Αλλιώς μας τα έλεγες μέχρι χθες...Souvlatzis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 01:16Δεν μαρεσουν οι ταμπέλες όπως gay, straight κλπGherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 23:01Αν έρθω ποτέ Αθήνα θα ψάξω να βρω τον γκεη κι όχι κάποιον στρεητ λες;
Ρε συ, μήπως μας δουλεύεις ελαφρώς;
Απλά έλκομαι από τους όμορφους ανθρώπους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αμα βρει γαμαει, αμα δεν βρει ξεπεφτει σε ντραγκ κλπ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Με έχεις παρεξηγήσει πιστεύωGherschaagk έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 11:39Αλλιώς μας τα έλεγες μέχρι χθες...Souvlatzis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 01:16Δεν μαρεσουν οι ταμπέλες όπως gay, straight κλπGherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 23:01
Αν έρθω ποτέ Αθήνα θα ψάξω να βρω τον γκεη κι όχι κάποιον στρεητ λες;
Ρε συ, μήπως μας δουλεύεις ελαφρώς;
Απλά έλκομαι από τους όμορφους ανθρώπους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για πες.....Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:32Με έχεις παρεξηγήσει πιστεύωGherschaagk έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 11:39Αλλιώς μας τα έλεγες μέχρι χθες...Souvlatzis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 01:16
Δεν μαρεσουν οι ταμπέλες όπως gay, straight κλπ
Απλά έλκομαι από τους όμορφους ανθρώπους![]()
- Souvlatzis
Είμαι απλά ένα ευαίσθητο άτομο, που του αρέσει ο έρωταςGherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:33Για πες.....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:34Είμαι απλά ένα ευαίσθητο άτομο, που του αρέσει ο έρωτας
Εύγε, θα πας μπροστά!
Κι εγώ είμαι ξενέρωτη.
- Souvlatzis
Κανένας άνθρωπος δεν είναι ξενέρωτος, απλά δεν έχει βρει τον κατάλληλο παρτενερ για να του βγάλει τον πραγματικό του εαυτόGherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:36![]()
![]()
![]()
Εύγε, θα πας μπροστά!
Κι εγώ είμαι ξενέρωτη.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού δε μ' αρέσει.Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:41Κανένας άνθρωπος δεν είναι ξενέρωτος, απλά δεν έχει βρει τον κατάλληλο παρτενερ για να του βγάλει τον πραγματικό του εαυτό
- Souvlatzis
Με το κατάλληλο άτομο είναι όλα ωραία....Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:42Αφού δε μ' αρέσει.Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:41Κανένας άνθρωπος δεν είναι ξενέρωτος, απλά δεν έχει βρει τον κατάλληλο παρτενερ για να του βγάλει τον πραγματικό του εαυτό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπερβολές, εννοείται.Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:44Με το κατάλληλο άτομο είναι όλα ωραία....Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:42Αφού δε μ' αρέσει.Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:41
Κανένας άνθρωπος δεν είναι ξενέρωτος, απλά δεν έχει βρει τον κατάλληλο παρτενερ για να του βγάλει τον πραγματικό του εαυτό
- Souvlatzis
Μάλλον δεν έχεις ερωτευτεί ποτέGherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 08:14Υπερβολές, εννοείται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξενέρωτη κι ανέραστη, εννοείται!Souvlatzis έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 17:25Μάλλον δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ
- Souvlatzis
Έχω μια υπόνοια ότι μου κρατάς μούτραGherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:04Ξενέρωτη κι ανέραστη, εννοείται!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 11 Απαντήσεις