Και ο Διόνυσος με τα καυλια έξω είναιAlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:48Ετσι ήταν τα αγάλματα, ρε φελέ.Μαδουραίος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:46Ο Παπαϊωάννου έδειχνε στητα καυλωμένα βυζάκια.Πηζεις τώρα;AlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:44
Αν ο Παπαιωάννου έρανε τον Οικονομόπουλο με γαρδένιες, τότε μόνο θα υπήρχε αντιστοιχία.
Οι Γάλλοι βάλανε έναν αντίστοιχο "Οικονομόπουλο" για να κάνει την τελετή έναρξής τους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Μαδουραίος
Re: Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Επιχείρημα της πουτσας (pun intended)Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:40Κατσε ρε συ Μπερια, κι επειδη υπαρχουν οι σκυλαδες με τα κλαρκ στον Οικονομοπουλο,το αντιδοτο ειναι η αισθητικη του παιδοφιλου;Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:32Έραναν το προηγούμενο βράδυ τον Οικονομόπουλο με ένα κλαρκ γαρδένιες και πήγαν το πρωί να γράψουν για παριζιάνικο κιτς (ήταν)Μαδουραίος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:29 :Μιλάνε οι Ελληνουτσοι για πολιτιστική ανωτερότητα της χώρας και κιτσ τελετες των Γάλλων αυτοι που πήραν πρώτοι το Άγιο Φως του αναπτήρα απ'το αεροδρόμιο το περασμένο Πασχα;Μην ξεφτιλιζεστε ρε μαλακες;
Είπα ότι κριτική για κιτς από τους άρχοντες του κιτς δεν γουστάρω.
Πόσο δύσκολο είναι να μην μου γαμησεις το επιχείρημα με στρεψοδικες πίπες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βάλτε Οικονομόπουλο και το ζόμπι τον Snoop Dogg στα γαλλιδάκια (στρέιτ, γκέι, λοιπά) και όχι μόνον κι ελάτε μετά να μου πείτε ποιον θα γούσταραν περισσότερο στην έναρξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τη στρεψοδικια την εκανες μονος σου, σε ενα θεαμα που προσεβαλε πολυ κοσμο παγκοσμιως, για το οποιο κορυφαιος χορηγος αποσυρθηκε την επομενη μερα και που οι διοργανωτες ζητησανε συγνωμη, εσυ υποστηριξες τις βλακειες του Μαδουραιου μιλωντας για κλαρκ και Οικονομοπουλαιους.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:51Επιχείρημα της πουτσας (pun intended)Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:40Κατσε ρε συ Μπερια, κι επειδη υπαρχουν οι σκυλαδες με τα κλαρκ στον Οικονομοπουλο,το αντιδοτο ειναι η αισθητικη του παιδοφιλου;Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:32
Έραναν το προηγούμενο βράδυ τον Οικονομόπουλο με ένα κλαρκ γαρδένιες και πήγαν το πρωί να γράψουν για παριζιάνικο κιτς (ήταν)
Αμα στριμωχτηκες, δε φταιω εγω ουτε ειχα σκοπο να γαμησω κανενα επιχειρημα. Και ουτε θα σου απολογηθω κιολας.
Έχω όρεξη για τρολάρισμα στους γουόκ πχορουμίστας. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, πάνε δες τώρα τα "παλλόμενα πέη" του Γιαν Φαμπρ που πάλλονται προς τα αριστερά.Μαδουραίος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:49Και ο Διόνυσος με τα καυλια έξω είναι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαδουραίος
AlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:00Καλά, πάνε δες τώρα τα "παλλόμενα πέη" του Γιαν Φαμπρ που πάλλονται προς τα αριστερά.

Σε ποια φάση αυτής της πρότασης:Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:56
Τη στρεψοδικια την εκανες μονος σου, σε ενα θεαμα που προσεβαλε πολυ κοσμο παγκοσμιως, για το οποιο κορυφαιος χορηγος αποσυρθηκε την επομενη μερα και που οι διοργανωτες ζητησανε συγνωμη, εσυ υποστηριξες τις βλακειες του Μαδουραιου μιλωντας για κλαρκ και Οικονομοπουλαιους.
