αυτο ακριβως ειναι η ελευθερια !Unique έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:14https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... 72123?s=19
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Τί είναι το "ξερό"; Κολύμπι θείτσας που δεν θέλει να βρέξει την κουπ;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
"Ξερό" είναι το πιο διαδεδομένο στιλ κολύμβησης όλων των μπαρμπάδων και των θειτσών στις ελληνικές παραλίες. Ξαπλώνεις στο νερό τ' ανάσκελα, ανοίγεις χέρια πόδια, επιπλέεις, κι όπου σε σπρώξει το κυματάκι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο. ποια είναι τα χάιλάιτς (με το πολύ τρία μπούλετς); αρχίνησε ο στίβος; το δείχνει στο ΥΤ, γτ δεν έχω κεραία τελεόρασης; τι στον πέο, πώς καταντήσαμε έτσι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σωστά, το άλλο λέγεται Granny Breaststroke.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:33"Ξερό" είναι το πιο διαδεδομένο στιλ κολύμβησης όλων των μπαρμπάδων και των θειτσών στις ελληνικές παραλίες. Ξαπλώνεις στο νερό τ' ανάσκελα, ανοίγεις χέρια πόδια, επιπλέεις, κι όπου σε σπρώξει το κυματάκι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
σαμποτάζ διαβάζω σε τρένα και παπόρια. τί γίνεται ρε μλκς; ιζ δις ρίαλ λάιφ;
Η θείτσα που δεν θέλει να βρέξει την κουπ, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό πρόσθιου με ντόγκυ στάιλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Rocco Siffredi
Δες ΕΡΤ από το ίντερνετΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:41 δεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο. ποια είναι τα χάιλάιτς (με το πολύ τρία μπούλετς); αρχίνησε ο στίβος; το δείχνει στο ΥΤ, γτ δεν έχω κεραία τελεόρασης; τι στον πέο, πώς καταντήσαμε έτσι;
Χαιλαιτς δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι φοβερο ακόμα την τελετή έναρξης συζηταμε
Στίβος την άλλη βδομάδα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ωραίος, ευχαριστώ, φίλεRocco Siffredi έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:52Δες ΕΡΤ από το ίντερνετΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:41 δεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο. ποια είναι τα χάιλάιτς (με το πολύ τρία μπούλετς); αρχίνησε ο στίβος; το δείχνει στο ΥΤ, γτ δεν έχω κεραία τελεόρασης; τι στον πέο, πώς καταντήσαμε έτσι;
Χαιλαιτς δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι φοβερο ακόμα την τελετή έναρξης συζηταμε
Στίβος την άλλη βδομάδα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ίσως το πιο δυναμικό στυλ.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:49 Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Στο ενδιάμεσο βρέχεις κοιλιά και μπράτσα;Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:49 Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ
Μου θύμισες τον πατέρα μου στα νιάτα του. Δεν τον είχα χρονομετρήσει αλλά έμπαινε σ' αυτό ακριβώς το στυλ, έμενε για αδιευκρίνηστο χρόνο και εκεί που ήσουν έτοιμος να του δώσεις ένα σωσίβιο για να πάει παραμέσα, έριχνε μια βουτιά και άρχιζε ένα άψογο κρόουλ για καμμιά πενηνταριά μέτρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Στον Αχέροντα ή στον Βοιδομάτη αυτό. Αν και Αχέροντα όταν καταφέρεις να μπεις ολόκληρος μετά απολαμβάνεις δεν θες να βγειςBeria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:49 Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από μια ηλικία κι έπειτα -δε λέμε για μας τώρα, για τους άλλους λέμε- ενδείκνυται καθότι σέρνονται κι εμφράγματα. Θυμάμαι νεαρός κορόιδευα τους μπαρμπάδες που μπαίνανε στη θάλασσα σιγά-σιγά, βρέχανε χεράκια, μετά λίγο το στήθος, ώμους, πλάτη και μετά βουτάγανε στο νερό...ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι στη ζωή. Νόμος.Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:49 Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ
Πάντως άμα μπω, μετά είμαι δελφίνι. Για κάνα πεντάλεπτο. Μετά κάνω τη σημαδούρα για κάνα τέταρτο.
Αυτό!ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:56Στο ενδιάμεσο βρέχεις κοιλιά και μπράτσα;Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:49 Εγώ στο στυλ 'γέρος στη θάλασσα, μέχρι τα γόνατα με τα χέρια στη μέση, κάνει μισή ώρα να βουτήξει' θα έκανα παγκόσμιο ρεκορ![]()
Μου θύμισες τον πατέρα μου στα νιάτα του. Δεν τον είχα χρονομετρήσει αλλά έμπαινε σ' αυτό ακριβώς το στυλ, έμενε για αδιευκρίνηστο χρόνο και εκεί που ήσουν έτοιμος να του δώσεις ένα σωσίβιο για να πάει παραμέσα, έριχνε μια βουτιά και άρχιζε ένα άψογο κρόουλ για καμμιά πενηνταριά μέτρα.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση