Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51
τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.
και εκτος παραλιας, οι φουστες ολο τραβιουνται να κατεβουν, και ολο ανεβαινουν μονες τους.
οχι ολες, πραγματι. αρκετες φορουν αυτο που επιλεγουν, ολα μεσα, ολα εξω η οτι στο ενδιαμεσο, και αισθανονται ανετα με αυτο, δεν κανουν δηθεν οτι το μαζευουν καθε λιγο.
H άλλη, η νεαρά προχτές σε γάμο ( χι,χι) φορούσε ένα δαντελωτό σχεδόν διαφανές φόρεμα κι από μέσα φαινόταν το στριγκάκι κι ένα ωραιότατο κωλαράκι.
Εύγε. Κι εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή.
Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;
δεν "πρεπει"
κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;
σχολιαζω τι τι βρισκω ωραιο.
ωραιο ειναι να φοραει καθενας και καθεμια ρουχα που στεκονται μονα τους στη θεση που ειναι φτιαγμενα να στεκονται, και που αποκαλυπτουν λιγη η πολλη γυμνια, αναλογα τι θελει καθεις.
ασχημο ειναι να φορουν ρουχα που θελουν διορθωση καθε τριλεπτο, και τα τραβολογανε συνεχεια, ειναι αντιαισθητικο, στα δικα μου ματια.
φυσικα μπορεις να διαφωνεις, η να μην ασχοληθεις, δεν σε υποχρεωνει κανεις να απαντας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Το ότι τα ρούχα που θέλουν συνεχώς φτιάξιμο υποδηλώνουν υποκρισία παίρνει βραβείο κομπλεξικής κατινιάς της εβδομάδας και είναι ακόμα Δευτέρα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Βίνγκιλοτ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:20
Το ότι τα ρούχα που θέλουν συνεχώς φτιάξιμο υποδηλώνουν υποκρισία παίρνει βραβείο κομπλεξικής κατινιάς της εβδομάδας και είναι ακόμα Δευτέρα.
Τα ρούχα που θέλουν συνεχώς φτιάξιμο είναι απλώς άβολα ρούχα και τίποτα παραπάνω.
Το γιατί κάποιος φοράει άβολα ρούχα, είναι άλλο θέμα.
Όταν γράφεις "κομπλεξική κατινιά" σε τί ακριβώς αναφέρεσαι;
κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;
Εσένα σε νοιάζει αν κοιτάει ο δικός σου, κάποια που το τραβάει το κορδόνι ή τη φούστα;
Αν δεν σε νοιάζει, κανένα πρόβλημα.
Γενικά δεν κοιτάζει, τουλάχιστον μπροστά μου. Φυσικά τον έχω πιάσει να κοιτάει. Αλίμονο. Και γενικά του αρέσουν τα σεμνά και απλά ρούχα. Αλλά δε θα σχολιάσει αν η αλλη τραβάει τη φούστα κτλ. Σε μένα τουλάχιστον. Αυτό που είχε σχολιάσει και του έβαλα χέρι ήταν όταν είδαμε μια κοπέλα με το πάνω μέρος του μπικίνι και ένα σορτς να περνάει στη Θηβών το φανάρι. Και λέει αυτή νομίζει είναι σε νησί. Λεω οκ,απο μπάνιο γύρισε η κοπέλα,κρατάει και τη πετσέτα της.
Λέει δε μπορεί να ρίξει μια μπλούζα πάνω της; λέω γιατί; γιατί θα τη κοιτάζει κανένας και θα πέσει σε καμιά κολώνα. Λέω αυτό είναι θέμα του οδηγού,όχι δικό της . Και μη ξεχνάς ότι κάποιοι κυκλοφορείτε και χωρίς μπλούζα καθόλου. Το βούλωσε. Γενικά δεν ασχολείται. Αν ασχοληθεί μπροστά μου , δε θα πάει καλά για κεινον.
Εσένα σε νοιάζει αν κοιτάει ο δικός σου, κάποια που το τραβάει το κορδόνι ή τη φούστα;
Γενικά δεν κοιτάζει, τουλάχιστον μπροστά μου. Φυσικά τον έχω πιάσει να κοιτάει. Αλίμονο. Και γενικά του αρέσουν τα σεμνά και απλά ρούχα. Αλλά δε θα σχολιάσει αν η αλλη τραβάει τη φούστα κτλ. Σε μένα τουλάχιστον. Αυτό που είχε σχολιάσει και του έβαλα χέρι ήταν όταν είδαμε μια κοπέλα με το πάνω μέρος του μπικίνι και ένα σορτς να περνάει στη Θηβών το φανάρι. Και λέει αυτή νομίζει είναι σε νησί. Λεω οκ,απο μπάνιο γύρισε η κοπέλα,κρατάει και τη πετσέτα της.
