zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 13:24
Δεν απαντάς στο ερώτημα μου.
Γιατί οι Αραβες να κάνουν συμφωνίες με αναξιοπιστους ψεύτες? Ποιος και πως μπορεί να εγγυηθεί ότι το Ισραήλ θα τηρήσει τις συμφωνίες?
Γιατί μέχρι τώρα τις έχει τηρήσει. Εβραιοι τουρίστες πάνε σ αυτές τις χώρες και τονώνουν τις οικονομίες τους. Επισης δεν έχει εδαφικές διάφορες με καμια απ αυτές.
Η ιστορία λέει αλλά το Ισραήλ δεν τήρησε τις συμφωνίες του Οσλο τις καταπατήσεις σαν κωλοχαρτο
Για τις διμερείς συμφωνίες με χώρες που έχει ειρηνη τι λέει η ιστορία; Εισέβαλε σε κάποια;
Οι πλαστελινιοι καταπάτησαν τις συμφωνίες του οσλο.
Μια εμμονούλα την έχεις βλέπω.
Και μια παιδική ανάγνωση της ιστορίας
Αλλά είσαι καλό παιδί παναθεμασε
Μόλις χτε - προχτέ ήτανε θαρρώ που εσύ (μόνος σου;) μόνος σου υποστήριξες ότι η Χαμάς δεν θα τιμούσε μια υποτιθέμενη (ROFL) συμφωνία εκεχειρίας με σκοπό την παύση της εξελισσόμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που επιτελεί μεθοδικά το κράτος του Ισραήλ στους Παλαιστινίους της Γάζας (και όχι μόνον).
Σε ερώτησα πάνω από μία φορές πως τεκμηριώνεις αυτή σου την θέση, απάντησή ΦΥΣΙΚΑ (όπως συνηθίζεις για αυτά τα θέματα, αναρωτιέμαι άραγες γιατί ) δεν έλαβα αλλά σιγά, δε γαμείς, ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά δεν είναι.
Τώρα βρισκόμαστε στο ότι εγώ έχω εμμονές και κάνω ταυτόχρονα παιδική ανάγνωση της ιστορίας ενώ, πανάθεμα με, είμαι καλό παιδί.
Η χαμας παραβίασε πρώτη τη συμφωνία εκεχειρίας στις 7/10.
οκ αν το κανουν και αυτο τοτε εχουν σοβαρο προβλημα και αυτοι μαζι με τους αλλους
υσ..δεν εμφανιζεται το βιντεο ...γινεται συζήτηση εαν θα εχουν δικαιωμα να βιαζουν παλαιστινιους
[https://x.com/i/status/1818545074034135459/c]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 31 Ιούλ 2024, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η δολοφονία γίνεται τη στιγμή που Τουρκία και Συρία βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις στο παρασκήνιο για την αποκατάσταση των σχέσεων με τον Άσαντ: https://www.dw.com/el/%CF%83%CE%B7%CE%B ... a-69511584 .Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το ποιός θα είναι ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος και την στάση του απέναντι στη Συρία
Όχι ο σκατόγερος αλλά πολλοί δικοί του θα κλάσουν πολλές πούτσες.
Πόσους έχουν φάει οι Ισραηλινοί μέσα στην παιδική χαρά τους, την Τεχεράνη?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!