Unique έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 20:49
Ο Πολάκης θυμίζει τυπικό γιδοβοσκό οδηγό που παρκάρει με το αμάξι στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου γιατί έτσι τον βολεύει.
Μιλάμε αν έπεφτε στα χέρια μου θα του έδινα το μουστάκι να το φάει. Και θα το τραβούσα και βίντεο.
Με ποιό χέρι θα τραβούσες βίντεο;
Ρε μαλάκες δεν υπάρχετε απλά.
Θρασύδειλα Κρητικά αντράκια που κρύβονται πίσω απο την βουλευτική ασυλία. Κλασομπανιέρες γεμάτες χοληστερίνη που βρωμοκοπούν τσιγαριλα.
Εσύ από ποιόν κρύβεσαι και βγάζεις μαγκιά δω μέσα μόνο; Πάνε να σε δω λεβέντη μου. Βγάλε κι ένα βιντεάκι.
Σας έχει γαμήσει κάποιους η εικονική πραγματικότητα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θρασύδειλα Κρητικά αντράκια που κρύβονται πίσω απο την βουλευτική ασυλία. Κλασομπανιέρες γεμάτες χοληστερίνη που βρωμοκοπούν τσιγαριλα.
Εσύ από ποιόν κρύβεσαι και βγάζεις μαγκιά δω μέσα μόνο; Πάνε να σε δω λεβέντη μου. Βγάλε κι ένα βιντεάκι.
Σας έχει γαμήσει κάποιους η εικονική πραγματικότητα.
Κάνε παραπέρα ρε πεταμένη σαύρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Frappezitis έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 20:56
Πάντως είναι εκπληκτικό πως τους γ@μησε το κόμμα έτσι ένα δεξιο αμερικανάκι που δεν τον ήξεραν και πλήρωσαν 3 ευρώ για να να τον ψηφίσουν.
Δούρειος Ίππος του Κυριάκου, ο οποίος είναι η ενσάρκωση του Μακιαβέλι.
Unique έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 20:49
Ο Πολάκης θυμίζει τυπικό γιδοβοσκό οδηγό που παρκάρει με το αμάξι στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου γιατί έτσι τον βολεύει.
Μιλάμε αν έπεφτε στα χέρια μου θα του έδινα το μουστάκι να το φάει. Και θα το τραβούσα και βίντεο.
Με ποιό χέρι θα τραβούσες βίντεο;
Ρε μαλάκες δεν υπάρχετε απλά.
Βέβαια, κάποιοι υγραινουνντα βρακάκια τους με αυτά.
Εν τω μεταξύ, την παραπομπή του Πολάκη στο πειθαρχικό (δηλαδή τη διαγραφή του και από το κόμμα) ζητούν με παρέμβασή τους οι "87" (aka Τσίπρας). Να πάρει "δύσκολες αποφάσεις", καλούν το stefanos, και να μην πατάει σε δυο βάρκες γιατί στο τέλος θα βραχεί.
Δανεικά του γάμου τα κουλούρια, Παύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 26 Ιούλ 2024, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα με πόνεσε η καρδιά μου όταν είδα τη Λινού να κλαίει. Ε ρε και ήταν μπροστά μου ο ξεδοντιάρης
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.