micmic έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:39
vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:36
micmic έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:06
Αν ήμασταν 100% σίγουροι ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά μόρφαζε ειρωνικά, θα είχες την ίδια άποψη; Πχ αν την δούμε αύριο στην τηλεόραση και δεν παρατηρήσουμε κανένα πρόβλημα;
Ναι την ίδια θα έχω. Όπως και ένας ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει στη διαδικασία να ανταπαντήσει στην κερκίδα τα βρισίδια που του ρίχνουν, ή όταν ένας "ευγενής" σε μια δεξίωση που είναι παρών, γυρίσει και βρίσει τον μπουφετζη ή το παιδί που γυρνάει με το δίσκο και σερβίρει τα κοκτεηλς, επειδή δεν του αρέσει η φάτσα του.
Είναι και ανήθικο, και δεν εχει κανένα απολύτως νόημα.
Πρώτον, δεν έβρισε. Και δεύτερον, το ερώτημα είναι αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά, ακόμα και αν ήταν απρεπής, αποτελεί ικανό λόγο για διαγραφή.
Δεν κάθεσαι να ασχοληθείς λέγοντας σε κάποιον "πως κανείς έτσι το στόμα σου" κτλ, γιατί μπορεί να έχει από τικ μέχρι να έχει περάσει και εγκεφαλικό.
Μπορεί να υπάρχει μικρή πιθανότητα για κάτι τέτοιο, αλλά έστω και κατα 1% να ισχύει κάτι απ' τα δύο, μετά βγαίνεις μεγάλος μαλακας στα μάτια όλων.
Για τη διαγραφή του, δεν ξέρω. Αν απευθύνονταν σε κάποιον άντρα, πιθανώς και να μη τον διέγραφαν. Αλλά τώρα το εξέλαβαν όλοι ως λεκτικη επίθεση προς μια (άσχημη*) γυναίκα για την εμφάνιση της. Για αυτό μάλλον ήρθε και η διαγραφή.
*είναι όντως άσχημη τελικά ή όχι? Ούτε που την έχω δει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vantono την 26 Ιούλ 2024, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.