!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια στους Ολυμπιακούς του 2024
Re: Η πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια στους Ολυμπιακούς του 2024
Πιο άσχετη και άμπαλη φάρα από τους αθλητικούς συντάκτες και ρεπόρτερς δεν υπάρχει.
Έχω γνωρίσει αρκετούς από δαύτους.
Φυσικά, αναφέρομαι στην πλειοψηφία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Woke is dead δηλαδή.Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:33Και βυζαρες φυσικα.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:55 Τηγκωλάρα της Κορακάκη δε νομιζω οτι την ξεπερνάει τιποτα, πύτοι μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εμένα μου αρέσουν κυρίως οι περιπτώσεις που ξυπνά μέσα τους ένας αποτυχημένος λυρικός ποιητής.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:21 Πιο άσχετη και άμπαλη φάρα από τους αθλητικούς συντάκτες και ρεπόρτερς δεν υπάρχει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτόν τον Σαμπράκο δεν τον ξέρω, αλλά αυτό το κείμενο του ομολογώ ότι μου αρέσει
Και βέβαια όλο αυτό το νταβαντούρι με τη ''παράγκα'' έχει και μια παρενέργεια, που όσο κι αν γίνετε για διαφημιστικούς λόγους
μόνο ικανοποίηση μου δίνει

https://www.gazzetta.gr/xifaskia/olympi ... utm_source
Αφήνω στην άκρη ένα σωρό απορίες μου σχετικά με το πώς λειτουργεί το VAR και το πώς διαχειρίζονται οι διαιτητές τις πληροφορίες που δέχονται από τα ψηφιακά εργαλεία που έχουν προκειμένου να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα και όχι σε υποκειμενικές κρίσεις.
Στέκομαι, και αυτό είναι που με νοιάζει, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια 27χρονη Ελληνίδα μια ήττα που της στερεί στην παρούσα φάση το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο - το δικαίωμα να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής.
Αυτό λοιπόν το κορίτσι, που τόσο “καίγεται” για ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και ενώ είχε μόλις ηττηθεί με έναν τρόπο που - το λιγότερο - την έκανε να νιώθει αδικημένη, και ενώ είχε δίπλα της τον προπονητή της να τον ακούει να μιλά για σκάνδαλο, έναν προπονητή που ωρυόταν .
Εκείνη τη στιγμή, με τόση ένταση, με τους σφυγμούς πολύ ψηλά, με το αίσθημα της αδικίας, με την απογοήτευση για τον αποκλεισμό, η Δώρα Γκουντούρα βρήκε την δύναμη να διαχειριστεί δημοσίως την ήττα σαν Κυρία.![]()
Χωρίς να τα βάλει με τη διαιτησία, χωρίς να πιαστεί από τα λόγια του προπονητή, μίλησε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ για να εκφράσει τα συναισθήματά της και για να μας πει ότι θα δώσει τον εαυτό της για να βγει πιο δυνατή από μια τόσο μεγάλη δοκιμασία.
Αυτόν τον καιρό, η κόρη μου, που κλείνει τα 9, γνωρίζει αθλήματα μέσα από τους Αγώνες του Παρισιού. Και γνωρίζει αθλητές. Και δεν είναι εξοικειωμένη με την διαχείριση μιας ήττας, ούτε με το πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τα συναισθήματά του όταν αισθάνεται αδικημένος. Η Δώρα Γκουντούρα είναι ένα πρότυπο για την κόρη μου.
Όχι μόνο για την λεβεντιά με την οποία ξιφομαχεί. Για την λεβεντιά της μετά από μια ήττα που μοιάζει σε όλους μας άδικη. Έγινε ένα παράδειγμα για τα παιδιά μας. Τούτη τη στιγμή αυτό πιθανότατα δεν αρκεί για να την θρέψει ψυχικά και να της δώσει το κουράγιο για την επόμενη φορά.
Θέλω όμως να πω ότι ήταν αρκετές οι φορές που είδα κάποιον ή κάποια να κρεμάει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος και σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να αποτελεί παράδειγμα για το παιδί μου. Για την Γκουντούρα είμαι σίγουρος. Πάρει ή δεν πάρει ολυμπιακό μετάλλιο, ξέρω ότι δεν θα πατήσει επί πτωμάτων ούτε θα πουλήσει την ψυχή της στον διάολο για να το κατακτήσει.
Με πείθει η στάση της ζωής της μέχρι εδώ και η συμπεριφορά της μετά από αυτή την ήττα. Αυτή είναι μια αληθινή πρωταθλήτρια.
Και βέβαια όλο αυτό το νταβαντούρι με τη ''παράγκα'' έχει και μια παρενέργεια, που όσο κι αν γίνετε για διαφημιστικούς λόγους
μόνο ικανοποίηση μου δίνει

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Και κάπου εδώ θα προσθέσω αυτό.georgebi έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:38
Στέκομαι, και αυτό είναι που με νοιάζει, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια 27χρονη Ελληνίδα μια ήττα που της στερεί στην παρούσα φάση το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο - το δικαίωμα να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής.
Αυτό λοιπόν το κορίτσι, που τόσο “καίγεται” για ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και ενώ είχε μόλις ηττηθεί με έναν τρόπο που - το λιγότερο - την έκανε να νιώθει αδικημένη, και ενώ είχε δίπλα της τον προπονητή της να τον ακούει να μιλά για σκάνδαλο, έναν προπονητή που ωρυόταν .
Εκείνη τη στιγμή, με τόση ένταση, με τους σφυγμούς πολύ ψηλά, με το αίσθημα της αδικίας, με την απογοήτευση για τον αποκλεισμό, η Δώρα Γκουντούρα βρήκε την δύναμη να διαχειριστεί δημοσίως την ήττα σαν Κυρία.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α ρε Δωρα....εγώ να σου κάνω πρόταση γάμου ήθελα...άλλα εχω τα διπλά σου (και βάλε) χρονια
άσε που μαι και παντρεμένος
Τελικά θα περιοριστώ απλά να σε ακολουθώ στο ινστα
αν φυσικά ποτέ θελήσω να αποκτήσω ινστα

https://www.instagram.com/dora_goudoura/?hl=en

άσε που μαι και παντρεμένος
Τελικά θα περιοριστώ απλά να σε ακολουθώ στο ινστα
αν φυσικά ποτέ θελήσω να αποκτήσω ινστα

https://www.instagram.com/dora_goudoura/?hl=en

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης
οντως δομνιζει αλλα αυτο γιατι ειναι κακο? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι καταπληκτική σε ζωντανό, καμμία σχέση με τιβι, όπου καλά καλά δεν βλέπεις τι έγινε.georgebi έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:13 Ωραία τελικά η ξιφασκία![]()
Δεν καταλαβαίνω βέβαια τι γίνεται![]()
αλλά έχει κάτι από στίβο....το ευ αγωνίζεσθαι![]()
ειδικα αν τη συγκρίσεις με τη καφρίλα του ποδοσφαίρου και τις βουτιές του Καραγκουνη![]()
Αν πετύχεις ποτέ μην το χάσεις, θα με θυμηθείς.
Η Γεωργιάδου είναι καλύτερη

Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Όχι, ούτε κατά διάνοια.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
και η Γκουντουρα κλαιει γιατί μπήκε ιδρώτας στο μάτι, ποιά συγκίνηση.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
και σε ομορφία και στην ξιφασκία, δεν ξέρω γιατί στείλαμε την αργοκούνα
.
Η ορολογία είναι δόκιμη γιατί περιγράφει ένα σύνολο συγκεκριμένης πολιτισμικής αύρας, κουλτούρας και νοοτροπίας.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:58 Και η λέξη είναι Ελληνίδες. Είναι μικροπρεπές συμπλεγματικό αυτομαστίγωμα αυτό το "ελλεηνιδες" που λένε κάποιοι
.
- Οργισμένος
Οταν θα εξηγησετε τι θα πει woke περα απο αντιρατσισμο τοτε θα σας πω .AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:22Woke is dead δηλαδή.Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:33Και βυζαρες φυσικα.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:55 Τηγκωλάρα της Κορακάκη δε νομιζω οτι την ξεπερνάει τιποτα, πύτοι μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η Δόμνα έχει νομίζω πιο άγρια χαρακτηριστικά.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:57 Δομνίζει λίγο, η Γκουντουρα. Θα μπορούσε να είναι και μικρή της αδερφή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση