Oι bitches του.nowhere έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:23όταν ειχε χάσει την εξουσία και τον κοπανάγαν όλοι εννοώ.ποιοι τον στήριξαν τότε?Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:16 Εννοείς αυτό που ο Τράμπ του τίναξε την οικονομία στον αέρα επειδή δεν άφηνε ελεύθερο έναν παστορα και που τον πέταξε έξω από τα F35 ;
Γιατί και αυτός που τα έπαθε αυτά από Ε αρχίζει και τελειώνει σε Ν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος θέλετε να κερδίσει στις Αμερικανικές εκλογές ;
- Otto Weininger
Re: Ποιος θέλετε να κερδίσει στις Αμερικανικές εκλογές ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ε, και; Προξυ war κάναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς και όταν ήταν ο Τραμπ στην εξουσία. Και ετοιμάζονταν αυτά τα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:24Ναι μόνο που την Ουκρανία την χτύπησαν 2 φορές.Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:22Μα δε θα χτυπούσαν ποτέ την Αλάσκα. Κάποια όμορη χώρα θα απειλούσαν όπως την Ουκρανία.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:19
Εγώ δε νομίζω τίποτα. Και ούτε εσύ θα έπρεπε να νομίζεις γιατί ο Τράμπ κυβέρνησε και είδαμε τι έγινε.
Όσο για το ότι κανένας πρόεδρος ΗΠΑ δε θα κάνει πόλεμο με τη Ρωσία λόγω πυρηνικών είναι μεγάλη κοτσάνα. Σιγά μη τους χάριζαν και την Αλάσκα ξέρω γω επειδή πυρηνικά και που να μπλέκουμε .
Μια πριν τον Τράμπ και μια μετά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Φυσικά και νομίζεις διάφορα. Στα έβαλα σε μεγάλα.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:19Εγώ δε νομίζω τίποτα. Και ούτε εσύ θα έπρεπε να νομίζεις γιατί ο Τράμπ κυβέρνησε και είδαμε τι έγινε.sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:15Με όλο το σεβασμό, χαζομάρες λες. Κανένας πρόεδρος ΗΠΑ δεν θα κάνει πόλεμο με τη Ρωσία λόγω πυρηνικών. Και μόνο τρελλός δεν είναι ο Τραμπ. Ένα στυλ Τράγκα είναι, λαϊκίζει για ψηφοθορία, θρασύς και απατεωνίσκος.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:09
Ναι.
Μπορεί να είχαν καλές σχέσεις αλλά ο Πούτιν μόνο χαζός δεν είναι. Ξέρει ότι με τις ΗΠΑ δεν τον παίρνει και επίσης ξέρει ότι ο Τράμπ είναι απρόβλεπτος. Δε θα δίσταζε να τα κάνει κουγκι αν έκρινε ότι χρειάζεται. Και μάλιστα με άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ.
Το ίδιο ήξερε και ο χοντρός στην ΒΚ και γιαυτό ήταν γατάκι 4 χρόνια. Ήξερε ότι υπάρχει έστω μισή περίπτωση να του γαμήσει τα πρέκια ο Τράμπ αν έκανε μαλακία.
Σταματήστε πια να νομίζετε ότι η πολιτική είναι ένα στυλ αλάνας όπου ξηγιούνται με τσαμπουκά.
Όσο για το ότι κανένας πρόεδρος ΗΠΑ δε θα κάνει πόλεμο με τη Ρωσία λόγω πυρηνικών είναι μεγάλη κοτσάνα. Σιγά μη τους χάριζαν και την Αλάσκα ξέρω γω επειδή πυρηνικά και που να μπλέκουμε .
Πέραν αυτού, το επιχείρημα σου πάει και αντίστροφα. Επειδή όντως ξέρουν οι Ρώσοι ότι ο Τράμπ θα μπορούσε και να τους την πέσει και να γίνει ολοκαύτωμα ήταν πιο μαζεμένοι. Εκτός και αν νομίζεις ότι τα πυρηνικά τα φοβάται μόνο η μια πλευρά.
- Otto Weininger
Ωραία, άσε να βγει ο Τράμπ λοιπόν να έχουμε άλλα 4 χρόνια ειρήνης με "προετοιμασίες".Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:26Ε, και; Προξυ war κάναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς και όταν ήταν ο Τραμπ στην εξουσία. Και ετοιμάζονταν αυτά τα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:24Ναι μόνο που την Ουκρανία την χτύπησαν 2 φορές.Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:22
Μα δε θα χτυπούσαν ποτέ την Αλάσκα. Κάποια όμορη χώρα θα απειλούσαν όπως την Ουκρανία.