Αμα στριμωχτηκες, δε φταιω εγω ουτε ειχα σκοπο να γαμησω κανενα επιχειρημα. Και ουτε θα σου απολογηθω κιολας.
Έραναν το προηγούμενο βράδυ τον Οικονομόπουλο με ένα κλαρκ γαρδένιες και πήγαν το πρωί να γράψουν για παριζιάνικο κιτς (ήταν)
Εσύ κατάλαβες ότι προτιμώ το παριζιάνικο κιτς από το νεοελληνικό;
Πουθενά, αλλά σε βόλεψε να πεις την παρόλα σου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το κιτς πάντως έχει ιστορία εκατό πενήντα ετών και είναι το κατεξοχήν ύφος της μαζικής κουλτούρας της σύγχρονης εποχής. Δεν είναι εγγενώς κάτι κακό, κάτι που δεν ταιριάζει σε μια τελετή μιας διοργάνωσης που απευθύνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:32Έραναν το προηγούμενο βράδυ τον Οικονομόπουλο με ένα κλαρκ γαρδένιες και πήγαν το πρωί να γράψουν για παριζιάνικο κιτς (ήταν)
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Αυτό, έτσι και το έβλεπε κανείς με την αισθητική αποδοση του Παπαιωάννου, λες να το έβρισκε κιτς;Μαδουραίος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:02AlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:00Καλά, πάνε δες τώρα τα "παλλόμενα πέη" του Γιαν Φαμπρ που πάλλονται προς τα αριστερά.![]()
![]()
![]()
Αλλά τι λέω, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ποιοι θεώρησαν κιτς την τελετή έναρξης του 2004.
Ηταν οι ίδιοι που χειροκροτούσαν αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κανονικά, θα έπρεπε για άλλο λογο να προβληματίζει που μέχρι και οι φανς του -όποιου-Οικονομόπουλου βρήκαν τα καθέκαστα στο Παρίσι κιτς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν εχω ορεξη για Ρηγαδικη ηθικολογια, καληνυχτα.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:03Σε ποια φάση αυτής της πρότασης:Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:56
Τη στρεψοδικια την εκανες μονος σου, σε ενα θεαμα που προσεβαλε πολυ κοσμο παγκοσμιως, για το οποιο κορυφαιος χορηγος αποσυρθηκε την επομενη μερα και που οι διοργανωτες ζητησανε συγνωμη, εσυ υποστηριξες τις βλακειες του Μαδουραιου μιλωντας για κλαρκ και Οικονομοπουλαιους.
Δεν είναι νύχτα και δεν ήμουν ΡηγαςPortia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:06Δεν εχω ορεξη για Ρηγαδικη ηθικολογια, καληνυχτα.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:03Σε ποια φάση αυτής της πρότασης:Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:56
Χειρότερη αστοχία και από την Κορακάκη
Πάλι κυνηγάει ψεκασμένους ο αγαπητός συνοντιστής;
Όσοι δεν πήγαμε Οικονομόπουλο δικαιούμαστε να μιλάμε;
Όσοι δεν πήγαμε Οικονομόπουλο δικαιούμαστε να μιλάμε;
- Philip Mortimer
Ποιος ; Οι τηλεπικοινωνίες του Μισισιπή ;Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:56Τη στρεψοδικια την εκανες μονος σου, σε ενα θεαμα που προσεβαλε πολυ κοσμο παγκοσμιως, για το οποιο κορυφαιος χορηγος αποσυρθηκε την επομενη μερα και που οι διοργανωτες ζητησανε συγνωμη, εσυ υποστηριξες τις βλακειες του Μαδουραιου μιλωντας για κλαρκ και Οικονομοπουλαιους.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:51Επιχείρημα της πουτσας (pun intended)Portia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:40
Κατσε ρε συ Μπερια, κι επειδη υπαρχουν οι σκυλαδες με τα κλαρκ στον Οικονομοπουλο,το αντιδοτο ειναι η αισθητικη του παιδοφιλου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 89 Απαντήσεις