Προτείνω να σταματήσεις να κριτικάρεις ότι γράφουν οι άλλοι και επί τέλους να γράψεις κάτι δικό σου. Πες μας λοιπόν την εμπειρία σου επί του θέματος, εκτός κι αν ασχολείσαι μόνο με σοβαρά ζητήματα όπως ο Παναθηναικός και οι μπαταρίες.enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:20 ναι το καταλαβαίνω, γιαυτο δεν χρειαζεται να γραφω και ολυμπιακος και παναθηναϊκός σαν να ξερω τι μου γίνεται καθε φορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Το ζητούμενο δεν είναι η ηλικία αλλά αυτό ακριβώς που έγραψα. Μπορεί να γίνει στα 40τόσο, 50τόσο και 60τόσο, όταν τα παιδιά "ενηλικιώνονται". Το αν κάποιες θέλουν να το παίζουν μανούλες και καπάκι γιαγιάδες εφ' όρου ζωής, γιατί μόνον τότε νοιώθουν ολοκλήρωση είναι άλλο θέμα. Σε κάποιες φάσεις ισχύει και για τους άντρες.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:08Αυτό επίσης ισχύει, κάποιες σε μεγάλη ηλικία απελευθερώνονται σεξουαλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:02Μικροαστικός μύθος. Αυτό που απελευθερώνει ουσιαστικά τη γυναίκα είναι η απεξάρτηση της από τις οικογενειακές υποχρεώσεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59 Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.
Σαφώς και η συγκεκριμένη κοπή του ομφάλιου λώρου με τα "έτσι πρέπει" γενικώς και ειδικώς, απαιτεί οικονομική ανεξαρτησία. Διαφορετικά είτε τα παιδιά είτε το σύντροφο νταντεύεις, είναι ακριβώς το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν σου λέω γιατι εισαι νευριασμένος που σε κοροιδευω, δεν θα καταλαβεις, θα παει χαμένη η σπουδαία γνώση. Μετα που θα εισαι καλό παιδί παλι.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:24 Προτείνω να σταματήσεις να κριτικάρεις ότι γράφουν οι άλλοι και επί τέλους να γράψεις κάτι δικό σου. Πες μας λοιπόν την εμπειρία σου επί του θέματος, εκτός κι αν ασχολείσαι μόνο με σοβαρά ζητήματα όπως ο Παναθηναικός και οι μπαταρίες.
Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:20
Η σχέση δεν είναι μόνο το σεξ. Πως το αποσυνδέεις από τη σχέση δυο ανθρώπων ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 30 Ιούλ 2024, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά. Απλώς κάνεις πάλι φασαρία για να σε προσέξουνε. Όσον αφορά το άλλο, γράφουν και 15χρονα στα φόρα και συνήθως δεν έχουν τέτοιες εμπειρίες.enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:26δεν σου λέω γιατι εισαι νευριασμένος που σε κοροιδευω, δεν θα καταλαβεις, θα παει χαμένη η σπουδαία γνώση. Μετα που θα εισαι καλό παιδί παλι.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:24 Προτείνω να σταματήσεις να κριτικάρεις ότι γράφουν οι άλλοι και επί τέλους να γράψεις κάτι δικό σου. Πες μας λοιπόν την εμπειρία σου επί του θέματος, εκτός κι αν ασχολείσαι μόνο με σοβαρά ζητήματα όπως ο Παναθηναικός και οι μπαταρίες.
εσυ κανεις φασαρία που κλαψουρίζεις, δεν πειράζει να σε κοροϊδεύω λιγο, τι θα πάθεις; Ηρέμισε τωρα, ειμαστε οφτοπικ, δεν ειναι σωστό.
- Fata_Morgana
Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15
Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.
Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
ναι - υπαρχει ο γρασσαδοροςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59Ρε συ δε μιλάμε για αυτή τη περίπτωση. Εκεί οκ ας βρει και μια και 10 γκόμενες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:51Μα αυτή η περίπτωση είναι πάντα κάτι πολύ συνηθισμένο. Εννοώ ότι ακόμη και αν δεν προχωρήσει πρακτικώς το θέμα, το ψιλοξενέρωμα για τον/την σύντροφο, θα υπάρξει ούτως ή άλλως.
Άλλο η συντροφικότητα και η πρόθεση διατήρησης της και άλλο η επιθυμία.
Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:53Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό; Σε τελική ανάλυση όλο το ...προτσέςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42
Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.εκεί αποσκοπεί, στην τεκνοποίηση, άλλο αν δεν το έχουμε στο συνειδητό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι, παίζει θέμα ορμονολογικό και, κυρίως, εγκεφαλικό.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42
Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.
Κατά τα λοιπά, αν είσαι ικανή να αισθανθείς ζήλια, κατά 99% διατηρείς τις σεξουαλικές ορμές σου. Δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Το μποτομλάιν είναι πως αν δεν είσαι διαθέσιμη σεξουαλικά έβερ στον σύντροφό σου, κι αυτό όχι γιατί δεν μπορείς αλλά γιατί δεν θες, δεν έχεις δικαίωμα να απαιτήσεις να μονάσει μαζί σού. Θα μου πεις, το διαλύουμε. ΟΚ, καθώς σου είπα είναι κι αυτή μια αντιμετώπιση. Αν όμως δεν θες να το διαλύσετε, θα χρειαστεί να κάνεις τα στραβά μάτια υπό την προϋπόθεση, τό 'παμε κι αυτό, ότι είναι αξιοπρεπής και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15
Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πολυ καλη ερωτηση για την φιλη σου - ενημερωσε μας για την απαντηση τηςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42
Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ξέρεις ότι τα περισσότερα διαζύγια γίνονται σε αυτές τις ηλικίες; Όταν ο 50άρης χωρίζει την συχνά κοντινή σε ηλικία σύζυγο για μία αρκετά μικρότερη και παρατάει την άλλη σαν στημένη λεμονόκουπα, όπως θα παραπονεθεί η ίδια στις φίλες της.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42
Σοβαρά τώρα; Είναι ερώτηση ενήλικης αυτό;Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37
Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί, αντίθετα με ότι πιστεύεις, μπορεί να νιώθει τα πάντα για εκείνον, αγάπη, στοργή, φιλία, συντροφικότητα, μπορεί να είναι ο άνθρωπός της, αλλά απλώς να μην έχει απολύτως καμία σεξουαλική διάθεση. Κατανοώ ότι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά συμβαίνει. Συχνά.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37 Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
Μας δουλευε η "δευτερη μανα μου" επειδη της ελεγα πως τρωει συνεχως σως στα φαγητα και βγαζει σπυρακια και πρεπει να τα κοψει κτλ κτλ..

Και χθες μετα το μεσημερι πληρωθηκα επιτελους (αυτος σημερα) και μας ειχαν μεινει 4.5 ευρω χωρις καθολου προφυλακτικα στο σπιτι απο το Σαββατο

Και χθες μετα το μεσημερι πληρωθηκα επιτελους (αυτος σημερα) και μας ειχαν μεινει 4.5 ευρω χωρις καθολου προφυλακτικα στο σπιτι απο το Σαββατο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.