- Libre arbitre
Που θα οδηγήσουν σε ένα ακόμα χειρότερο πόλεμο μετά; Να μου λείπει.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:28Ωραία, άσε να βγει ο Τράμπ λοιπόν να έχουμε άλλα 4 χρόνια ειρήνης με "προετοιμασίες".Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:26Ε, και; Προξυ war κάναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς και όταν ήταν ο Τραμπ στην εξουσία. Και ετοιμάζονταν αυτά τα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:24
Ναι μόνο που την Ουκρανία την χτύπησαν 2 φορές.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Otto Weininger
Αν κάποιος νόμιζε ότι ίσχυε αυτό που έβαλες σε μεγάλα είναι ο χοντρός από την ΒΚ. Που μετά τις αρχικές μαγκιές, όταν του είπε ο άλλος ουσιαστικά ότι "θα σου γαμήσω άμα κουνηθείς" (δημόσια μάλιστα) εκατσε κότα 4 χρόνια.sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:27Φυσικά και νομίζεις διάφορα. Στα έβαλα σε μεγάλα.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:19Εγώ δε νομίζω τίποτα. Και ούτε εσύ θα έπρεπε να νομίζεις γιατί ο Τράμπ κυβέρνησε και είδαμε τι έγινε.sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:15
Με όλο το σεβασμό, χαζομάρες λες. Κανένας πρόεδρος ΗΠΑ δεν θα κάνει πόλεμο με τη Ρωσία λόγω πυρηνικών. Και μόνο τρελλός δεν είναι ο Τραμπ. Ένα στυλ Τράγκα είναι, λαϊκίζει για ψηφοθορία, θρασύς και απατεωνίσκος.
Σταματήστε πια να νομίζετε ότι η πολιτική είναι ένα στυλ αλάνας όπου ξηγιούνται με τσαμπουκά.
Πέραν αυτού, το επιχείρημα σου πάει και αντίστροφα. Επειδή όντως ξέρουν οι Ρώσοι ότι ο Τράμπ θα μπορούσε και να τους την πέσει και να γίνει ολοκαύτωμα ήταν πιο μαζεμένοι. Εκτός και αν νομίζεις ότι τα πυρηνικά τα φοβάται μόνο η μια πλευρά.
- Libre arbitre
Είναι επειδή τον συγκράτησε ο Μπάιντεν.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:30Αν κάποιος νόμιζε ότι ίσχυε αυτό που έβαλες σε μεγάλα είναι ο χοντρός από την ΒΚ. Που μετά τις αρχικές μαγκιές, όταν του είπε ο άλλος ουσιαστικά ότι "θα σου γαμήσω άμα κουνηθείς" (δημόσια μάλιστα) εκατσε κότα 4 χρόνια.sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:27Φυσικά και νομίζεις διάφορα. Στα έβαλα σε μεγάλα.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:19
Εγώ δε νομίζω τίποτα. Και ούτε εσύ θα έπρεπε να νομίζεις γιατί ο Τράμπ κυβέρνησε και είδαμε τι έγινε.
- Philip Mortimer
Γιατί από το 2020 και μετά τι κάνει δηλαδή; Σαν κότα δεν κάθεται;Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:30Αν κάποιος νόμιζε ότι ίσχυε αυτό που έβαλες σε μεγάλα είναι ο χοντρός από την ΒΚ. Που μετά τις αρχικές μαγκιές, όταν του είπε ο άλλος ουσιαστικά ότι "θα σου γαμήσω άμα κουνηθείς" (δημόσια μάλιστα) εκατσε κότα 4 χρόνια.sharp έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:27Φυσικά και νομίζεις διάφορα. Στα έβαλα σε μεγάλα.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:19
Γιατί σπαταλάς χρόνο να λες σε εμάς ότι ο Τραμπ έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε Πούτιν και Κιμ και δεν το λες στους ίδιους να μην πληρώνουν τσάμπα τόσα έμμισθα μποτ να υποστηρίζουν τον Τραμπ; Ή πες το έστω στους φανς τους.
πέστο όπως θες.ετοιμάσου να γίνουμε δωράκι
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν τσιμπάωLibre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:17Aπ' ο,τι φαίνεται προτιμάς τους μαλακες...masterridley έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:15
Ο Τραμπ απ'την άλλη είναι all talk and no bite. Λέει ό,τι μαλακία τον κάνει να φέρεται σαν ισχυρός άντρας. Και είναι τρι-μάλακας. Τι να κάνουμε.
Πώς να στο εξηγήσω, δεν έχω όρεξη για forever wars, ούτε για εμπλοκή της Ευρώπης στο αν οι ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας περάσουν στον έλεγχο της Ρωσίας ή όχι. Στα αρχίδια μου. Αυτά έπρεπε να τα σκέφτονται οι Αμερικάνοι όταν αλλάζαν σύνορα πχ με το Κόσοβο (είτε τα σύνορα είναι ιερά, είτε ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου).
