Ισχύει για πολλές περιπτώσεις τραυματισμών ή θανάτων.
Να το τυλίξω;
Ισχύει για πολλές περιπτώσεις τραυματισμών ή θανάτων.
Α ναι και το επάγγελμα του κλέφτη βενζινάδικων είναι επικίνδυνο για είκοσιΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:37Ισχύει για πολλές περιπτώσεις τραυματισμών ή θανάτων.
Να το τυλίξω;![]()
Αν σκοτώσει ένας συνοριοφύλακας σκοτώσει λαθροδιακινητη τα κολλητά σας
Ποιοι είμαστε εμείς?Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:14Αν σκοτώσει ένας συνοριοφύλακας σκοτώσει λαθροδιακινητη τα κολλητά σας
τα φιλαράκια οι Ευρωπαίοι θα κάνουν την ελληνική κυβέρνηση να τρέχει και να
μην φτάνει αυτοί είστε.![]()
Μια και ανέφερες τους λαθροδιακινητές, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και σ' αυτούς το πρότζεκτ της ανηλικότητας.Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:14Αν σκοτώσει ένας συνοριοφύλακας σκοτώσει λαθροδιακινητη τα κολλητά σας
τα φιλαράκια οι Ευρωπαίοι θα κάνουν την ελληνική κυβέρνηση να τρέχει και να
μην φτάνει αυτοί είστε.![]()
Το πιθανότερο σενάριο.
Θυμηθηκα ενα Συνταγματαρχη που ηταν Εποπτης στη Στρατια.
George_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:22Θυμηθηκα ενα Συνταγματαρχη που ηταν Εποπτης στη Στρατια.
Μια μερα ειμουν ΒΑΥΔΜ και με εχωσε ο ΑΥΔΜ να παιρνω τηλεφωνο τον Εποπτη και να του δινω τις αναφορες.
Μετα το μεσημεριανο προσκλητηριο τον παιρνω τηλεφωνο (με δυσκολια γιατι ειχαμε ακομα το παλιο συστημα και αντε να βγαλεις σωστη γραμμη απο τν πινακα) του δινω την αναφορα και τον ρωταω.
"Κ. Συνταγματαρχα τι ωρα να σας παρω για την επομενη αναφορα?"
Και μου απαντάει:
"Ακου να σου πω παιδι μου. Θα με ξαναπαρεις τηλεφωνο μονο οταν μπουν οι Τουρκοι στην αυλη του σπιτιου μου. Ασε με τωρα παω για υπνο".