!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Maspoli έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 09:10
Η Δύση που ψηφίζετε.

Να καποιος που ξυπνησε μετα απο 300 χρονια υπνου και καταλαβε οτι οι Γαλλοι τις θρησκειες ειτε λεγονται Χριστιανισμος ειτε Ισλαμ τις κατουρανε και καλα κανουν.Κατσε δες εναρξη BRICS games απο το Καζαν να γεμισει η ψυχουλα σου με Ντουγκινικο Ευρασιατισμο
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:14 Μού έκοψε την όρεξη να δω αγώνες υτο χθεσινό φιάσκο.

Για σενα ειδικα, με βάση απ το νέο σου αβαταρ ....τα πράγματα θα μπορούσαν να ταν πολύ χειρότερα :-?

Παραδόξως δεν χρησιμοποίησαν καθόλου το εθνικό τους κομικ ήρωα....τον Αστεριξ :smt017

γιατι αν τον χρησιμοποιούσαν ...δεν θέλω να φανταστώ τι θα τον βαζαν να κάνει με τον Οβελιξ :roll:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι την τελετή έναρξης του 2004 την οργάνωσε ένας πουστης (για να χρησιμοποιήσω την ορολογία σας)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

πατησιωτης έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 08:52
Σέλευκας έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 08:18 Εν το μεταξύ δεν κατάλαβα γιατί έγινε θέμα ο σημαιοφόρος αφού ούτε καν φάνηκε. Τον έκρυβε και η σημαία με το όνομα , όχι η ελληνική. Φοβερή απαξίωση της παρέλασης αθλητών. Τους έβαλαν σε κάτι βάρκες.
Όταν γινόταν θέμα στην Ελλάδα δεν ξέραμε ότι ο σημαιοφόρος θα ήταν εικονικός :smt005: ,νομίζαμε ότι θα είναι πραγματικός.
Πραγματικά έχω μείνει μαλάκας με την απόκρυψη Αντετοκούμπο. Αν το έκαναν επίτηδες δεν θα το πετύχαιναν περισσότερο. Το πιο αστείο που άκουσα ήταν σε παρεα σε καφενείο όπου είπαν σε έναν που το έπαιζε ρατσιστής "λήξη συναγερμού Βαγγέλη, ούτε καν τον έδειξαν" :smt005:
Γέλασα και με τον εαυτό μου Υ που ονειρευόμουν το μεγαλείο να βγαίνει ο Γιάννης με την ελληνική σημαία. Τέτοιο άδειασμα πρώτη φορά αισθάνομαι στη ζωή μου ως φίλαθλος και ως Έλληνας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Εδω η τελετη εναρξης των BRICS games 2024 απο το Ταταρσταν για οσους αηδιασαν με την γουοκ προπαγανδα των Γαλλων.Απολαυστε Μογγολορωσικο πολιτισμο,στελνει χαιρετισμο απο το μπουνκερ του και ο μεγαλος ηγετης καπου στο 40ο λεπτο

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

micmic έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:14 Τα καλύτερα σχόλια για τις στολές της απέσπασε η Μογγολία
Άσε τι μου θύμισες :-?
Το 2004, δύο κοπέλες της Μογγολίας φορούσαν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ε-Σ στολές που δεν έμοιαζαν με της υπόλοιπης ομάδας και όταν είδα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό (ή Παραολυμπιακό, δεν θυμάμαι σε ποια έναρξη τις φορούσαν) πως οι αθλητές ανταλλάσσαν στολές τους με στολές εθελοντών για ενθύμιο, είπα "Juno εδώ είσαι, θα φύγεις με μια από τις δύο στολές της Μογγολίας και αν τους βρεις πρώτη από όλους, ίσως και με τις δύο". Είχαμε πρόσβαση σε items που δεν είχαν άλλοι και δεν παζαρεύαμε καν, όλοι τα ήθελαν.

Την είχα στήσει έξω από το σπίτι της Μογγολίας.
Τελικώς, μου είπαν ότι αυτές οι δύο στολές είναι κειμήλια, αυθεντικές και τις έβγαλαν από μουσείο για την τελετή. :c040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 27 Ιούλ 2024, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Σέλευκας έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:27 Πραγματικά έχω μείνει μαλάκας με την απόκρυψη Αντετοκούμπο. Αν το έκαναν επίτηδες δεν θα το πετύχαιναν περισσότερο. Το πιο αστείο που άκουσα ήταν σε παρεα σε καφενείο όπου είπαν σε έναν που το έπαιζε ρατσιστής "λήξη συναγερμού Βαγγέλη, ούτε καν τον έδειξαν" :smt005:
Γέλασα και με τον εαυτό μου Υ που ονειρευόμουν το μεγαλείο να βγαίνει ο Γιάννης με την ελληνική σημαία. Τέτοιο άδειασμα πρώτη φορά αισθάνομαι στη ζωή μου ως φίλαθλος και ως Έλληνας.
Δεν ήταν η μόνη μαλακία του τηλεσκηνοθέτη, γενικά όλη η σκηνοθεσία ήταν για τα μπάζα. Ακούγεται ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν πολλά drones αλλά τους ξέσκισε η βροχή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Τι κατάντια είναι αυτή φέτος δεν έχουμε ούτε έναν αθλητή στην άρση βαρών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σέλευκας έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:27 Πραγματικά έχω μείνει μαλάκας με την απόκρυψη Αντετοκούμπο. Αν το έκαναν επίτηδες δεν θα το πετύχαιναν περισσότερο. Το πιο αστείο που άκουσα ήταν σε παρεα σε καφενείο όπου είπαν σε έναν που το έπαιζε ρατσιστής "λήξη συναγερμού Βαγγέλη, ούτε καν τον έδειξαν" :smt005:
😊😊😊
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

NewModelArmy έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:21
Maspoli έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 09:10
Η Δύση που ψηφίζετε.

Να καποιος που ξυπνησε μετα απο 300 χρονια υπνου και καταλαβε οτι οι Γαλλοι τις θρησκειες ειτε λεγονται Χριστιανισμος ειτε Ισλαμ τις κατουρανε και καλα κανουν.Κατσε δες εναρξη BRICS games απο το Καζαν να γεμισει η ψυχουλα σου με Ντουγκινικο Ευρασιατισμο
Το λες βρε ουφο;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

georgebi έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:22
sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:14 Μού έκοψε την όρεξη να δω αγώνες υτο χθεσινό φιάσκο.

Για σενα ειδικα, με βάση απ το νέο σου αβαταρ ....τα πράγματα θα μπορούσαν να ταν πολύ χειρότερα :-?

Παραδόξως δεν χρησιμοποίησαν καθόλου το εθνικό τους κομικ ήρωα....τον Αστεριξ :smt017

γιατι αν τον χρησιμοποιούσαν ...δεν θέλω να φανταστώ τι θα τον βαζαν να κάνει με τον Οβελιξ :roll:
Ο αστέρια είναι βελγικό κομικ :p
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Εσενα στο εχω ξαναπει,τι καθεσαι στην Ολλανδια,τραβα σε κανα Ιραν και Αφγανισταν να πετας πουστηδες απο τα μπαλκονια οπως ονειρευσαι καθε μερα,να αγαλιασει η ψυχη σου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Beria έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:27 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι την τελετή έναρξης του 2004 την οργάνωσε ένας πουστης (για να χρησιμοποιήσω την ορολογία σας)
Και την μετέδωσε ένας άλλος από την τηλεόραση.
Με τη διαφορά ότι και οι δύο παίζει να ξέρασαν από το χθεσινό.
Διαφορά πουστη με ομοφυλόφιλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 10:40

Ο αστέρια είναι βελγικό κομικ :p
Εβραιοπολωνός το ειχε γράψει
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Το άλλαξα σε κάτι πιο επίκαιρο (να μπερδεύω και τα εθνίκια)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”