!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Ομολογώ πάντως, πως η Μασσαλιώτιδα μου αρέσει πολύ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι, κάνουμε κι άλλα πράγματα.Libre arbitre έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:36Γιατί, κάνετε και τίποτα άλλο;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:25Ε, μ' αυτήν την έννοια μπορεί να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε και τους γουοκατζήδες.Libre arbitre έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:22
Αυτή είναι η διαφορά του Δυτικού πολιτισμού και των ελεύθερων κοινωνιών από το Ισλάμ. Αλλιώς θα είμασταν ίδιοι
Αλλά το γιατί να μην σας πειράζουμε ή προσβάλλουμε, όποτε γουστάρουμε γιατί έτσι γουστάρουμε, είναι το ερώτημα.
Αν είναι ανθρωπιστικό το θέμα, να κάνετε αίτηση να συμπεριληφθείτε κι εσείς στα ΑμεΑ, για να έχει μια στοιχειώδη λογική βάση το σκεπτικό σας. Τότε σαφώς και θα στηρίξουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και κάπου εδώ να προσθέσω κάτι. Επειδή παίζει προσφάτως ένα τελείως χύμα νταματζ κοντρόλ για τον "μυστικό δείπνο" που πλασάρεται ως "συμπόσιο των θεών", ακόμη κι έτσι να 'ναι είναι τέρμα ξεφτίλα για τους γουοκπαπάρες να ξεφτιλίζουν ακόμη και τους αρχαίους θεούς των Ελλήνων, ενώ οι Ολυμπιακοί είναι αρχαιοελληνικό πρότζεκτ.GoBzi έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:42Ούτε εγώ το είδα όλο, αλλά εδώ δεν μιλάμε για την Eurovision ή για την Μις Γαλλία. Υποτίθεται ότι διοργανώνεις μια παγκόσμια διοργάνωση όπου συμμετέχουν όλες οι χώρες και εσύ ως διοργανωτής στην έναρξη "διαφημίζεις" τον πολιτισμό σου, ενώ παράλληλα δεν προσβάλεις τους φιλοξενούμενους σου. Πέρα από το μυστικό δείπνο που προσβάλει τους χριστιανούς, τα 3/4 του πλανήτη δεν είναι οκ με τις woke μαλακίες και τους δίνεις το μήνυμα "σας γράφω στα παπάρια μου, εγώ κάνω το κομμάτι μου".
Άντε μπράβο με τον κάθε γουόκ βωμολόχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μυρίζει εμφύλιος στην Δύση
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η πλάκα είναι πως κάποιοι ακόμα νομίζουν ότι η σκηνή αυτή είναι ο Μυστικός Δείπνος του Ντα Βίντσι.......
Άιντε Άιντε!!!!!!!!!
Άιντε Άιντε!!!!!!!!!
Δεν ειναι, ας μην το συζηταμεΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:56 Επειδή παίζει προσφάτως ένα τελείως χύμα νταματζ κοντρόλ για τον "μυστικό δείπνο" που πλασάρεται ως "συμπόσιο των θεών", ακόμη κι έτσι να 'ναι είναι
Αυτη ειναι μια αλλη πλευρα της ιστοριας, το οτι μας περνανε για μαλακες.
Ε, το να σε περνάει για μαλάκα, ένας άσχετος/εμμονικός μαλάκας δεν είναι και τόσο κακό.Blackdog έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:17Δεν ειναι, ας μην το συζηταμεΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:56 Επειδή παίζει προσφάτως ένα τελείως χύμα νταματζ κοντρόλ για τον "μυστικό δείπνο" που πλασάρεται ως "συμπόσιο των θεών", ακόμη κι έτσι να 'ναι είναι
Αυτη ειναι μια αλλη πλευρα της ιστοριας, το οτι μας περνανε για μαλακες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είδες που μέχρι και ο Μητσοτάκης αγανάκτησε;
Εντάξει, μπορεί και να πανικοβλήθηκε στην θέα της αποκεφαλισμένης Μαρίας Αντουανέττας
- Dr Socrates
Σωστα.GoBzi έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:42Ούτε εγώ το είδα όλο, αλλά εδώ δεν μιλάμε για την Eurovision ή για την Μις Γαλλία. Υποτίθεται ότι διοργανώνεις μια παγκόσμια διοργάνωση όπου συμμετέχουν όλες οι χώρες και εσύ ως διοργανωτής στην έναρξη "διαφημίζεις" τον πολιτισμό σου, ενώ παράλληλα δεν προσβάλεις τους φιλοξενούμενους σου. Πέρα από το μυστικό δείπνο που προσβάλει τους χριστιανούς, τα 3/4 του πλανήτη δεν είναι οκ με τις woke μαλακίες και τους δίνεις το μήνυμα "σας γράφω στα παπάρια μου, εγώ κάνω το κομμάτι μου".
και οσοι αντιδρουν στα καραγκιοζιλικια της κακoγουστης – woke τελετης εναρξης υποτιθεται(στα πλαισια νταματζ κοντρoλ των εμμονικων και οσοι δεν εχουν τον “πολιτικα ορθο” τροπο σκεψης) οτι ειναι ολοι οι υπερσυντηρητικοι, θρησκοληπτοι,Πουτινακια,ακροδεξιοι/λαικοδεξιοι η ακομα και σταλινιστες υποστηρικτες του Κουτσουμπα και ειναι κολλημενοι στο παρελθον(ενω και οι αλλοι ειναι βαθυτατα κολλημενοι με καποια ιδεολογηματα του παρελθοντος και του παροντος που τους τυφλωνει,εμμονικοι),συννενοηση
Προπαγανδα ευπεπτη και αυτο διοτι προβαλλονται και οι αντιδρασεις απο στελεχη απο το κομμα της Νικης, Ελληνικης Λυσης, Αδωνης,κομμουνιστες και απο διαφορους αλλους υπερσυντηρητικους κυκλους οποτε γινεται ευκολοτερο να ταυτιστουν ολοι οσοι αντιδρουν με αυτους και αυτο τροφοδοτει αντιδρασεις απο την αλλη πλευρα που εχουν αρνητικες παραστασεις απο το παρελθον.
Εχεις και μια επιφανειακη, ρηχη anti-woke αντιδραση που καταληγει στο να υποστηριζονται μεχρι και ολοκληρωτικα καθεστωτα.Γενικα και ο "χωρος του antiwoke" αποτελειται απο εξισου παρατραγουδα.τιποτα δεν προκειται να αλλαξει στο τροπο σκεψης τους,να γινει μια υπερβαση.
Σε οτι αφορα τους ολυμπιακους της Αθηνας δεν ηταν ανωτεροι των αλλων οπως λεγεται, αρκετα καλη ηταν η τελετη εναρξης(νομιζω υπηρξαν και καλυτερες) αλλα υπηρχαν πολλα θεματα οπως τα αδεια απο κοσμο σταδια, οι αποδοκιμασιες προς αθλητες(λες και ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας) που ηταν αντιπαλοι των Ελληνων αθλητων σε διαφορα αθληματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 28 Ιούλ 2024, 15:28, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-