!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νατάσα Πετρούλια ''Δεν εχω θεματα υγειας''
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Νατάσα Πετρούλια ''Δεν εχω θεματα υγειας''
στηρίζω Πολάκη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Chupacabra
Περίμενε να πάει στο φαρμακείο του να πάρει ηρεμιστικά χαπάκια και μετά θα μπει στο πχωρουμ να κάνει damage control.Kauldron έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:25 Otto Weininger, τί λές τώρα που το ίδιο το σκυλί είπε οτι είναι καλά?
Είχε δίκιο η οχι ο Πολάκης?
Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπάρχει κανονισμός για τους βοηθούς να είναι σεμνοί. Η συγκεκριμένη από παλιά έκανε μορφασμούς απαξίας στον Πολάκη και ο Τασούλας έκανε πως δεν έβλεπε αυτή την προκλητική συμπεριφορά.esu έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:42 Από πότε γίνατε υπέρμαχοι της λογοκρισίας; Η έκφραση (μη λεκτική σε αυτήν την περίπτωση) είναι αναφαίρετο δικαίωμα.
Δικαιούται κι ο πολάκης να στραβομουτσουνιάζει. Αλλά έχει και τον φερετζέ ο πούστης και δεν θα φαίνεται
Ειναι και δευτέρα ρε πστ μου...Kauldron έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:25 Otto Weininger, τί λές τώρα που το ίδιο το σκυλί είπε οτι είναι καλά?
Είχε δίκιο η οχι ο Πολάκης?
ΟΤΟ ΠΆΡΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΑΜΕΣΩΣ [μιλάμε για βλαμμένους ρε μαλάκα]
το σύστημα της ενοχοποίησης έχει αριστερίστικη υπογραφή και είναι αρκετά πρόσφατο, διαμαρτύρονται που πέφτουν στο λάκκο που έσκαβαν για άλλους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
θα το ξαναγράψω άλλη μια γιατί πάλι γλυστρίσατε ομαδικά σε κάποιο φανταστικό σύμπαν.αυτός που έχει στηρίξει γαβγίζοντας και γλείφοντας όπως κανένας άλλος τον μυστήριο εφοπλιστή που έπεσε από τον ουρανό,έδιωξε όλα τα στελέχη του συριζα και καρπάζωσε και τον ίδιο τον τσίπρα είναι ο πολάκης ο "λεβέντης κρητικός που τα λέει στα ίσα".μουσχάρια
Εντωμεταξύ η ευαισθησία της Λινού εξαντλήθηκε. Τώρα που την φωνάζουν όλοι σούργελο, στέρεψαν τα δάκρυά της. Από το φθινόπωρο πάλι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, αλλά στο συγκεκριμένο δεν είχε άδικοnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:52 θα το ξαναγράψω άλλη μια γιατί πάλι γλυστρίσατε ομαδικά σε κάποιο φανταστικό σύμπαν.αυτός που έχει στηρίξει γαβγίζοντας και γλείφοντας όπως κανένας άλλος τον μυστήριο εφοπλιστή που έπεσε από τον ουρανό,έδιωξε όλα τα στελέχη του συριζα και καρπάζωσε και τον ίδιο τον τσίπρα είναι ο πολάκης ο "λεβέντης κρητικός που τα λέει στα ίσα".μουσχάρια
Δεν είναι δύσκολο να κάνεις τον διαχωρισμό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κατά τα φαινόμενα πάντως υπερίσχυσε η δυναμική της γυναικείας φιλαρέσκειας.
Και έγιναν τάνα όλα, τόσο στο σύριζα όσο και στη νδ.
Α ρε παλιομισοφόρια, τί τραβάν για σας τ' αγόρια...

Και έγιναν τάνα όλα, τόσο στο σύριζα όσο και στη νδ.
Α ρε παλιομισοφόρια, τί τραβάν για σας τ' αγόρια...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
είχε.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:29Ναι, αλλά στο συγκεκριμένο δεν είχε άδικοnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:52 θα το ξαναγράψω άλλη μια γιατί πάλι γλυστρίσατε ομαδικά σε κάποιο φανταστικό σύμπαν.αυτός που έχει στηρίξει γαβγίζοντας και γλείφοντας όπως κανένας άλλος τον μυστήριο εφοπλιστή που έπεσε από τον ουρανό,έδιωξε όλα τα στελέχη του συριζα και καρπάζωσε και τον ίδιο τον τσίπρα είναι ο πολάκης ο "λεβέντης κρητικός που τα λέει στα ίσα".μουσχάρια
Έχει πει πολύ χειρότερα, χωρίς να κουνηθεί φύλλο.foscilis έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:42είχε.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:29Ναι, αλλά στο συγκεκριμένο δεν είχε άδικοnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:52 θα το ξαναγράψω άλλη μια γιατί πάλι γλυστρίσατε ομαδικά σε κάποιο φανταστικό σύμπαν.αυτός που έχει στηρίξει γαβγίζοντας και γλείφοντας όπως κανένας άλλος τον μυστήριο εφοπλιστή που έπεσε από τον ουρανό,έδιωξε όλα τα στελέχη του συριζα και καρπάζωσε και τον ίδιο τον τσίπρα είναι ο πολάκης ο "λεβέντης κρητικός που τα λέει στα ίσα".μουσχάρια
Εδώ το βάρος έπεσε στην επίθεση που έκανε σε μια ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα (με προβλήματα υγείας).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
από την στιγμή που το έχει κάνει 500 φορές δικαιότατα τον διέγραψε αλλά και αδικία να ήταν ο τύπος είχε ημερομηνία λήξης στο συριζα του κασελάκη,ήταν αναμενόμενο ότι θα τον σουτάρει όταν δεν θα χρειαζόταν πια μαντρόσκυλο.ας πρόσεχε τι στήριζε και ποιους έβριζεBeria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 16:29 Ναι, αλλά στο συγκεκριμένο δεν είχε άδικο
Δεν είναι δύσκολο να κάνεις τον διαχωρισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-