Από τη μαλακία στην παπαριά (όπως λέμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη)ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:35 Εγώ πάντως σας πάω ότι στοίχημα θέτε, ότι το 90% των γουοκατζήδων επαναστατώνε στο πχόρουμ και όχι μόνον, είναι
α) κάτι φοβικές περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει κόμινγκ άουτ ούτε στα σόγια τους
β) κωλοπετεινιτσιώτες πατριάρχιδες που πουλάνε αριστερή ιστορία
Ενστάσεις δεκτές.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Το τι φαίνεται στον καθένα είναι δικό του θέμα.Saturn έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:01 Αυτό φαίνεται οτι κάνεις όμως αναφερόμενος με άκυρο τρόπο ως προς το θέμα που συζητάμε στον αναχρονισμό
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
ε, είναι και λίγο του γράφοντα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Κάτι είχα γράψει για την μεσαιωνική "γιορτή των τρελλών".
Νομίζω ότι ως κόνσεπτ αποτυπώνει καλύτερα το πνεύμα της έναρξης των γαλλικών Ολυμπιακών Αγώνων.
Περιγραφή του Bίκτωρ Ουγκώ για τα δρώμενα.
«O ταλαίπωρος ποιητής έριξε μια ματιά ολόγυρα. Πραγματικά, βρισκόταν στην τρομερή “Αυλή των θαυμάτων”, όπου ποτέ τίμιος άνθρωπος δεν είχε μπει τέτοιαν ώρα. Επρόκειτο για έναν κύκλο μαγικό, όπου οι αξιωματούχοι του Σατελέ κι οι αστυνόμοι του δικαστηρίου που το διακινδύνευαν να εισχωρήσουν, γίνονταν κομματάκια. Η πόλη των κλεφτών, μια αποτροπιαστική κρεατοελιά στο πρόσωπο του Παρισιού, ένας βόθρος απ’ όπου ξέφευγε κάθε πρωί και όπου ξαναγύριζε να κατασταλάξει τη νύχτα αυτό το βρομερό ρυάκι αισχρότητας, ζητιανιάς και αλητείας, που πάντα ξεχειλίζει στους δρόμους των πρωτευουσών, μια τερατώδης κυψέλη όπου ξαναμαζεύονταν το βράδυ μαζί με τη λεία τους, όλοι οι κηφήνες της κοινωνίας, ένα άσυλο του ψεύδους όπου ο γύφτος, ο διωγμένος από την εκκλησία καλόγερος, ο παραστρατημένος φοιτητής, τα καθάρματα όλων των εθνών -Ισπανοί, Ιταλοί, Γερμανοί- κι όλων των θρησκειών -Εβραίοι, χριστιανοί, μωαμεθανοί, ειδωλολάτρες- που ζητιάνευαν την ημέρα γεμάτοι ψεύτικες πληγές, μεταμορφώνονταν τη νύχτα σε ληστές. Με δυο κουβέντες, ένα απέραντο βεστιάριο όπου ντύνονταν και ξεντύνονταν εκείνη την εποχή όλοι οι ηθοποιοί αυτής της αιώνιας κωμωδίας που παίζουν στα λιθόστρωτα του Παρισιού, η κλεψιά, η πορνεία και το έγκλημα».
Περισσότερα εδώ
https://indexanthi.gr/karnavali-istoria/
Νομίζω ότι ως κόνσεπτ αποτυπώνει καλύτερα το πνεύμα της έναρξης των γαλλικών Ολυμπιακών Αγώνων.
Περιγραφή του Bίκτωρ Ουγκώ για τα δρώμενα.
«O ταλαίπωρος ποιητής έριξε μια ματιά ολόγυρα. Πραγματικά, βρισκόταν στην τρομερή “Αυλή των θαυμάτων”, όπου ποτέ τίμιος άνθρωπος δεν είχε μπει τέτοιαν ώρα. Επρόκειτο για έναν κύκλο μαγικό, όπου οι αξιωματούχοι του Σατελέ κι οι αστυνόμοι του δικαστηρίου που το διακινδύνευαν να εισχωρήσουν, γίνονταν κομματάκια. Η πόλη των κλεφτών, μια αποτροπιαστική κρεατοελιά στο πρόσωπο του Παρισιού, ένας βόθρος απ’ όπου ξέφευγε κάθε πρωί και όπου ξαναγύριζε να κατασταλάξει τη νύχτα αυτό το βρομερό ρυάκι αισχρότητας, ζητιανιάς και αλητείας, που πάντα ξεχειλίζει στους δρόμους των πρωτευουσών, μια τερατώδης κυψέλη όπου ξαναμαζεύονταν το βράδυ μαζί με τη λεία τους, όλοι οι κηφήνες της κοινωνίας, ένα άσυλο του ψεύδους όπου ο γύφτος, ο διωγμένος από την εκκλησία καλόγερος, ο παραστρατημένος φοιτητής, τα καθάρματα όλων των εθνών -Ισπανοί, Ιταλοί, Γερμανοί- κι όλων των θρησκειών -Εβραίοι, χριστιανοί, μωαμεθανοί, ειδωλολάτρες- που ζητιάνευαν την ημέρα γεμάτοι ψεύτικες πληγές, μεταμορφώνονταν τη νύχτα σε ληστές. Με δυο κουβέντες, ένα απέραντο βεστιάριο όπου ντύνονταν και ξεντύνονταν εκείνη την εποχή όλοι οι ηθοποιοί αυτής της αιώνιας κωμωδίας που παίζουν στα λιθόστρωτα του Παρισιού, η κλεψιά, η πορνεία και το έγκλημα».
Περισσότερα εδώ
https://indexanthi.gr/karnavali-istoria/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν "λέμε" καλό μου, "λέτε". Στοιχειώδες.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:02Από τη μαλακία στην παπαριά (όπως λέμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη)ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:35 Εγώ πάντως σας πάω ότι στοίχημα θέτε, ότι το 90% των γουοκατζήδων επαναστατώνε στο πχόρουμ και όχι μόνον, είναι
α) κάτι φοβικές περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει κόμινγκ άουτ ούτε στα σόγια τους
Ενστάσεις δεκτές.![]()
![]()
Και δεν έχω καμμία πρόθεση να σας λογοκρίνω, είστε πραγματικά απολαυστικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
Είχανε και την γιορτή της σαρδέλας στη Μαδρίτη. Μια φορά το χρόνο άνοιγαν τις πόρτες των τρελοκομείων.
https://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:G ... 12-14).jpg
Εδώ μέσα ολοχρονίς ανοιχτές είναι.
https://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:G ... 12-14).jpg
Εδώ μέσα ολοχρονίς ανοιχτές είναι.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Είσαι μεθυσμένη; Εγώ σου το έγραψα δεν στο έγραψε καμιά παρέα. Ωστόσο παρά την αποτυχημένη απόπειρα να πουλήσεις πνεύμα όπως; πάντα, η ουσία παραμένει. Από τη μαλακία στην παπαριά. Παραληρηματικές καταστάσεις που προκαλεί το μόνιμα συγχυσμένο μυαλό σου - λόγω ερωτικής απογοήτευσης πριν 50 χρόνια για τον αριστερό φοιτητή και από τότε νομίζεις ότι βρίζοντας τους αριστερούς θα ξορκίσεις το κακό - Άσχετες λέξεις που προσπαθείς να βάλεις σε μία πρόταση για να την κάνεις πιο ουάου σύμφωνα με την αντίληψή σου, κλισέ, εμμονές και προσκόλληση, γενικά μια αποτυχημένη ψυχοσύνθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:08Δεν "λέμε" καλό μου, "λέτε". Στοιχειώδες.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:02Από τη μαλακία στην παπαριά (όπως λέμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη)ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:35 Εγώ πάντως σας πάω ότι στοίχημα θέτε, ότι το 90% των γουοκατζήδων επαναστατώνε στο πχόρουμ και όχι μόνον, είναι
Ενστάσεις δεκτές.![]()
![]()
Ψυχοθεραπεία χθες.
Eνώ εσύ... 
Υποστήριξη μεταξύ καθυστερημένων.
Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:18Είσαι μεθυσμένη; Εγώ σου το έγραψα δεν στο έγραψε καμιά παρέα. Ωστόσο παρά την αποτυχημένη απόπειρα να πουλήσεις πνεύμα όπως; πάντα, η ουσία παραμένει. Από τη μαλακία στην παπαριά. Παραληρηματικές καταστάσεις που προκαλεί το μόνιμα συγχυσμένο μυαλό σου - λόγω ερωτικής απογοήτευσης πριν 50 χρόνια για τον αριστερό φοιτητή και από τότε νομίζεις ότι βρίζοντας τους αριστερούς θα ξορκίσεις το κακό - Άσχετες λέξεις που προσπαθείς να βάλεις σε μία πρόταση για να την κάνεις πιο ουάου σύμφωνα με την αντίληψή σου, κλισέ, εμμονές και προσκόλληση, γενικά μια αποτυχημένη ψυχοσύνθεση.
Ψυχοθεραπεία χθες.
Όταν γράφω απολαυστικοί, το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλάχιστον δεν κρυβόμαστε πίσω από συνεχείς αλλαγές νικ. Το έχεις πει στον αναλυτή σου ή το κρύβεις;
Εγώ το εννοώ πιο πολύ. Ψυχοθεραπεία χθες.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:30Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:18Είσαι μεθυσμένη; Εγώ σου το έγραψα δεν στο έγραψε καμιά παρέα. Ωστόσο παρά την αποτυχημένη απόπειρα να πουλήσεις πνεύμα όπως; πάντα, η ουσία παραμένει. Από τη μαλακία στην παπαριά. Παραληρηματικές καταστάσεις που προκαλεί το μόνιμα συγχυσμένο μυαλό σου - λόγω ερωτικής απογοήτευσης πριν 50 χρόνια για τον αριστερό φοιτητή και από τότε νομίζεις ότι βρίζοντας τους αριστερούς θα ξορκίσεις το κακό - Άσχετες λέξεις που προσπαθείς να βάλεις σε μία πρόταση για να την κάνεις πιο ουάου σύμφωνα με την αντίληψή σου, κλισέ, εμμονές και προσκόλληση, γενικά μια αποτυχημένη ψυχοσύνθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:08
Δεν "λέμε" καλό μου, "λέτε". Στοιχειώδες.
Ψυχοθεραπεία χθες.![]()
![]()
![]()
Κι άλλο παραλλήρημα. Κανένας δεν κρύβεται
Αυτούς τους εγκληματίες πως τους επιτρέπουν να παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες;Frappezitis έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:04 Belal Muhammadi.
Πρόκειται για τον πρώτο Παλαιστίνιο πρωταθλητή άρσης βαρών στην ιστορία του UFC!!
[img]https://i.postimg.cc/HLdn9d8m/4530 ... .jpg[/img]
Γιατί δεν έχουν αποκλειστεί οι Παλαιστίνιοι με όλα αυτά που έχουν κάνει;
Μην τον ζορίζεις άλλο, Κυριακή είναι...ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:30Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:18Είσαι μεθυσμένη; Εγώ σου το έγραψα δεν στο έγραψε καμιά παρέα. Ωστόσο παρά την αποτυχημένη απόπειρα να πουλήσεις πνεύμα όπως; πάντα, η ουσία παραμένει. Από τη μαλακία στην παπαριά. Παραληρηματικές καταστάσεις που προκαλεί το μόνιμα συγχυσμένο μυαλό σου - λόγω ερωτικής απογοήτευσης πριν 50 χρόνια για τον αριστερό φοιτητή και από τότε νομίζεις ότι βρίζοντας τους αριστερούς θα ξορκίσεις το κακό - Άσχετες λέξεις που προσπαθείς να βάλεις σε μία πρόταση για να την κάνεις πιο ουάου σύμφωνα με την αντίληψή σου, κλισέ, εμμονές και προσκόλληση, γενικά μια αποτυχημένη ψυχοσύνθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:08
Δεν "λέμε" καλό μου, "λέτε". Στοιχειώδες.
Ψυχοθεραπεία χθες.![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση