Από το διήγημα έκανα καριέρα.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:14Πώς φαίνονται οι νοσοκόμες.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:20 Περαστικά και σιδερένιος! Οι πολλές φυτικές ίνες σου δημιούργησαν πρόβλημα ξαφνικά είχες ήδη πχ θεμα κινητικότητας του εντέρου δυσκοιλιότητα κτλ και το χειροτέρεψε η διατροφή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Ε προφανώς και δε μιλάμε για αυτή τη περίπτωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:46Μια χαρά γίνεται αν προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον, τόσο για τον άλλον όσο και για την άλλη. Και αυτά δεν προγραμματίζονται.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15
Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:01αλκοολισμός λέγεται δικέ μουsys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:08Ωριμάζεις σα το καλό κρασί.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 02:21
[user]sys3x[/user] ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος φορτωμένος, και μου ξέφυγε αυτό
τι εννοείς;![]()
Από τα χειρότερα, περαστικά να πω;
Όχι δεν πάει έτσι, επιλογή είναι.
Ξεκόλλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα αυτή η περίπτωση είναι πάντα κάτι πολύ συνηθισμένο. Εννοώ ότι ακόμη και αν δεν προχωρήσει πρακτικώς το θέμα, το ψιλοξενέρωμα για τον/την σύντροφο, θα υπάρξει ούτως ή άλλως.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:47Ε προφανώς και δε μιλάμε για αυτή τη περίπτωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:46Μια χαρά γίνεται αν προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον, τόσο για τον άλλον όσο και για την άλλη. Και αυτά δεν προγραμματίζονται.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42
Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.
Άλλο η συντροφικότητα και η πρόθεση διατήρησης της και άλλο η επιθυμία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό; Σε τελική ανάλυση όλο το ...προτσέςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:20
Η σχέση δεν είναι μόνο το σεξ. Πως το αποσυνδέεις από τη σχέση δυο ανθρώπων ;
Σπανίως έχει σχέση η επιθυμία με την εμμηνόπαυση. Το "κλιμακτηριακό" σύνδρομο είναι κοινό σε γυναίκες και άντρες και είναι κυρίως ψυχολογικό και όχι σωματικό σύμπτωμα.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:53Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό; Σε τελική ανάλυση όλο το ...προτσέςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15
Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.εκεί αποσκοπεί, στην τεκνοποίηση, άλλο αν δεν το έχουμε στο συνειδητό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Ρε συ δε μιλάμε για αυτή τη περίπτωση. Εκεί οκ ας βρει και μια και 10 γκόμενες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:51Μα αυτή η περίπτωση είναι πάντα κάτι πολύ συνηθισμένο. Εννοώ ότι ακόμη και αν δεν προχωρήσει πρακτικώς το θέμα, το ψιλοξενέρωμα για τον/την σύντροφο, θα υπάρξει ούτως ή άλλως.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:47Ε προφανώς και δε μιλάμε για αυτή τη περίπτωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:46
Μια χαρά γίνεται αν προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον, τόσο για τον άλλον όσο και για την άλλη. Και αυτά δεν προγραμματίζονται.
Άλλο η συντροφικότητα και η πρόθεση διατήρησης της και άλλο η επιθυμία.
Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:53Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό; Σε τελική ανάλυση όλο το ...προτσέςFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:42Κάτσε ρε συ, για να χάσει ο άλλος/άλλη εντελώς την όρεξη για σεξ δεν περνάς άλλη πίστα. Κάθεσαι και το παλεύεις να φεις τι φταίει. Δε γίνεται όταν όλα τ αλλα είναι κομπλέ να μην έχει καθόλου, ντιπ διάθεση. Είτε που κάτι δε πάει καλά με κείνη οργανικά οπότε πρέπει να ψαχτει και όχι να πει ο αντρας "δε γαμιεται, αφού δε μου καθεται θα παω αλλου και θα πρέπει να δείξει κατανόηση.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:15
Δεν το αποσυνδέω εγώ, το αποσυνδέει εκείνος/εκείνη που παραιτείται από τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Όταν όμως ο ένας/ η μια εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, η απάντηση δεν μπορεί να είναι: ΟΚ, τράβα μαλακία για τα επόμενα 20 χρόνια ξερωγώ.εκεί αποσκοπεί, στην τεκνοποίηση, άλλο αν δεν το έχουμε στο συνειδητό.
