sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:06Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι που σού έγραψε ο φόσιλις απαντώντας σε κάτι προσβλητικό δικό σου που τού είχες πει. Δεν ξέρω αν έκανε καλά ή άσχημα, αλλά το ότι εσύ προσβάλεις όποιον διαφωνεί μαζί σου δεν φαίνεσαι να το παίρνεις μυρωδιά. Και αυτό το κάνεις με όλους.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:01Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:56
Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".
Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.
![]()
Άντε παρά πέρα τώρα.
Επίσης πάει κανας χρόνος από τότε και είσαι εσύ που θα δώσεις συμβουλές για ψυχοθεραπεία σε άλλους;![]()
Το ότι πάει ένας χρόνος, σημαίνει ότι δεν μπορώ να λ´ρω ότι κάποιος χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Αυτά λέγονται λογικά άλματα. Δες κάνα βίντεο. Έχει τόσα το yt. Όχι μόνο σαρβάιβορ.
Η υποκρισία και η ξεφτίλα έχουν πια στερεοποιηθεί.
Υ.Γ. Εσύ δεν είπες ότι το λήγεις εδώ;