Εγώ θα είμαι πλέον καλός χριστιανός μαζί σου.
Γράψε ότι χαρακτηρισμους θέλεις.
Μπορεί στο τέλος να καταλάβεις κιόλας ποιος είναι ο ηλιθιος.
Εγώ θα είμαι πλέον καλός χριστιανός μαζί σου.
Φωτογραφία αυτού του ειδικού για την καταστροφή χημικών έχουμε; Επίσης, πώς καταστρέφονται τα χημικά σε πλοίο στην ανοιχτή θάλασσα; Φωνάζει όλο το πλήρωμα χόκους πόκους εξαφανιζόλ και εξαφανίζονται; Λύσε μας αυτές τις απορίες...πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 15:58Ξέρουμε τη δράση του για τα χημικά του Άσαντ.![]()
Κατά τον πόλεμο της Συρίας μετά από διαπραγματεύσεις αποφασίσθηκε από τον ΟΗΕ η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας που θα γινόταν πάνω σε ένα ειδικό πλοίο στα ανοιχτά της Κρήτης.Ο Πολάκης διέδωσε ψευδώς ότι τα χημικά θα τα έριχναν στη θάλασσα της Κρήτης που θα μολυνόταν και αναστάτωσε τον κόσμο δημιουργώντας και "κίνημα" εναντίον της καταστροφής των χημικών κάνοντας συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.Όταν άρχισε η διαδικασία μπήκε σε μία βάρκα ως επικεφαλής άλλων αγωνιστών για να σταματήσει την κατά φαντασίαν μόλυνση και ανοίχθηκε στο πέλαγος αλλά τον σταμάτησε ένα πολεμικό πλοίο.
Επέστρεψε πίσω άπρακτος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς να μολυνθεί τίποτε και το θέμα ξεχάσθηκε και ούτε ξαναμίλησε για αυτό.
μισό λίγο να το σκεφτώ μήπως είμαι εγώ και όχι εσύ ο πουστάκος και ο χρυσαυγίτηςnyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:34 Εγώ θα είμαι πλέον καλός χριστιανός μαζί σου.
Έτσι γράψε να ξεδωσειςnowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:40μισό λίγο να το σκεφτώ μήπως είμαι εγώ και όχι εσύ ο πουστάκος και ο χρυσαυγίτηςnyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:34 Εγώ θα είμαι πλέον καλός χριστιανός μαζί σου.
μπα όχι εσείς είστε στάνταρ
Οταν θα διαγραψει και τον εαυτο του, ελπιζω να υπαρχει ο θυρωρος να κλειδωσει το κτηριο πριν φυγει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:13 Το είχα πει οτι ο Πολάκης θα είναι από τα πρώτα θύματα του Κασσελάκη και γελάγατε.
Απλά είχα υπολογίσει θα το έκανε μετά το συνέδριο. Ε τώρα του έδωσε αφορμή.
Ο Κασσελάκης δεν καταλαβαίνει χριστο!
Θα κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ τύπου Δημοκρατικοί των ΗΠΑ. Κάνει μπαμ. Από το συνέδριο κ μετά θα είναι ξεκάθαρο σε όλους.
Τον Τάιλερ τον διεγραψε ή ακομη;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:28Νταξ στα αρχίδια μας. Όσοι ήταν πολακικοί να πάρουν μπούλο από ΣΥΡΙΖΑNiki έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:25 Ο Πολάκης είναι κίνημα από μόνος του.
Έχει πίσω του φίλους , θαυμαστές , οπαδούς πολλούς.
Αλλά δεν τον νοιάζει όπως μπήκε στην πολιτική έτσι έμεινε μπράβο του.
Στα Σφακιά το κέντρο υγείας το έφτιαξε ο Πολάκης.
Όταν δεν είχαμε γιατρό ερχότανε αυτός με δύο φίλους του και έκανε εφημερίες.
Στα Χανιά την πτέρυγα της Αγγειοπλαστικής την έφτιαξε ο Πολάκης όσοι παθαίνουν έμφραγμα και σώζονται τον ευγνωμονούνε.
Έκανε και άλλα πολλά.
Έχει σώσει κόσμο.
Έκανε δωρεές αλλά δεν τις διατυμπανίζει.
Ο Πολάκης φοράει παντελόνια και τα τιμά.
Ο πρόεδρας θα είναι ο μόνος σταρ στον ΣΥΡΙΖΑ. Κομμένα αυτά με Κασσελάκη.
Κ να πει κανείς οτι δεν τους είχε προϊδεάσει.
τι καλός άνθρωπος.γι αυτό μπινελικώνετε χορωδιακά τα 3 μαλακιστήρια ενώ δεν έχετε απαντήσει ποτέ σε κάτι,για να ξεδώσω.σε παρεξήγησα
Έβαλε και πληθυντικό ευγενείας στο τέλος.nyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:41Έτσι γράψε να ξεδωσειςnowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:40μισό λίγο να το σκεφτώ μήπως είμαι εγώ και όχι εσύ ο πουστάκος και ο χρυσαυγίτηςnyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:34 Εγώ θα είμαι πλέον καλός χριστιανός μαζί σου.
μπα όχι εσείς είστε στάνταρ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Τα ρίχνουν στη λεκάνη της τουαλέτας του καπετάνιου.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 16:38Φωτογραφία αυτού του ειδικού για την καταστροφή χημικών έχουμε; Επίσης, πώς καταστρέφονται τα χημικά σε πλοίο στην ανοιχτή θάλασσα; Φωνάζει όλο το πλήρωμα χόκους πόκους εξαφανιζόλ και εξαφανίζονται; Λύσε μας αυτές τις απορίες...πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 15:58Ξέρουμε τη δράση του για τα χημικά του Άσαντ.![]()
Κατά τον πόλεμο της Συρίας μετά από διαπραγματεύσεις αποφασίσθηκε από τον ΟΗΕ η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας που θα γινόταν πάνω σε ένα ειδικό πλοίο στα ανοιχτά της Κρήτης.Ο Πολάκης διέδωσε ψευδώς ότι τα χημικά θα τα έριχναν στη θάλασσα της Κρήτης που θα μολυνόταν και αναστάτωσε τον κόσμο δημιουργώντας και "κίνημα" εναντίον της καταστροφής των χημικών κάνοντας συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.Όταν άρχισε η διαδικασία μπήκε σε μία βάρκα ως επικεφαλής άλλων αγωνιστών για να σταματήσει την κατά φαντασίαν μόλυνση και ανοίχθηκε στο πέλαγος αλλά τον σταμάτησε ένα πολεμικό πλοίο.
Επέστρεψε πίσω άπρακτος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς να μολυνθεί τίποτε και το θέμα ξεχάσθηκε και ούτε ξαναμίλησε για αυτό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είναι καλό παιδί κατά βάθος.
Βασικά ο λόγος που το κάνει απ' το βόθρουμ είναι οτι δε παθαίνει κάτι ο ίδιος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.