Μικροαστικός μύθος. Αυτό που απελευθερώνει ουσιαστικά τη γυναίκα είναι η απεξάρτηση της από τις οικογενειακές υποχρεώσεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59 Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εγώ το είχα απορία αυτό, ρώτησα και έμαθα για αυτό λέω δεν σταματάει η ερωτική επιθυμία.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:02Μικροαστικός μύθος. Αυτό που απελευθερώνει ουσιαστικά τη γυναίκα είναι η απεξάρτηση της από τις οικογενειακές υποχρεώσεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59 Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.
Αυτό επίσης ισχύει, κάποιες σε μεγάλη ηλικία απελευθερώνονται σεξουαλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:02Μικροαστικός μύθος. Αυτό που απελευθερώνει ουσιαστικά τη γυναίκα είναι η απεξάρτηση της από τις οικογενειακές υποχρεώσεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59 Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.
sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:53 Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό;
- μπαμπα ποια ειναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:08 Αυτό επίσης ισχύει, κάποιες σε μεγάλη ηλικία απελευθερώνονται σεξουαλικά.
- ο Παναθηναϊκός παιδί μου
- Δηλαδή αν θέλω να ειμαι με τους καλύτερους τι ομάδα να γινω;
- Ολυμπιακός παιδί μου.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι;enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:16sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:53 Αν είναι οργανικό και ορμονικό τι να παλέψεις; Εσύ η ίδια έγραψες κάπου πίσω ότι είναι φάσεις που "αισθανόμαστε έντονη επιθυμία να μας κάνετε μάνες". Μετά την εμμηνόπαυση πώς να το αισθανθείς αυτό;- μπαμπα ποια ειναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:08 Αυτό επίσης ισχύει, κάποιες σε μεγάλη ηλικία απελευθερώνονται σεξουαλικά.
- ο Παναθηναϊκός παιδί μου
- Δηλαδή αν θέλω να ειμαι με τους καλύτερους τι ομάδα να γινω;
- Ολυμπιακός παιδί μου.
Πόσων χρονών είσαι, ειλικρινής απορία.
ναι το καταλαβαίνω, γιαυτο δεν χρειαζεται να γραφω και ολυμπιακος και παναθηναϊκός σαν να ξερω τι μου γίνεται καθε φορά.
ποσο χρονών ειναι βρε και γραφεις οτι ειναι ειλικρινής απορία και οχι δημοτικου ατακα αυτο που ρώτησες;
ποσο χρονών ειναι βρε και γραφεις οτι ειναι ειλικρινής απορία και οχι δημοτικου ατακα αυτο που ρώτησες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Ιούλ 2024, 13:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γνωρίζω γυναίκες που όχι μόνο σταμάτησε, αλλά έπαθαν κατάθλιψη.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:07Εγώ το είχα απορία αυτό, ρώτησα και έμαθα για αυτό λέω δεν σταματάει η ερωτική επιθυμία.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:02Μικροαστικός μύθος. Αυτό που απελευθερώνει ουσιαστικά τη γυναίκα είναι η απεξάρτηση της από τις οικογενειακές υποχρεώσεις.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 12:59 Δε νομίζω να σταματάει η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να περιορίζεται αρκετά και το σώμα να μην λειτουργεί το ίδιο αλλά όχι να σταματάει . Και σαφώς η ιατρική είναι με το μέρος της ανθρωπότητας. Οπότε κάτι θα υπάρχει βοηθητικό για τη γυναίκα.
[user]Goback[/user] υπαρχουν πολλα ειδη που ειναι μονογαμικα. Τα περισσοτερα εξ'αυτων ειναι πρωτευοντα θηλαστικα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.