!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρτεμις Seaford ΔΙΚΑΖΕΙ την Μητσοτακική μπανανία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Re: Αρτεμις Seaford ΔΙΚΑΖΕΙ την Μητσοτακική μπανανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:59
Portia έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:53
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:48

Μην σε παρασύρουν τέτοιες ατάκες. Στο σβέρκο σου παίζουν.
Όσοι φεύγουν, φεύγουν αποκλειστικά για τα λεφτά που δεν μπορούν να έχουν εδώ και όσοι έχουν λεφτά (οχι πλουσιοι) περνάνε μια χαρά εδώ.

Έχεις δει κανένα που λέει αυτές τις ατάκες να ξεκουμπίζεται;
Ξεφτυλιζεσαι ασχημα. Ελα μια βολτα Αγγλια να σου γνωρισω γιους και κορες μεγαλογιατρων και δικηγορων, που τελειωσαν Μωραιτη και Κολλεγιο και συνειδητα εγκατελειψαν την Ελλαδα διαγραφοντας παραλληλα μια αξιολογοτατη επαγγελματικη η ακαδημαικη πορεια.

Μην ανοιγετε το στομα σας οταν δεν ξερετε μονο και μονο για να δικαιολογησετε το μπουρδελαδικο του Μητσοτακη.
Οι πλούσιοι έχουν επιλογές. Έχουν μεγαλώσει σε ένα τοπ level και ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Δε μιλάμε για αυτούς που έχουν φράγκα και συνειδητά αποφασίζουν να κάνουν κάτι άλλο.
Σε λίγο θα μου φέρεις και παραδείγματα γιων εφοπλιστών που πήγανε L.A. να γίνουν σκηνοθέτες ή Florida/Texas να ασχοληθούν με άλλες κατηγοριες που αφορούν πλοία.

Συνελθε. Μιλάω για το 99% των μεταναστών.
Ποο ειναι το προβλημα σου με τους μεταναστες που πανε στο Εξωτερικο για τα περισσοτερα χρηματα; Ειλικρινα, ειναι τρομερο το σκαλωμα που εχετε οσοι βρηκατε ετοιμες δουλειες .
Τι θες να κανουν οι μεταναστες, να παρατησουν την εργασια τους και τα χρηματα, να επιστρεψουν Ελλαδα να σας κανουν τον χειροκροτητη και να σας παρακαλανε για καμια θεση του χιλιαρικου;

Μαλλον αυτο σας καιει, το οτι δεν εχετε χειροκροτητες και το πως ο αλλος δε σας τον χρωστα τον κοπο του. Τα ιδια κανανε και οι παππουδες σας με τους μεταναστες του '50 και του '60, τους λοιδωρουσανε μονιμως ως "πιαταδες" μη αποδεχομενοι το γεγονος πως εκεινοι οι μη προνομιουχοι ανθρωποι τα ειχαν καταφερει στον ξενο τοπο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Τώρα, με τον Μητσοτάκη τα ανακαλύψατε όλα;

Είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων;

Ετσι είναι και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, να ξεκουμπιστεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Portia έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:19

Ξεφτυλιζεσαι ασχημα. Ελα μια βολτα Αγγλια να σου γνωρισω γιους και κορες μεγαλογιατρων και δικηγορων, που τελειωσαν Μωραιτη και Κολλεγιο και συνειδητα εγκατελειψαν την Ελλαδα διαγραφοντας παραλληλα μια αξιολογοτατη επαγγελματικη η ακαδημαικη πορεια.

Μην ανοιγετε το στομα σας οταν δεν ξερετε μονο και μονο για να δικαιολογησετε το μπουρδελαδικο του Μητσοτακη.
Οι πλούσιοι έχουν επιλογές. Έχουν μεγαλώσει σε ένα τοπ level και ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Δε μιλάμε για αυτούς που έχουν φράγκα και συνειδητά αποφασίζουν να κάνουν κάτι άλλο.
Σε λίγο θα μου φέρεις και παραδείγματα γιων εφοπλιστών που πήγανε L.A. να γίνουν σκηνοθέτες ή Florida/Texas να ασχοληθούν με άλλες κατηγοριες που αφορούν πλοία.

Ποο ειναι το προβλημα σου με τους μεταναστες που πανε στο Εξωτερικο για τα περισσοτερα χρηματα; Ειλικρινα, ειναι τρομερο το σκαλωμα που εχετε οσοι βρηκατε ετοιμες δουλειες .
Τι θες να κανουν οι μεταναστες, να παρατησουν την εργασια τους και τα χρηματα, να επιστρεψουν Ελλαδα να σας κανουν τον χειροκροτητη και να σας παρακαλανε για καμια θεση του χιλιαρικου;

Μαλλον αυτο σας καιει, το οτι δεν εχετε χειροκροτητες και το πως ο αλλος δε σας τον χρωστα τον κοπο του. Τα ιδια κανανε και οι παππουδες σας με τους μεταναστες του '50 και του '60, τους λοιδωρουσανε μονιμως ως "πιαταδες" μη αποδεχομενοι το γεγονος πως εκεινοι οι μη προνομιουχοι ανθρωποι τα ειχαν καταφερει στον ξενο τοπο.
ειναι προδοτες

δεν θελουν να πληρωνουν τις συντεχνιες του κουλη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:07 Και αυτό το θεωρείς επίτευγμα της κυβερνησάρας; Είναι λόγος να περηφανεύεσαι που πχ καθηγητές πανεπιστημίου και γιατροί νεαρής ηλικίας εδώ παίρνουν 1350 καθαρά, όταν για να ζήσεις αξιοπρεπώς θες 1500 με αυτή την ακρίβεια, τη στιγμή που στην Κύπρο οι αντίστοιχοι μισθοί είναι 4-5 χιλιάρικα;
Για να δώσει παραπάνω με το χρέος που υπάρχει και τον έλεγχο των δανειστών πρέπει να κόψει από κάποιους άλλους.Η ψαλίδα μεταξύ ειδικευμένων δηλαδή και ανειδίκευτων πρέπει να ανοίξει.
Αλλά όλα τα άλλα κόμματα κλαίγονται για τους ανειδίκευτους να πάρουν περισσότερα (ο λαός,η κοινωνία,οι εργαζόμενοι κλπ όλα αυτά είναι συνθήματα για τον μέσο μη ειδικευμένο).Έχουν όλοι κυβερνήσει,τα μνημόνια είναι πρόσφατα και αυτό τους ωθεί να ασχολούνται μόνο με "σκάνδαλα" επειδή δεν έχουν πρόγραμμα πειστικό δηλαδή,διότι αν πουν εγώ θα δίνω 1500 κατώτερο μισθό και 3000 στον γιατρό δεν θα τους πιστέψει κανείς.
Οπότε το νέο σύνθημα που ρίχνουν δεν είναι πια η επανάσταση,η αλλαγή και τα παρόμοια αλλά σηκωθείτε να φύγετε.
Έχω ξαναγράψει ότι το ελληνικό διαβατήριο επιτρέπει σε όποιον θέλει να φύγει χωρίς διατυπώσεις.

https://www.in.gr/2024/01/10/world/ta-p ... ai-ellada/

Το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία, η Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ η Ελλάδα, η Μάλτα και η Ελβετία βρίσκονται στην 5η θέση με εύκολη πρόσβαση σε 190 προορισμούς.

Όποιος θέλει φεύγει.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Κανένα πρόβλημα με όσους πάνε έξω για λεφτά. Απλά να μην πουλάνε πρόλογο ότι πάνε για κάτι άλλο.