Δεν πείθομαι ότι σειρά έχει όλη η Ουκρανία (πώς θα την διαχειριστεί ο Πούτιν, όταν εκεί όντως οι Ουκρανοί είναι αντι-Ρώσοι μέχρι το κόκκαλο;). Πόσο μάλλον ότι μετά θα πάει για Πολωνία και άλλα παρανοϊκά που είπε ο Μπάιντεν στο debate...
Τέλοσπαντων, αν δεν κάνω λάθος κανείς απ'τους δυο μας δεν ψηφίζει στις αμερ. εκλογές, οπότε δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για κάτι
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ο τραμπ ειναι businessman δε γουσταρει πολεμους και τετοια.
Αυτο ειναι καλο για τον πλανητη. Βεβαια ο τραμπ συμπαθει τον ερντογαν και αυτο δεν ειναι καλο για εμας τους Έλληνες.
Απο την αλλη αν βγει η ακροαριστερη θα φαμε x10 την woke αντζεντα που ηδη τρωμε στη δυση.
Αφηστε δε που αν βγει η καμάλα δε νομιζω να το παρουν χαλαρα οι τραμπικοι. Παλι θα χουν φασαριες στο usa.
Αυτο ειναι καλο για τον πλανητη. Βεβαια ο τραμπ συμπαθει τον ερντογαν και αυτο δεν ειναι καλο για εμας τους Έλληνες.
Απο την αλλη αν βγει η ακροαριστερη θα φαμε x10 την woke αντζεντα που ηδη τρωμε στη δυση.
Αφηστε δε που αν βγει η καμάλα δε νομιζω να το παρουν χαλαρα οι τραμπικοι. Παλι θα χουν φασαριες στο usa.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Libre arbitre
Νομίζω πως ο αντιδυτικισμος σου δεν σε αφήνει μάλλον να δεις κάποια πράγματα. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά σε πολλές περιπτώσεις ξέρω ότι αυτό φταίει.masterridley έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:42Δεν τσιμπάωLibre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:17Aπ' ο,τι φαίνεται προτιμάς τους μαλακες...masterridley έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:15
Ο Τραμπ απ'την άλλη είναι all talk and no bite. Λέει ό,τι μαλακία τον κάνει να φέρεται σαν ισχυρός άντρας. Και είναι τρι-μάλακας. Τι να κάνουμε.![]()
Πώς να στο εξηγήσω, δεν έχω όρεξη για forever wars, ούτε για εμπλοκή της Ευρώπης στο αν οι ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας περάσουν στον έλεγχο της Ρωσίας ή όχι.
Αυτά κάνει η πολύ γουοκίλα. Ο κόσμος αηδιάζει και οδηγείται σε λαϊκιστές τύπου Τραμπ.Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:29Που θα οδηγήσουν σε ένα ακόμα χειρότερο πόλεμο μετά; Να μου λείπει.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:28Ωραία, άσε να βγει ο Τράμπ λοιπόν να έχουμε άλλα 4 χρόνια ειρήνης με "προετοιμασίες".Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:26
Ε, και; Προξυ war κάναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς και όταν ήταν ο Τραμπ στην εξουσία. Και ετοιμάζονταν αυτά τα χρόνια.
- Eθνικοκοινωνιστης
μην τα πετατε με ρυθμο πολυβολου ρε,δεν προλαβαινουμεLibre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:33Είναι επειδή τον συγκράτησε ο Μπάιντεν.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:30Αν κάποιος νόμιζε ότι ίσχυε αυτό που έβαλες σε μεγάλα είναι ο χοντρός από την ΒΚ. Που μετά τις αρχικές μαγκιές, όταν του είπε ο άλλος ουσιαστικά ότι "θα σου γαμήσω άμα κουνηθείς" (δημόσια μάλιστα) εκατσε κότα 4 χρόνια.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Έχεις δίκιο ότι αυτό συμβαίνει στο 99% των περιπτώσεων. Δλδ αντι-δυτικιστές υποστηρίζουν Πούτιν, Κινέζο και όποιον άλλο.Libre arbitre έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 01:47 Νομίζω πως ο αντιδυτικισμος σου δεν σε αφήνει μάλλον να δεις κάποια πράγματα. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά σε πολλές περιπτώσεις ξέρω ότι αυτό φταίει.
Σε μένα δεν ισχύει, προτιμώ την Δύση και τις ελευθερίες της έστω, ακόμα και αν όπως είπα οι ΗΠΑ έχουν γαμήσει ουκ ολίγες φορές τον πλανήτη με πρόσχημα muh democracy...
Απλά δεν μ' αρέσει η φάση που κάποιοι υποτιθέμενοι "κακοί" έχουν κάνει λιγότερο ανακατωσούρα τον κόσμο απ' ότι οι "καλοί" Αμερικάνοι. Ας πούμε, οι Κινέζοι (ένα καθεστώς που δεν μ'αρέσει) είναι 1000 φορές πιο ήσυχοι, παναγίτσες θα έλεγα (θα δούμε στο μέλλον)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση