!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Re: Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
Εδώ και καιρό, αφού πέρασα και από έναν εξαιρετικό γκέι κομμωτή που μετρούσε και κάθε του λέξη και κάθε του κίνηση με σοφία, πώς είναι ο τοξοβολος; Καμία σχέση.
Βρήκα έναν πολύ καλό με συνοικιακό που πάω χρόνια, χωρίς δυνατή μουσική, χωρίς αναμονες (θυμάμαι κάτι εποχές να περιμένω μισή ώρα? Και να μην ζητάνε και συγγνώμη καν. Δεν γαμιομαστε λέω γω; ) και βεβαίως χημεία στην επικοινωνία. ΚΑΠΟΤΕ.
Το μόνο πρόβλημα είναι το ίδιο με τις πολυχρονες σχέσεις. Έχουμε πει ο,τι ήταν επιτρεπτό ή χρήσιμο ή αυθόρμητα να βγαίνει. Εδώ και καιρό, μια βαριά σιωπή σκεπάζει τις συναντήσεις μας. Η σιωπή όμως πάντοτε μου προκαλούσε αμηχανία. Ιδίως αν δεν μου βγαίνει εξαρχής να σιωπήσω. Πώς ανανεώνουμε μια βαλτωμένη σχέση με τον κουρέα μας; Ή είναι ώρα να χωρίσουμε αλλά εθελοτυφλω;
Βρήκα έναν πολύ καλό με συνοικιακό που πάω χρόνια, χωρίς δυνατή μουσική, χωρίς αναμονες (θυμάμαι κάτι εποχές να περιμένω μισή ώρα? Και να μην ζητάνε και συγγνώμη καν. Δεν γαμιομαστε λέω γω; ) και βεβαίως χημεία στην επικοινωνία. ΚΑΠΟΤΕ.
Το μόνο πρόβλημα είναι το ίδιο με τις πολυχρονες σχέσεις. Έχουμε πει ο,τι ήταν επιτρεπτό ή χρήσιμο ή αυθόρμητα να βγαίνει. Εδώ και καιρό, μια βαριά σιωπή σκεπάζει τις συναντήσεις μας. Η σιωπή όμως πάντοτε μου προκαλούσε αμηχανία. Ιδίως αν δεν μου βγαίνει εξαρχής να σιωπήσω. Πώς ανανεώνουμε μια βαλτωμένη σχέση με τον κουρέα μας; Ή είναι ώρα να χωρίσουμε αλλά εθελοτυφλω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 31 Ιούλ 2024, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Μεινε μονο για το κουρεμα. Εαν ειναι καλος στο ψαλιδι τα αλλα δεν εχουν σημασια. Εχει ανθρωπους που τους κραταει μονο αυτο για πολλα χρονια.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:07 Εδώ και καιρό, αφού πέρασα και από έναν εξαιρετικό γκέι κομμωτή που μετρούσε και κάθε του λέξη και κάθε του κίνηση με σοφία, πώς είναι ο τοξοβολος; Καμία σχέση.
Το μόνο πρόβλημα είναι το ίδιο με τις πολυχρονες σχέσεις. Έχουμε πει ο,τι ήταν επιτρεπτό ή χρήσιμο ή αυθόρμητα να βγαίνει. Εδώ και καιρό, μια βαριά σιωπή σκεπάζει τις συναντήσεις μας. Η σιωπή όμως πάντοτε μου προκαλούσε αμηχανία. Ιδίως αν δεν μου βγαίνει εξαρχής να σιωπήσω. Πώς ανανεώνουμε μια βελτιωμένη σχέση με τον κουρέα μας; Ή είναι ώρα να χωρίσουμε αλλά εθελοτυφλω;
Εσένα πάντως, δεν σε κράτησε, τύπε.BILLO έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:13Μεινε μονο για το κουρεμα. Εαν ειναι καλος στο ψαλιδι τα αλλα δεν εχουν σημασια. Εχει ανθρωπους που τους κραταει μονο αυτο για πολλα χρονια.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 08:07 Εδώ και καιρό, αφού πέρασα και από έναν εξαιρετικό γκέι κομμωτή που μετρούσε και κάθε του λέξη και κάθε του κίνηση με σοφία, πώς είναι ο τοξοβολος; Καμία σχέση.
Το μόνο πρόβλημα είναι το ίδιο με τις πολυχρονες σχέσεις. Έχουμε πει ο,τι ήταν επιτρεπτό ή χρήσιμο ή αυθόρμητα να βγαίνει. Εδώ και καιρό, μια βαριά σιωπή σκεπάζει τις συναντήσεις μας. Η σιωπή όμως πάντοτε μου προκαλούσε αμηχανία. Ιδίως αν δεν μου βγαίνει εξαρχής να σιωπήσω. Πώς ανανεώνουμε μια βελτιωμένη σχέση με τον κουρέα μας; Ή είναι ώρα να χωρίσουμε αλλά εθελοτυφλω;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μου εχει ζαλισει τ'αρχιδια
Που κουρεύεσαι φίλε; Σε σωφρονιστικό κατάστημα;Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:21 Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε, μια χαρά είναι κάτω από το καπέλο …. κλπ κλπ
Ο τύπος μιλά λες και έχει πάρει αμφεταμίνες!
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Από τη γυναικεία ακτίνα,δε, ακούγεται ένας συνεχής βόμβος σαν σμήνος από σκατόμυγες σαν μακρινό μελίσσι ένας αχός.
ΑΛΛΑ Στην έξοδο από το μπαρμπέρικο Νοιώθω ένα είδος κάθαρσης. Ανεξήγητο , και πολλοί μου έχουν περιγράψει το ίδιο !
Κάτι σαν υπνοβάτης που ξυπνά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εγκρίνω. Απόσπασμα από το ημερολόγιο ενός flat-earther;Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:21 Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε, μια χαρά είναι κάτω από το καπέλο …. κλπ κλπ
Ο τύπος μιλά λες και έχει πάρει αμφεταμίνες!
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Από τη γυναικεία ακτίνα,δε, ακούγεται ένας συνεχής βόμβος σαν σμήνος από σκατόμυγες σαν μακρινό μελίσσι ένας αχός.
ΑΛΛΑ Στην έξοδο από το μπαρμπέρικο Νοιώθω ένα είδος κάθαρσης. Ανεξήγητο , και πολλοί μου έχουν περιγράψει το ίδιο !
Κάτι σαν υπνοβάτης που ξυπνά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 31 Ιούλ 2024, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Dwarven Blacksmith
Καμια φορά μιλάω, τον αφήνω να γκρινιάζει δηλαδή κι εγώ λέω "τι να πεις...".
Αν είμαι αμέσως μετά την δουλειά, με ψιλό παίρνει ο ύπνος. Αλλιώς απαντάω ξερά με ναι και όχι.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Γιατί νομίζουν ότι θα σε έχουν μόνιμο πελάτη. Σε ένα μονο δρόμο πλέον έχει έξι εφτά κουρεία.Aitwlos έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:12 Αν είμαι αμέσως μετά την δουλειά, με ψιλό παίρνει ο ύπνος. Αλλιώς απαντάω ξερά με ναι και όχι.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Σπανίως να πιάσω κουβέντα με τον κουρέα.
Παλιά που πήγαινα σε κομμώτρια που με έλουζε και έκανε και μασαζάκι στο κεφάλι σχεδόν με έπαιρνε ο ύπνος...
Βρε λαθρολάγνο κουρκουμπίνι πώς γίνεται το μπούστο της κομμώτριας να σου κρύβει το οπτικό πεδίο; Μπροστά σου κάθεται;
Η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ήταν όταν πήγα κάποτε στο κουρείο της μονάδας στο αεροδρόμιο και είχαν μια ΕΠΟΠ κομμώτρια, σαν μανεκέν, που αντί να έχει γυρισμένο το κάθισμα μπροστά στον καθρέπτη το είχε προς την άλλη μεριά και για να με κουρέψει στεκόταν μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου...

Παλιά που πήγαινα σε κομμώτρια που με έλουζε και έκανε και μασαζάκι στο κεφάλι σχεδόν με έπαιρνε ο ύπνος...
Βρε λαθρολάγνο κουρκουμπίνι πώς γίνεται το μπούστο της κομμώτριας να σου κρύβει το οπτικό πεδίο; Μπροστά σου κάθεται;
Η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ήταν όταν πήγα κάποτε στο κουρείο της μονάδας στο αεροδρόμιο και είχαν μια ΕΠΟΠ κομμώτρια, σαν μανεκέν, που αντί να έχει γυρισμένο το κάθισμα μπροστά στον καθρέπτη το είχε προς την άλλη μεριά και για να με κουρέψει στεκόταν μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου...
Yippie Kay Yay
Airman68 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:15 Σπανίως να πιάσω κουβέντα με τον κουρέα.
Η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ήταν όταν πήγα κάποτε στο κουρείο της μονάδας στο αεροδρόμιο και είχαν μια ΕΠΟΠ κομμώτρια, σαν μανεκέν, που αντί να έχει γυρισμένο το κάθισμα μπροστά στον καθρέπτη το είχε προς την άλλη μεριά και για να με κουρέψει στεκόταν μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου...![]()
![]()
Τα είπες όλα ,και ΕΠΟΠ και κομμώτρια
ΣΣ: "προθερμάνθηκε" ο Sidewinder να υποθέσω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 31 Ιούλ 2024, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Κουρευομαι μονος μου με την σουπερ ντουπερ μηχανη μου.
Με κουρεύει η Στύγαινα,οπότε δε με παίρνει. 
Έκοψα κουρέα με μόνο λόγο ότι μιλούσε ασταμάτητα και έλεγε ελληνοχριστιανικές πίπες
Κουρεύομαι σε κουρείο στη γειτονιά. Η κουρέας είναι ελληνολιβανέζα ατομάρα και μιλάμε αρκετά
Κουρεύομαι σε κουρείο στη γειτονιά. Η κουρέας είναι ελληνολιβανέζα ατομάρα και μιλάμε αρκετά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:25 Έκοψα κουρέα με μόνο λόγο ότι μιλούσε ασταμάτητα και έλεγε ελληνοχριστιανικές πίπες
Στην αρχαία Αθήνα οι κουρείς ήταν μέγιστοι κουτσομπόληδες . Μάλιστα αρκετοί είχαν συρθεί στα δικαστήρια για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Σαν ταξιτζήδες σήμερα ένα πράμα.