!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Fight club
- SpAcE_PaNtHeR
-
Γραφικός
Re: Fight club
Έσπασε τα δόντια του στην πούτσα μου.
Οι τελευταίες του λέξεις ήταν "πες στον enaon ευχαριστώ για το ωραίο γεύμα που μου πρόσφερε".
Οι τελευταίες του λέξεις ήταν "πες στον enaon ευχαριστώ για το ωραίο γεύμα που μου πρόσφερε".
όταν πεθαίνουν μοιάζουν με πέος πάντως, για κοίτα, αν δεν είναι πολύ μικρό δεν είναι το δικό σου, πέτα το καλύτερα.
-
Γραφικός
Ξαναμπές όταν αποφοιτήσεις από τις καλόγριες.
-
Γραφικός
Δεν μπερδεύω το πουλί μου. Δυο πράγματα μπορούν να συγκριθούν με το μέγεθος της ψωλής μου σε αυτόν τον κόσμο:enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 01:59 όταν πεθαίνουν μοιάζουν με πέος πάντως, για κοίτα, αν δεν είναι πολύ μικρό δεν είναι το δικό σου, πέτα το καλύτερα.
1. Το σύμπαν
2. Το βάθος του κώλου σου
το παθαίνω και εγώ αυτό για πράγματα που αγαπούσα και έχασα για πάντα, τα θυμάμαι τεράστια και φοβερά.
Στο βρακί σου έχεις ένα αρχιδοφάγο που έφαγε το προτελευταίο του γεύμα.
Στο βρακί σου έχεις ένα αρχιδοφάγο που έφαγε το προτελευταίο του γεύμα.
- blackpaint
blink motherfucker!
-
Γραφικός
Θυμάσαι την από πίσω παρθενιά σου σαν τεράστια και φοβερή;enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 02:07 το παθαίνω και εγώ αυτό για πράγματα που αγαπούσα και έχασα για πάντα, τα θυμάμαι τεράστια και φοβερά.
Λέει ότι δεν έχει καθόλου όρεξη γιατί έσκασε να τρώει από τα αρχίδια που ήταν ξεχασμένα στον κώλο σου.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 02:07 Στο βρακί σου έχεις ένα αρχιδοφάγο που έφαγε το προτελευταίο του γεύμα.
ήθελα να στο πω πιο πριν αλλά δεν μιλάνε ρε αυτά, όταν ρεύονται βγάζουν ήχους που μοιάζουν με λόγια, χτύπα το λίγο να δεις, θα πει και άλλα.
-
Γραφικός
Από εδώ και μπρος όποιος σχολιάζει το παραμικρό στο νήμα δέχεται να συμμετάσχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 29 Νοέμ 2018, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γραφικός
Η παγκόσμια λογοτεχνία έχασε ένα αριστούργημα σε έκταση εκατονταπλάσια του πόλεμος και ειρήνη επειδή ήταν ήδη χορτάτος.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 02:14 ήθελα να στο πω πιο πριν αλλά δεν μιλάνε ρε αυτά, όταν ρεύονται βγάζουν ήχους που μοιάζουν με λόγια, χτύπα το λίγο να δεις, θα πει και άλλα.
Από τα αρχίδια στον κώλο σου.
το αριστερό έξυσες ε; για ξύσε και το δεξί σε μισή ώρα που θα το έχει φάει να δούμε τι θα πει, ωραία τα λέει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 54 Απαντήσεις