τα θηλυκα της οικογένειας μου θα καταλάβαιναν πως δεν είναι αυτές το θέμα και πως από σπόντα γράφτηκε το όνομα τους και δεν θα πεταγόντουσαν να μου βάλουν χέρι.ίσως να γελούσαν κιόλας αλλά μιλάμε για ανθρώπινα όνταPortia έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:37 Παροτρυνσεις σεξιστικης υφης σε κοινωνιοπαθεις να τις κανεις για τα θυληκα της οικογενειας σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
μόνο αυτό έχεις να πεις; εμένα γιατί με πρόσβαλε χωρίς λόγο;nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 06:51τα θηλυκα της οικογένειας μου θα καταλάβαιναν πως δεν είναι αυτές το θέμα και πως από σπόντα γράφτηκε το όνομα τους και δεν θα πεταγόντουσαν να μου βάλουν χέρι.ίσως να γελούσαν κιόλας αλλά μιλάμε για ανθρώπινα όνταPortia έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:37 Παροτρυνσεις σεξιστικης υφης σε κοινωνιοπαθεις να τις κανεις για τα θυληκα της οικογενειας σου.
τέλος πάντων τι μουσική ακούς, """φίλε"""; ενδιαφέρεσαι για Σεπτέμβρη να πάμε Ιουλία Καραπατάκη στον Λυκαβηττο;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
το ρωτάς?κλείσε εισιτήρια
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Γιατί έχεις κλειστά τα πμ σου; Τι είδους σνομπισμός είναι αυτός; Ότι και καλά, δεν με ενδιαφέρει κανένας σας άμα θέλει να μου πει κάτι
sure...
(γελώ)
(γελώ)
δεν έχω το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.ή το έχω?ένα από τα 2
Το (κλειδωμένο, προς το παρόν) νήμα "Τι σκέφτεσαι τώρα;" να μετονομαστεί σε "Χωρίς τίτλο, χαλαρή κουβεντούλα"
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Kαι το "Μνημείο ηρωϊκώς πεσόντων προχωκάγκουρων" δεν είναι κακό ως τίτλος.aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:34![]()
Το (κλειδωμένο, προς το παρόν) νήμα "Τι σκέφτεσαι τώρα;" να μετονομαστεί σε "Χωρίς τίτλο, χαλαρή κουβεντούλα"![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθόλου κακό ως τίτλος.
Αν εξαιρέσει κάποιος ότι οι εν λόγω ηρωϊκώς "πεσόντες"... ανασταίνονται ξανά και ξανά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πχορουμικοί δροσουλίτες.aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:47Καθόλου κακό ως τίτλος.
Αν εξαιρέσει κάποιος ότι οι εν λόγω ηρωϊκώς "πεσόντες"... ανασταίνονται ξανά και ξανά.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πω πωωω
αντί να βλέπω τηλεόραση καμιά σαχλαμάρα για να ξεκουραστώ, έχουν πέσει τα χέρια μου από τις ντοματιές, διαβάζω το κλειδωμένο νήμα
Τελικά έχω απορίες που αισθάνομαι ότι πρέπει να τις δημοσιοποιήσω
την παλεύετε καθόλου ή έχετε κάψει φλάτζα;
ουφ κουράστηκα να γράφω , τι πράγμα είναι αυτά τα φόρα...
αντί να βλέπω τηλεόραση καμιά σαχλαμάρα για να ξεκουραστώ, έχουν πέσει τα χέρια μου από τις ντοματιές, διαβάζω το κλειδωμένο νήμα
Τελικά έχω απορίες που αισθάνομαι ότι πρέπει να τις δημοσιοποιήσω
την παλεύετε καθόλου ή έχετε κάψει φλάτζα;
ουφ κουράστηκα να γράφω , τι πράγμα είναι αυτά τα φόρα...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:47Καθόλου κακό ως τίτλος.
Αν εξαιρέσει κάποιος ότι οι εν λόγω ηρωϊκώς "πεσόντες"... ανασταίνονται ξανά και ξανά.![]()
Μάρκο, ακούγεσαι σαν να καθαρίζεις φασολάκια παράλληλα. Μπαρμπούνια ελπίζω
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Το βρήκες , κατά το ήμισυ. Τα έχω μαγειρέψει ήδη.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:51
Με κομμάτια από μοσχάρι, αρακά και πατάτες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μια χαρά είναι τα φασολάκια.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:51
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:00Μια χαρά είναι τα φασολάκια.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:51aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:47
Καθόλου κακό ως τίτλος.
Μάρκο, ακούγεσαι σαν να καθαρίζεις φασολάκια παράλληλα. Μπαρμπούνια ελπίζω![]()
Και το καθάρισμά τους, επίσης. Αγχολυτικό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