Μη μαδάτε τις μαργαρίτες, άθλιοι, αγροίκοι, αμόρφωτοι, ανέραστοι χριστιανοταλιμπάνοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Έχω λιώσει με τον βάρδο που παραπέμπει σε φιγούρα του Αστερίξ σε θεατρικό δρώμενο της Ρώμης και τη μαργαρίτα που μου θύμισε μια κλασσική φωτο όπου ένα κοριτσάκι βάζει ένα τριαντάφυλλο στην κάννη ενός όπλου.
Μη μαδάτε τις μαργαρίτες, άθλιοι, αγροίκοι, αμόρφωτοι, ανέραστοι χριστιανοταλιμπάνοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είπαμε, ο Μπέος θα τα είχε καταφέρει καλύτερα αν σκιτσογραφούσε.AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 10:32Εχεις συνειδητοποιήσει πόσο αυτοανερείσαι; Μας βάζεις drag show που αγαπήθηκε γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν καλαίσθητο και σωστά στημένο για να δικαιολογήσεις το καραγκιοζιλίκι.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 10:04 Να θυμίσουμε...
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... epsan/amp/
...
Το μόνο που αποδεικνύεις ήταν ότι τελικά δεν έφταιγε το drag show, αλλά το καρακιτσαριό με το οποίο αποδόθηκε.
Αυτό ακριβώς σατιρίζει ο σαρλί.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εν τω μεταξυ ο Μακρον που μας εδειξε τον αποκεφαλισμο της Αντουανετας...
διαβαζα σημερα οτι εχει 5 μπατλερ στην υπηρεσια του και μονο στην καβα του υπαρχουν 144.000 σπανια κρασια.
.
διαβαζα σημερα οτι εχει 5 μπατλερ στην υπηρεσια του και μονο στην καβα του υπαρχουν 144.000 σπανια κρασια.
.
- hellegennes
Ορίστε ένα φρέσκο:Libre arbitre έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:39Παράδειγμα;hellegennes έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:31Αρκεί η σάτιρα να μην αφορά τα όσια σύμβολα των wokατζήδων, οπότε όχι απλά δεν τα ανέχεται αλλά μπορεί να καταλήξεις και στην φυλακή.
viewtopic.php?p=3608321#p3608321
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ρίχνοντας μια ματιά στις ειδήσεις των προχώ μέινστριμ μμε, δεν είδα κάποια αναφορά στο επίμαχο εξώφυλλο...
Προφανώς, το θεώρησαν ασήμαντο ως θέμα.
Περιμένω να δω το κατά πόσον θα αναφερθεί στα τηλεοπτικά δελτία.
Προφανώς, το θεώρησαν ασήμαντο ως θέμα.
Περιμένω να δω το κατά πόσον θα αναφερθεί στα τηλεοπτικά δελτία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Η ελάχιστη ποινή κατ' εμέ. Αλλά που είναι η φυλάκιση; Θα περιμένω ακόμα;hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:07Ορίστε ένα φρέσκο:Libre arbitre έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:39Παράδειγμα;hellegennes έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:31
Αρκεί η σάτιρα να μην αφορά τα όσια σύμβολα των wokατζήδων, οπότε όχι απλά δεν τα ανέχεται αλλά μπορεί να καταλήξεις και στην φυλακή.
viewtopic.php?p=3608321#p3608321
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Να περιμένεις ως τί; Ως επίτιμος κριτής απόδοσης δικαιοσύνης;Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:32Η ελάχιστη ποινή κατ' εμέ. Αλλά που είναι η φυλάκιση; Θα περιμένω ακόμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Εγώ δεν έκανα αναφορα για φυλάκιση. Άσχετα αν δεν είμαι κατά.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:35Να περιμένεις ως τί; Ως επίτιμος κριτής απόδοσης δικαιοσύνης;Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:32Η ελάχιστη ποινή κατ' εμέ. Αλλά που είναι η φυλάκιση; Θα περιμένω ακόμα;![]()
Έγραψες όμως ότι συμφωνείς με τον αποκλεισμό.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:45Εγώ δεν έγραψα για φυλάκιση.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:35Να περιμένεις ως τί; Ως επίτιμος κριτής απόδοσης δικαιοσύνης;Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:32
Η ελάχιστη ποινή κατ' εμέ. Αλλά που είναι η φυλάκιση; Θα περιμένω ακόμα;![]()
So what?
Δημώδους απόδοσης απορία.
Από τρανς φοράδες που αφοδεύουν διαδικτυακώς στο γουόκ τζαμί, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Περιμένω παράδειγμα ατόμου που φυλακίστηκε. Έγραψες ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Καλό είναι να αναφέρετε μερικές. Προς το παρόν δεν έχετε αναφέρει ούτε μια...ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:50Έγραψες όμως ότι συμφωνείς με τον αποκλεισμό.
So what?
Στο σχόλιο μου που έκοψες για το γουόκ τζαμί, υπήρχε ήδη απάντηση.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:55Περιμένω παράδειγμα ατόμου που φυλακίστηκε. Έγραψες ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Καλό είναι να αναφέρετε μερικές. Προς το παρόν δεν έχετε αναφέρει ούτε μια...
Αν την κατάλαβες, έχει καλώς. Αν δεν την κατάλαβες, μπορείς να περιμένεις όσο θες στη στάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
ΥπεκφυγέςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:07Στο σχόλιο μου που έκοψες για το γουόκ τζαμί, υπήρχε ήδη απάντηση.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:55Περιμένω παράδειγμα ατόμου που φυλακίστηκε. Έγραψες ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Καλό είναι να αναφέρετε μερικές. Προς το παρόν δεν έχετε αναφέρει ούτε μια...
Αν την κατάλαβες, έχει καλώς. Αν δεν την κατάλαβες, μπορείς να περιμένεις όσο θες στη στάση.
Ε ναι, τί άλλο; Ποια άλλη οδός από την υπεκφυγή υπάρχει όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με το γουόκ δέος;Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:28ΥπεκφυγέςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:07Στο σχόλιο μου που έκοψες για το γουόκ τζαμί, υπήρχε ήδη απάντηση.Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:55
Περιμένω παράδειγμα ατόμου που φυλακίστηκε. Έγραψες ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Καλό είναι να αναφέρετε μερικές. Προς το παρόν δεν έχετε αναφέρει ούτε μια...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Να δώσει συγκεκριμένα παραδείγματα φυλάκισης.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:34Ε ναι, τί άλλο; Ποια άλλη οδός από την υπεκφυγή υπάρχει όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με το γουόκ δέος;Libre arbitre έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:28ΥπεκφυγέςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:07
Στο σχόλιο μου που έκοψες για το γουόκ τζαμί, υπήρχε ήδη απάντηση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
ρε συ λιμπρε; Μπας κι είσαι μποτ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις