερμάνθηκε" ο Sidewinder να υποθέσω;![]()
Και είχε το κάθισμα χαμηλά να είναι το μπούστο της στο ίδιο επίπεδο με τα μάτια μου!
Yippie Kay Yay
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σου κόβει απόδειξη;nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:38 με εναν κουρεα πολυλογα μαθαινει κανεις ολα τα νεα και τα κουτσομπολιά της γειτονιας
οι δικοι μας
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δλδ έρχεται στο σπίτι και τα περνάει όλα ένα χεράκι, μαλλί - φωτιστικά - βρύσες - κλπ;nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:38 κατεληξα σε εναν πακιστανο μετα απο συστασεις τον καλω στο σπιτι και ησύχασα και απο το να κλεινω ραντεβου λες και κατι κανουν και απο τσακωμους συν οτι κουρευει τελεια συν οτι γνωριζει καθε ειδους μαστορια οπου κανεις μια χαρα τις εργασιες χωρις και εκει να περιμενεις ποτε θα εχουν ορεξη
οι δικοι μας
Yippie Kay Yay
σοβαρεψου!Airman68 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:56Δλδ έρχεται στο σπίτι και τα περνάει όλα ένα χεράκι, μαλλί - φωτιστικά - βρύσες - κλπ;nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:38 κατεληξα σε εναν πακιστανο μετα απο συστασεις τον καλω στο σπιτι και ησύχασα και απο το να κλεινω ραντεβου λες και κατι κανουν και απο τσακωμους συν οτι κουρευει τελεια συν οτι γνωριζει καθε ειδους μαστορια οπου κανεις μια χαρα τις εργασιες χωρις και εκει να περιμενεις ποτε θα εχουν ορεξη
οι δικοι μας
Συ ήσουν μονιμάς, δε σ' έπαιρνε λόγω υπηρεσιακού φακέλου.Airman68 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:54Γμσ τα!Στύξ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:22Airman68 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:15 Σπανίως να πιάσω κουβέντα με τον κουρέα.
Παλιά που πήγαινα σε κομμώτρια που με έλουζε και έκανε και μασαζάκι στο κεφάλι σχεδόν με έπαιρνε ο ύπνος...
Βρε λαθρολάγνο κουρκουμπίνι πώς γίνεται το μπούστο της κομμώτριας να σου κρύβει το οπτικό πεδίο; Μπροστά σου κάθεται;
Η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ήταν όταν πήγα κάποτε στο κουρείο της μονάδας στο αεροδρόμιο και είχαν μια ΕΠΟΠ κομμώτρια, σαν μανεκέν, που αντί να έχει γυρισμένο το κάθισμα μπροστά στον καθρέπτη το είχε προς την άλλη μεριά και για να με κουρέψει στεκόταν μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου...![]()
![]()
Τα είπες όλα ,και ΕΠΟΠ και κομμώτρια
ΣΣ: "προθερμάνθηκε" ο Sidewinder να υποθέσω;![]()
Και είχε το κάθισμα χαμηλά να είναι το μπούστο της στο ίδιο επίπεδο με τα μάτια μου!
Γω ως έφεδρος αξιωματικός, θα τον ακουμπούσα στον λουτήρα να ξεκουραστεί.
Όλοι σε άντρες πηγαίνετε;
Μιλάμε ναι.
Την τελευταία φορά κέρασε και ένα ζακαπα.
Την τελευταία φορά κέρασε και ένα ζακαπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα τελευταία χρόνια παίζουν πολύ και τα χιπστεράδικα δήθεν παλαιού τύπου μπαρμπέρικα, όχι με πακιστανούς αλλά με τέρμα τρέντυ κομμωτές με τατουάζ, ξυρισμένα πλαϊνα με μπουκλωτή κορυφή κλπ
Το ίδιο στάιλε που παίζει και στα χιπστεράδικα μπαράκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το κούρεμα είναι asmr
αν μιλάς δε το απολαμβάνεις
αν μιλάς δε το απολαμβάνεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εμεις ειμαστε ανδρες παλαιας κοπης και δεν τα μπορουμε αυταΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 18:37 Τα τελευταία χρόνια παίζουν πολύ και τα χιπστεράδικα δήθεν παλαιού τύπου μπαρμπέρικα, όχι με πακιστανούς αλλά με τέρμα τρέντυ κομμωτές με τατουάζ, ξυρισμένα πλαϊνα με μπουκλωτή κορυφή κλπ
αν δω τατου μου ερχετε στο νου κινεζικα βασανιστηρια
Μ' έχουν κουρέψει κι αρκετές κομμώτριες ,μερικές πολύ καλά και καλύτερα από άντρα ,άλλες μέτρια έως κακά ,σα να έφαγα χειροβομβίδα στο κεφάλι.
Κολλέγιο είναι οι συνομιλίες στα κομμωτήρια.
Το επίπεδο κουτσομπολιού στη δουλειά μου είναι κλάσεις ανώτερο.
Γλωσσικές φονικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.
Το επίπεδο κουτσομπολιού στη δουλειά μου είναι κλάσεις ανώτερο.
Γλωσσικές φονικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.
-
Machine ghost
Was ist zakapa ?ξέλω μόνο την υπακτική κουζίνα τους.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Της μιλάω. Έχει τεράστια στήθη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό