!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια στους Ολυμπιακούς του 2024

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια στους Ολυμπιακούς του 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πιο άσχετη και άμπαλη φάρα από τους αθλητικούς συντάκτες και ρεπόρτερς δεν υπάρχει.

Έχω γνωρίσει αρκετούς από δαύτους.

Φυσικά, αναφέρομαι στην πλειοψηφία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:33
vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:55 Τηγκωλάρα της Κορακάκη δε νομιζω οτι την ξεπερνάει τιποτα, πύτοι μου.
Και βυζαρες φυσικα.
Woke is dead δηλαδή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:21 Πιο άσχετη και άμπαλη φάρα από τους αθλητικούς συντάκτες και ρεπόρτερς δεν υπάρχει.

Έχω γνωρίσει αρκετούς από δαύτους.

Φυσικά, αναφέρομαι στην πλειοψηφία.
Εμένα μου αρέσουν κυρίως οι περιπτώσεις που ξυπνά μέσα τους ένας αποτυχημένος λυρικός ποιητής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αυτόν τον Σαμπράκο δεν τον ξέρω, αλλά αυτό το κείμενο του ομολογώ ότι μου αρέσει :smt023

Εικόνα
https://www.gazzetta.gr/xifaskia/olympi ... utm_source

Αφήνω στην άκρη ένα σωρό απορίες μου σχετικά με το πώς λειτουργεί το VAR και το πώς διαχειρίζονται οι διαιτητές τις πληροφορίες που δέχονται από τα ψηφιακά εργαλεία που έχουν προκειμένου να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα και όχι σε υποκειμενικές κρίσεις.

Στέκομαι, και αυτό είναι που με νοιάζει, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια 27χρονη Ελληνίδα μια ήττα που της στερεί στην παρούσα φάση το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο - το δικαίωμα να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής.

Αυτό λοιπόν το κορίτσι, που τόσο “καίγεται” για ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και ενώ είχε μόλις ηττηθεί με έναν τρόπο που - το λιγότερο - την έκανε να νιώθει αδικημένη, και ενώ είχε δίπλα της τον προπονητή της να τον ακούει να μιλά για σκάνδαλο, έναν προπονητή που ωρυόταν .

Εκείνη τη στιγμή, με τόση ένταση, με τους σφυγμούς πολύ ψηλά, με το αίσθημα της αδικίας, με την απογοήτευση για τον αποκλεισμό, η Δώρα Γκουντούρα βρήκε την δύναμη να διαχειριστεί δημοσίως την ήττα σαν Κυρία. :smt023

Χωρίς να τα βάλει με τη διαιτησία, χωρίς να πιαστεί από τα λόγια του προπονητή, μίλησε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ για να εκφράσει τα συναισθήματά της και για να μας πει ότι θα δώσει τον εαυτό της για να βγει πιο δυνατή από μια τόσο μεγάλη δοκιμασία.

Αυτόν τον καιρό, η κόρη μου, που κλείνει τα 9, γνωρίζει αθλήματα μέσα από τους Αγώνες του Παρισιού. Και γνωρίζει αθλητές. Και δεν είναι εξοικειωμένη με την διαχείριση μιας ήττας, ούτε με το πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τα συναισθήματά του όταν αισθάνεται αδικημένος. Η Δώρα Γκουντούρα είναι ένα πρότυπο για την κόρη μου.

Όχι μόνο για την λεβεντιά με την οποία ξιφομαχεί. Για την λεβεντιά της μετά από μια ήττα που μοιάζει σε όλους μας άδικη. Έγινε ένα παράδειγμα για τα παιδιά μας. Τούτη τη στιγμή αυτό πιθανότατα δεν αρκεί για να την θρέψει ψυχικά και να της δώσει το κουράγιο για την επόμενη φορά.

Θέλω όμως να πω ότι ήταν αρκετές οι φορές που είδα κάποιον ή κάποια να κρεμάει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος και σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να αποτελεί παράδειγμα για το παιδί μου. Για την Γκουντούρα είμαι σίγουρος. Πάρει ή δεν πάρει ολυμπιακό μετάλλιο, ξέρω ότι δεν θα πατήσει επί πτωμάτων ούτε θα πουλήσει την ψυχή της στον διάολο για να το κατακτήσει.

Με πείθει η στάση της ζωής της μέχρι εδώ και η συμπεριφορά της μετά από αυτή την ήττα. Αυτή είναι μια αληθινή πρωταθλήτρια.

Και βέβαια όλο αυτό το νταβαντούρι με τη ''παράγκα'' έχει και μια παρενέργεια, που όσο κι αν γίνετε για διαφημιστικούς λόγους :102:

μόνο ικανοποίηση μου δίνει :smt023

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:38

Στέκομαι, και αυτό είναι που με νοιάζει, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια 27χρονη Ελληνίδα μια ήττα που της στερεί στην παρούσα φάση το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο - το δικαίωμα να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής.

Αυτό λοιπόν το κορίτσι, που τόσο “καίγεται” για ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και ενώ είχε μόλις ηττηθεί με έναν τρόπο που - το λιγότερο - την έκανε να νιώθει αδικημένη, και ενώ είχε δίπλα της τον προπονητή της να τον ακούει να μιλά για σκάνδαλο, έναν προπονητή που ωρυόταν .

Εκείνη τη στιγμή, με τόση ένταση, με τους σφυγμούς πολύ ψηλά, με το αίσθημα της αδικίας, με την απογοήτευση για τον αποκλεισμό, η Δώρα Γκουντούρα βρήκε την δύναμη να διαχειριστεί δημοσίως την ήττα σαν Κυρία. :smt023
Και κάπου εδώ θα προσθέσω αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:48
Bazoomba έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:44 Εβλεπα τωρα ξιφασκια. Κακως την ανεφερε το γαβ γαβ στο νημα. Δεν ειναι καθολου σεξυ, αλλα πραγματικα ειναι ομορφη. Αριστοκρατικα ομορφη, περιεργα ομορφη.
Ωραία περιγραφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Α ρε Δωρα....εγώ να σου κάνω πρόταση γάμου ήθελα...άλλα εχω τα διπλά σου (και βάλε) χρονια :cry

άσε που μαι και παντρεμένος :-?

Τελικά θα περιοριστώ απλά να σε ακολουθώ στο ινστα :a035:

αν φυσικά ποτέ θελήσω να αποκτήσω ινστα :roll:

Εικόνα
https://www.instagram.com/dora_goudoura/?hl=en

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οντως δομνιζει αλλα αυτο γιατι ειναι κακο? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

georgebi έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:13 Ωραία τελικά η ξιφασκία :hebit:

Δεν καταλαβαίνω βέβαια τι γίνεται :roll:

αλλά έχει κάτι από στίβο....το ευ αγωνίζεσθαι :smt023

ειδικα αν τη συγκρίσεις με τη καφρίλα του ποδοσφαίρου και τις βουτιές του Καραγκουνη :102:
Είναι καταπληκτική σε ζωντανό, καμμία σχέση με τιβι, όπου καλά καλά δεν βλέπεις τι έγινε.

Αν πετύχεις ποτέ μην το χάσεις, θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Η Γεωργιάδου είναι καλύτερη

Εικόνα
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Όχι, ούτε κατά διάνοια.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
esu

και η Γκουντουρα κλαιει γιατί μπήκε ιδρώτας στο μάτι, ποιά συγκίνηση.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
esu

Gordian Knot έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 01:38 Όχι, ούτε κατά διάνοια.
και σε ομορφία και στην ξιφασκία, δεν ξέρω γιατί στείλαμε την αργοκούνα
.
Άβαταρ μέλους
esu

Sid Vicious έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:58 Και η λέξη είναι Ελληνίδες. Είναι μικροπρεπές συμπλεγματικό αυτομαστίγωμα αυτό το "ελλεηνιδες" που λένε κάποιοι
Η ορολογία είναι δόκιμη γιατί περιγράφει ένα σύνολο συγκεκριμένης πολιτισμικής αύρας, κουλτούρας και νοοτροπίας.
.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:22
Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:33
vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:55 Τηγκωλάρα της Κορακάκη δε νομιζω οτι την ξεπερνάει τιποτα, πύτοι μου.
Και βυζαρες φυσικα.
Woke is dead δηλαδή.
Οταν θα εξηγησετε τι θα πει woke περα απο αντιρατσισμο τοτε θα σας πω .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:57 Δομνίζει λίγο, η Γκουντουρα. Θα μπορούσε να είναι και μικρή της αδερφή.
Η Δόμνα έχει νομίζω πιο άγρια χαρακτηριστικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”