Λέει δε μπορεί να ρίξει μια μπλούζα πάνω της; λέω γιατί; γιατί θα τη κοιτάζει κανένας και θα πέσει σε καμιά κολώνα. Λέω αυτό είναι θέμα του οδηγού,όχι δικό της . Και μη ξεχνάς ότι κάποιοι κυκλοφορείτε και χωρίς μπλούζα καθόλου. Το βούλωσε. Γενικά δεν ασχολείται. Αν ασχοληθεί μπροστά μου , δε θα πάει καλά για κεινον.
Δεν ρώτησα το τι σχολιάζει για τα τραβήγματα σε φανάρια αλλά στο τί μπορεί να κοιτάξει σε πιο χαλαρές φάσεις. Παραλία, μπαράκια κλπ
Γιατί να μην πάει καλά για κείνον, αν κοιτάξει; Έτσι θα πάει μπροστά ο φεμινισμός βρε Μοργκάνα; Ξέρεις έστω και μια γυναίκα που να φοράει κάτι προκλητικό ή άβολο για να μην την κοιτάνε;
Δεν ρώτησα το τι σχολιάζει για τα τραβήγματα σε φανάρια αλλά στο τί μπορεί να κοιτάξει σε πιο χαλαρές φάσεις. Παραλία, μπαράκια κλπ
Γιατί να μην πάει καλά για κείνον, αν κοιτάξει; Έτσι θα πάει μπροστά ο φεμινισμός βρε Μοργκάνα; Ξέρεις έστω και μια γυναίκα που να φοράει κάτι προκλητικό ή άβολο για να μην την κοιτάνε;
Πρόσωπο μπορεί να κοιτάξει. Σε αυτό έχει αδυναμία γενικότερα στη γυναίκα. Αλλά εγώ τον έχω δει να κοιτάζει και ένα μεγάλο κώλο. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης ρούχου κτλ. Το μάτι του θα πέσει στο μεγάλο κωλο όπως επίσης και στο μεγάλο στήθος. Δικαιολογείται και καλά ότι πάει αυτόματα το μάτι θέλοντας και μη αλλά αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου. Αυτό ακριβώς είναι φεμινισμός, να φοράει η γυναίκα ότι θέλει δίχως να πρέπει να σκεφτεί τον άντρα.
Όσο για τον Χαό, παίχτηκε πουστιά άγρια χθες. Του τη γαμήσατε απ'όλες τις πάντες. Επιπροσθέτως οκ, είναι στους κανονισμούς ο αποκλεισμός μπαναρισμένου μέλους με κλώνους. Σεβαστό. Αλλά ήταν συγχορδία ωραία δομημένη.
Χαό μαλάκα, βρες τρόπο αν έχεις κάποιον φίλο εδώ μέσα να επικοινωνήσουμε. Θα χαρώ να σε ακούσω γιατί είσαι γαμωατομάρα.Από μένα θα έχεις πάντα ένα γαμωσέβας που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί.
Βασει κανονισμων δεν θα επρεπε να ειναι καν σε θεση να "γαμηθει απ'ολες τις μπαντες" απο "συγχορδιες ωραια δομημενες".
Προσωπικα μου ηταν συμπαθης, δεν με ενοιαζαν οι βρισιες. Αλλα αυτα που φανηκαν στις παραθεσεις οτι εχει γραψει ειναι αισχρα. Απεφυγες να τα δεις και τωρα σβηστηκαν, αλλα το να γραφεις πραγματα του τυπου " καλα να παθεις που σε χωρισε η γυναικα σου και σου πηρε τα παιδια" ή να κοροιδευεις τα ψυχολογικα προβληματα του αλλου οταν υποτιθεται οτι εισαι ψυχοτετοιος ή να φερνει εσενα στην κουβεντα οταν νιωθει οτι δεχεται επιθεση, ολα αυτα ειναι πουστικες αλητειες.
Κι ολα αυτα επειδη ηθελε να πεισει τους παντες οτι δεν εχει διπλους ενω ο κιοφτες δεν προσπαθουσε καν να το κρυψει.
Κανείς δεν γράφει από μόνος του ασχημονίες στο γάμο του Καραγκιόζη, αν δεν έχει λόγο. Η αλήθεια είναι οτι χάνει το μέτρο σαν χαζός και εκτίθεται. Δεν τον θεωρώ κακό άνθρωπο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πρόσωπο μπορεί να κοιτάξει. Σε αυτό έχει αδυναμία γενικότερα στη γυναίκα. Αλλά εγώ τον έχω δει να κοιτάζει και ένα μεγάλο κώλο. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης ρούχου κτλ. Το μάτι του θα πέσει στο μεγάλο κωλο όπως επίσης και στο μεγάλο στήθος. Δικαιολογείται και καλά ότι πάει αυτόματα το μάτι θέλοντας και μη αλλά αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου. Αυτό ακριβώς είναι φεμινισμός, να φοράει η γυναίκα ότι θέλει δίχως να πρέπει να σκεφτεί τον άντρα.
Μα το πρόβλημα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αντιδράσεις της φεμινίστριας συνοδού του άντρα. Θα τη στηρίξουν τη συναγωνίστρια ή όχι;
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:22
Αισθάνομαι αηδιασμένη με κάτι σκουπιδοτύπισσες που μανουριάζουν για ''συμμαχίες'' και ξεχνούν πως οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν είναι γνώρισμα κάποιας μανίας καταδίωξης, αλλά κατανοησης και σεβασμού. Όταν δώσεις στον άλλον την ευκαιρία να σου ανοίξει τα μύχια του, ό,τι και να πιστεύει ή όχι, είναι δευτερεύον.
Αηδιάζω επίσης με κάτι απογαμήδια που διατρανώνουν τον γαμωκατάλογό τους από γκομενέτε και θα πρέπει να τους κάνουμε ''τσιμπούκι'' στα λεγόμενά τους. Τελειωμένα αρσενικά λέμε.
Προσωπικά έχω φίλους εδώ μεσα, όπως τον Ασέβαστο, που ενώ διαφωνώ σε κάποια πράγματα,πολύ έντονα, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω, κάπως επ'ουδενί ,διότι ξέρω το ποιόν του και τον αγαπάω σε ανθρώπινο επίπεδο.Να τονε βρίσω σε άλλη φάση, ναι, το ξεσταύρι μου μέσα.
Όσο για τον Χαό, παίχτηκε πουστιά άγρια χθες. Του τη γαμήσατε απ'όλες τις πάντες. Επιπροσθέτως οκ, είναι στους κανονισμούς ο αποκλεισμός μπαναρισμένου μέλους με κλώνους. Σεβαστό. Αλλά ήταν συγχορδία ωραία δομημένη.
Χαό μαλάκα, βρες τρόπο αν έχεις κάποιον φίλο εδώ μέσα να επικοινωνήσουμε. Θα χαρώ να σε ακούσω γιατί είσαι γαμωατομάρα.Από μένα θα έχεις πάντα ένα γαμωσέβας που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί.
Μιλάς για τον άνθρωπο που είπε καρκινιάρα, να γαμήσει το σκελετό της μάνας του άλλου, εγώ που δεν έχω παιδιά τι θα κάνω στα γεραματα κτλ αυτή είναι η ψυχάρα; για ψυχάκι πιο πολύ μου κάνει.
Αν απευθύνεται με τόσο θυμό και κακία σε ένα φόρουμ σε άγνωστους, αν κραταει σταντ μπάι λογαριασμούς από το 2018 για να μπαίνει να συνεχίζει το έργο του βρισίματος,στη ρίαλ λάιφ τι παίζει στο μυαλό του; αντιλαμβάνεσαι;
Νομίζω το να του χαϊδεύεις τ αυτιά μόνο καλό δε του κάνεις.
Τα διάβασα Δανάη. Κακώς μπήκε με το άλλο νικ και έγραψε οτι έγραψε. Σου απάντησα και χθες για τον Χαό και αν δεις παραπάνω απάντησα και στον Μπαζ για το πως το βλέπω εγώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω περαιτέρω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα το πρόβλημα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αντιδράσεις της φεμινίστριας συνοδού του άντρα. Θα τη στηρίξουν τη συναγωνίστρια ή όχι;
Το βάζεις μέσα σε πλαίσιο σχεσιακό που εκεί παίζουν κι άλλοι παράγοντες. Αλλά σε γενικές γραμμές η γυναίκα φταίει μαρή ΓΑΛΗ τι θα φορέσει; ο άντρας είναι αυτός που θα κοιτάζει και θα ξερογλείφεται.
Το βάζεις μέσα σε πλαίσιο σχεσιακό που εκεί παίζουν κι άλλοι παράγοντες. Αλλά σε γενικές γραμμές η γυναίκα φταίει μαρή ΓΑΛΗ τι θα φορέσει; ο άντρας είναι αυτός που θα κοιτάζει και θα ξερογλείφεται.
Είπα εγώ ότι φταίει η γυναίκα; Δικαίωμα της είναι να φοράει ό,τι θέλει. Απλώς να μην κλαίγεται μετά αν την κρίνουν μέσω των στυλιστικών επιλογών της.