Επί προσωπικού, δεν στηρίχτηκα στις έτοιμες δουλειές, έχουμε ανοίξει άλλα δύο νέα φαρμακεία από τότε που ασχολήθηκα εγώ. Και όχι αγορασμένα (για να σε προλάβω μη λες για έτοιμα λεφτά), αλλα απο την αρχη όπως όλοι. Αίτηση, άδεια από το κράτος, μαγαζί, έξοδα, ρισκο να πιάσει γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κλπ.
Και πιθανόν κάποιοι φίλοι σου γόνοι μεγαλογιατρών ή μεγαλοδικηγορων από του Μωραΐτη και το Κολλέγιο να βρηκαν πιο πολλά λεφτά από εμένα στο ξεκίνημα τους. Και;

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερη από εμένα επειδή έφυγες έξω; Εσύ ή ο οποιος άλλος ήθελε να βρει καλά λεφτά;
Τι είσαι για να μου κουνάς το δάχτυλο, και να κάνεις υποθέσεις για το πώς σκέπτομαι εγώ ή παππούδες μου;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Portia έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:53 Ξεφτυλιζεσαι ασχημα.
Κάποιοι είναι ξεφτίλες επί πληρωμή, κάποιοι καθ' έξιν και κάποιοι εκ γενετής.
Εδώ μπορεί να έχουμε περίπτωση που συνδυάζει και τα τρία.
My Life had stood, a Loaded Gun
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:27

Κανένα πρόβλημα με όσους πάνε έξω για λεφτά. Απλά να μην πουλάνε πρόλογο ότι πάνε για κάτι άλλο.

Επί προσωπικού, δεν στηρίχτηκα στις έτοιμες δουλειές, έχουμε ανοίξει άλλα δύο νέα φαρμακεία από τότε που ασχολήθηκα εγώ. Και όχι αγορασμένα (για να σε προλάβω μη λες για έτοιμα λεφτά), αλλα απο την αρχη όπως όλοι. Αίτηση, άδεια από το κράτος, μαγαζί, έξοδα, ρισκο να πιάσει γιατί υπάρχει ανταγωνισμός κλπ.
Και πιθανόν κάποιοι φίλοι σου γόνοι μεγαλογιατρών ή μεγαλοδικηγορων από του Μωραΐτη και το Κολλέγιο να βρηκαν πιο πολλά λεφτά από εμένα στο ξεκίνημα τους. Και;

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερη από εμένα επειδή έφυγες έξω; Εσύ ή ο οποιος άλλος ήθελε να βρει καλά λεφτά;
Τι είσαι για να μου κουνάς το δάχτυλο, και να κάνεις υποθέσεις για το πώς σκέπτομαι εγώ ή παππούδες μου;
Νατο και το αναμενομενο gaslighting.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ο Όττο είναι καλό παιδί, απλά λειτουργεί οπαδικά όταν αφορά τη πολιτική.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

aljawn έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:29
Portia έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 14:53 Ξεφτυλιζεσαι ασχημα.
Κάποιοι είναι ξεφτίλες επί πληρωμή, κάποιοι καθ' έξιν και κάποιοι εκ γενετής.
Εδώ μπορεί να έχουμε περίπτωση που συνδυάζει και τα τρία.
Συνήθως αυτά τα 3 χαρακτηριστικά μαζί συναντώνται εκεί που συχνάζεις.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Portia έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:32
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:27

