!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιτος Πατρικιος Ετ2
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τιτος Πατρικιος Ετ2
Απιστευτα πραγματα για την εξορια στον Αϊ Στράτη,τωρα παιζει.
- Μαυροβασίλης
Re: Τιτος Πατρικιος Ετ2
πιάνανε τους αστακούς με τα χέρια όπως στο λονγκ αηλαντ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- perseus
Οχι επειδη ειπανε οι εφημεριδες οτι εχουν κοτετσια με κοτες και τρεφονται καλα η κομματικη ηγεσια τους εβαλε να σφαξουν ολες τις κοτες,τωρα λεει ποσο χαρηκε που αποκαλυφθηκε η προδοσια του Πλουμπιδη.Απιστευτο γελιο και φαντασου αυτος ειναι σοβαρος αριστερος
- perseus
Η δεξια τους εβαζε φυλακη για να μην προβοκαρουν την επισκεψη Τιτο.
Απαγορευσε ηγεσια τα βιβλια του Ντοστογεφσκι και τα έδωσε σε αυτον να τα φυλαει.

Απαγορευσε ηγεσια τα βιβλια του Ντοστογεφσκι και τα έδωσε σε αυτον να τα φυλαει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 29 Νοέμ 2018, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τιτος πατρικιος και μαλακιες. τα κουμουνια θελουνε αντιμετωπιση τιτου ανδρονικου για να στρώσουνε. όχι ενσουίτ κοτέτσια...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
και προπαντός σοβαρός πασόκος με καβάτζα στο πρυτανείο (Πολιτισμού) επί Αβουρήperseus έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 11:05 Οχι επειδη ειπανε οι εφημεριδες οτι εχουν κοτετσια με κοτες και τρεφονται καλα η κομματικη ηγεσια τους εβαλε να σφαξουν ολες τις κοτες,τωρα λεει ποσο χαρηκε που αποκαλυφθηκε η προδοσια του Πλουμπιδη.Απιστευτο γελιο και φαντασου αυτος ειναι σοβαρος αριστερος
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Πόσο σοβαρός δεν έχω καταλήξει αλλά σίγουρα παίρνουν πολύ στα σοβαρά την αριστερίλα του όσοι τον παρουσιάζουν συχνά στην τιβι.
Πολύ αυστηρό το Κόμμα, ούτε ένα ... αυγό δεν τους αφηνε να φάνε με την ησυχία τους.
Τα πουλερικά που σφάξανε τα στείλανε στην Κ.Ε με καίκι ;
Πολύ αυστηρό το Κόμμα, ούτε ένα ... αυγό δεν τους αφηνε να φάνε με την ησυχία τους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτοί οι ποιητές της ήττας είναι το πιο λιγδερό πασόκ
Υγρά μάτια, χαμηλόφωνοι και νταλαβεράκι με το Υπουργείο Πολιτισμού
Υγρά μάτια, χαμηλόφωνοι και νταλαβεράκι με το Υπουργείο Πολιτισμού
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- perseus
οχι βαρεθηκανε να τρωνε κοτες 6 μηνες τρωγανε κοτες και επαναστατησε εναντιον της ηγεσιας οταν ηρθε ο καθοδηγητης της νεολαιας και του ζητησε να πανε να μαζεψουνε πουπουλα να φτιαξουν στρωμα σε ενα αρχικκε.Μπίστης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 13:44 Πόσο σοβαρός δεν έχω καταλήξει αλλά σίγουρα παίρνουν πολύ στα σοβαρά την αριστερίλα του όσοι τον παρουσιάζουν συχνά στην τιβι.
εδω το λινκ
https://archive.ert.gr/8226/
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτος δεν ειχε κατεβει και στην τελευταια θεση του επικρατειας του πασοκ σε καποιες εκλογες?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.