Νατο και το αναμενομενο gaslighting.
Όταν δεν αντεχεις το επί προσωπικού, να μην το πηγαίνεις στο προσωπικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 31 Ιούλ 2024, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:15 1) όπου έχουν τρελη ανάγκη για γιατρούς (Ιρλανδία, Ρουμανία, Κύπρος) δίνουν μισθαρες. Νομοτελειακά θα γίνει και εδώ αν συνεχίσουμε έτσι. Εύχομαι όχι βέβαια γιατί δε ξέρω που θα βρεθούν τα λεφτά.
Το ότι η Κύπρος μπορεί και τα βρίσκει αυτά τα λεφτά ενώ η Ελλάδα όχι, σου φαίνεται φυσιολογικό; Εμένα όχι, αλλά νομίζω εξηγείται εύκολα από τα χρήματα που χάνονται σε μίζες σε ΟΛΑ τα επίπεδα της εξουσίας (ο μεγάλος όγκος δεν είναι τα υποβρύχια του Άκη, αλλά οι "μικρομίζες" όταν λαμβάνουν χώρα σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες - όποιος έχει μια μικρή επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση ξέρει). Φυσικά αυτά δεν έχουν κοπεί, και να θυμίσω πως εδώ και 5 χρόνια η Ελλάδα είναι γαλάζια σε όλα τα επίπεδα (δήμοι, περιφέρειες, κεντρική κυβέρνηση)
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:15
2) Η Seaford προσκόμισε στοιχεία ποτέ που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά της (εμπλοκή κυβέρνησης με Predator) ή επειδή έτσι πιστεύει ότι έγιναν πρέπει να την πιστέψουμε, όπως και τις φανταστικές συζητήσεις της ;
Η Seaford έχει κάποια στοιχεία για την Πύλο που δεν τα ξέρουμε; Ή συκοφαντεί την χώρα;
Η Seaford αναφέρει τα Τέμπη. Τελείωσε η δίκη και ξέρει τι έγινε; Ή από κεκτημένη ταχύτητα χρησιμοποιεί την ίδια τακτική με τα προηγούμενα ("έτσι πιστεύω ότι έγινε και αν η δικαιοσύνη πει κάτι άλλο, σκευωρία,.συγκάλυψη, διώξτε τα παιδιά σας." )
Εγώ την πιστεύω, γιατί καθήκον του υπεύθυνου πολίτη είναι να είναι καχύποπτος προς την εξουσία και όχι γλείφτης της. Στο θέμα των Τεμπών η υπόθεση βρωμάει και ζέχνει, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι δεν άφησαν την υπόθεση να πάει στη δικαιοσύνη (έτσι για να βουλώσουν τους συκοφάντες βρε αδερφέ, αφού δεν έχουν τίποτα να κρύψουν όπως λένε). Να μη μιλήσουμε για τα στημένα ρεπορτάζ με κομματικά στελέχη σε ρόλο πολιτών που δηλώνουν "δεν μπορούμε να έχουμε συνεπιβάτη το φόβο", πράξη απολύτως ισοδύναμη με το θέατρο των ζαίων στο Μάτι.
3) το 99% των μεταναστών φεύγουν για καλύτερα λεφτά. Υπάρχει και το 1% που πάει για άλλους λόγους (επιστημονικούς, πλούσιοι που δοκιμάζουν αυτά που γουστάρουν κλπ).
Αυτά τα νούμερα από που προκύπτουν; Έχεις κάνει κάποια μελέτη με επιστημονικά ορθή μέθοδο δειγματοληψίας ή πάλι κουβέντα καφενείου;
-_-
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:39
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:15 1) όπου έχουν τρελη ανάγκη για γιατρούς (Ιρλανδία, Ρουμανία, Κύπρος) δίνουν μισθαρες. Νομοτελειακά θα γίνει και εδώ αν συνεχίσουμε έτσι. Εύχομαι όχι βέβαια γιατί δε ξέρω που θα βρεθούν τα λεφτά.
Το ότι η Κύπρος μπορεί και τα βρίσκει αυτά τα λεφτά ενώ η Ελλάδα όχι, σου φαίνεται φυσιολογικό; Εμένα όχι, αλλά νομίζω εξηγείται εύκολα από τα χρήματα που χάνονται σε μίζες σε ΟΛΑ τα επίπεδα της εξουσίας (ο μεγάλος όγκος δεν είναι τα υποβρύχια του Άκη, αλλά οι "μικρομίζες" όταν λαμβάνουν χώρα σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες - όποιος έχει μια μικρή επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση ξέρει). Φυσικά αυτά δεν έχουν κοπεί, και να θυμίσω πως εδώ και 5 χρόνια η Ελλάδα είναι γαλάζια σε όλα τα επίπεδα (δήμοι, περιφέρειες, κεντρική κυβέρνηση)
2) Η Seaford προσκόμισε στοιχεία ποτέ που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά της (εμπλοκή κυβέρνησης με Predator) ή επειδή έτσι πιστεύει ότι έγιναν πρέπει να την πιστέψουμε, όπως και τις φανταστικές συζητήσεις της ;
Η Seaford έχει κάποια στοιχεία για την Πύλο που δεν τα ξέρουμε; Ή συκοφαντεί την χώρα;
Η Seaford αναφέρει τα Τέμπη. Τελείωσε η δίκη και ξέρει τι έγινε; Ή από κεκτημένη ταχύτητα χρησιμοποιεί την ίδια τακτική με τα προηγούμενα ("έτσι πιστεύω ότι έγινε και αν η δικαιοσύνη πει κάτι άλλο, σκευωρία,.συγκάλυψη, διώξτε τα παιδιά σας." )
Εγώ την πιστεύω, γιατί καθήκον του υπεύθυνου πολίτη είναι να είναι καχύποπτος προς την εξουσία και όχι γλείφτης της. Στο θέμα των Τεμπών η υπόθεση βρωμάει και ζέχνει, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι δεν άφησαν την υπόθεση να πάει στη δικαιοσύνη (έτσι για να βουλώσουν τους συκοφάντες βρε αδερφέ, αφού δεν έχουν τίποτα να κρύψουν όπως λένε). Να μη μιλήσουμε για τα στημένα ρεπορτάζ με κομματικά στελέχη σε ρόλο πολιτών που δηλώνουν "δεν μπορούμε να έχουμε συνεπιβάτη το φόβο", πράξη απολύτως ισοδύναμη με το θέατρο των ζαίων στο Μάτι.
3) το 99% των μεταναστών φεύγουν για καλύτερα λεφτά. Υπάρχει και το 1% που πάει για άλλους λόγους (επιστημονικούς, πλούσιοι που δοκιμάζουν αυτά που γουστάρουν κλπ).
Αυτά τα νούμερα από που προκύπτουν; Έχεις κάνει κάποια μελέτη με επιστημονικά ορθή μέθοδο δειγματοληψίας ή πάλι κουβέντα καφενείου;

1) δε ξέρω το σύστημα της Κύπρου αλλά εδώ για πολλούς λόγους δε μπορείς να δίνεις μισθό σε γιατρούς 4.000€.

2) τι πάει να πει "εσύ την πιστεύεις" ; Μας δουλεύεις τώρα; Έτσι νομίζεις ότι λειτουργεί ο κόσμος; Ή η δικαιοσύνη;
Ξαναρώταω: στοιχεία προσκόμισε ποτέ ;

3) Δεν άφησαν την υπόθεση να πάει στην δικαιοσύνη στα Τέμπη;
Τι γράφεις;

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:20 Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Έτσι ήταν πάντα όντως, δεν δημιουργήθηκε με τον Κούλη αυτή η κατάσταση.
Η τελευταία πρόταση όμως είναι ελεεινή και αισχρή.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

runner έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:44
AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:20 Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Έτσι ήταν πάντα όντως, δεν δημιουργήθηκε με τον Κούλη αυτή η κατάσταση.
Η τελευταία πρόταση όμως είναι ελεεινή και αισχρή.
Μια χαρά είναι η πρόταση.
Στις ΗΠΑ όποιος προσπαθούσε να κάνει παιχνιδάκια με τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους θα τον έτρωγε το σκοτάδι.

Επίσης, επί ΝΔ άλλαξε ο νόμος του 1994 που κανένα σας δεν ένοιαζε έως τώρα.

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:43
1) δε ξέρω το σύστημα της Κύπρου αλλά εδώ για πολλούς λόγους δε μπορείς να δίνεις μισθό σε γιατρούς 4.000€.
Φυσικά, κάποιους τους ανέφερα πιο πάνω.
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:43
2) τι πάει να πει "εσύ την πιστεύεις" ; Μας δουλεύεις τώρα; Έτσι νομίζεις ότι λειτουργεί ο κόσμος; Ή η δικαιοσύνη;
Ξαναρώταω: στοιχεία προσκόμισε ποτέ ;
Στοιχεία στην Ελληνική δικαιοσύνη; Και να προσκόμισε, εδώ υπάρχουν ενδείξεις πως η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και κάνει χατήρια της κυβέρνησης, κάτι που καταλύει το κράτος δικαίου.

Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 15:43 3) Δεν άφησαν την υπόθεση να πάει στην δικαιοσύνη στα Τέμπη;
Τι γράφεις;
Θα δικαστεί κανένα κυβερνητικό στέλεχος;
-_-
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”