Ότι μπορείς κάνεις και σύ!πήζον bot έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:40τι αλλο σου μεινε ρε φουκαρα περα απ το γκιφακι?
εχεις λυσσαξει στη φαπα. μονο το γκιφακι σου απεμεινε.
μεχρι οπου μπορεις ρε μαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσόκαρα
- Hector Buas
Re: Τσόκαρα
με αποστομωσες τωρα. πρεπει να χεις σπουδασει σχολη ετοιμολογιας εσυ, δεν εξηγειται αλλιωςHector Buas έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:45Ότι μπορείς κάνεις και σύ!πήζον bot έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:40τι αλλο σου μεινε ρε φουκαρα περα απ το γκιφακι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 01 Οκτ 2020, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι πολιτική κριτική αυτή; Πώς ντύνεται η γυναίκα του Πατούλη, αν η Γεροβασιλη έχει κάνει μποτοξ και πόση κυτταρίτιδα έχει η μία και τι χτένισμα η άλλη;
Εγώ βασικά το θεωρω εντελώς αδερφιστικο, πρώτα και κύρια. Είναι πράγματα που σαν άντρας δικαιολογείται να τα συζητάς μόνο σαν γκέι κομμωτής με την πελάτισσα καθώς περιμένετε να δέσουν οι ανταύγειες.
Εγώ βασικά το θεωρω εντελώς αδερφιστικο, πρώτα και κύρια. Είναι πράγματα που σαν άντρας δικαιολογείται να τα συζητάς μόνο σαν γκέι κομμωτής με την πελάτισσα καθώς περιμένετε να δέσουν οι ανταύγειες.
οχι, και βεβαια δεν ειναι. και δεν θα την εκανα αν δεν γινοταν το 100πλασιο μ τη μπαζιανα και ολες τις υπολοιπες συριζαιες.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:49 Είναι πολιτική κριτική αυτή; Πώς ντύνεται η γυναίκα του Πατούλη, αν η Γεροβασιλη έχει κάνει μποτοξ και πόση κυτταρίτιδα έχει η μία και τι χτένισμα η άλλη;
Γινοταν λοιπον το εκατονταπλασιο και δε θα θυμαμαι μικρε μου φιλε να δυσανασχετεις.
εχεις καποια εξηγηση περα απ το προφανες που καταλαβαινουμε?
ή θα πας για το καφεδακι το γνωστο?
επισης να υπενθυμισω οτι το θεμα ειναι οτι σβηστηκαν οι της νδ και εμειναν οι συριζαιες.
σβηστηκαν τα ποστ μου αλλα του μπουα εμειναν.
φυσιολογικα πραγματα ε?
σβηστηκαν τα ποστ μου αλλα του μπουα εμειναν.
φυσιολογικα πραγματα ε?
και δεν ειναι πρωτη φορα
ειναι αριστεροκρατουμενο το φορουμ τελικα καλα τα λεει ο γουντιντ.
Γι αυτο ανοιγει το ιδιο θεμα (αριστεροκρατουμενο το φορουμ) καθε 2 βδομαδες
Πρεπει να το χωνεψεις οτι ειναι αριστεροκρατουμενο το φορουμ
Κοιταξε λιγο εδω το εκκρεμες και επανελαβε μετα απο μενα:
ειναι αριστεροκρατουμενο το φορουμ
ειναι αριστεροκατουμενο το φορουμ
κακο πασοκ συριζα.
καλη νδ
σκανδαλα οι ζαιοι
τιμιοι οι νδκρατες
τιμιοι οι νδκρατες
τιμιοι οι νδκρατες
νταξει ετοιμος
Γι αυτο ανοιγει το ιδιο θεμα (αριστεροκρατουμενο το φορουμ) καθε 2 βδομαδες
Πρεπει να το χωνεψεις οτι ειναι αριστεροκρατουμενο το φορουμ
Κοιταξε λιγο εδω το εκκρεμες και επανελαβε μετα απο μενα:
ειναι αριστεροκατουμενο το φορουμ
κακο πασοκ συριζα.
καλη νδ
σκανδαλα οι ζαιοι
τιμιοι οι νδκρατες
τιμιοι οι νδκρατες
τιμιοι οι νδκρατες
νταξει ετοιμος
- Hector Buas
Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κανείς σε σχολή "ετοιμολογίας" για να "αποστομώσει" κάποιον που έχει διδακτορικό απο σχολή ανοησίας...πήζον bot έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:47με αποστομωσες τωρα. πρεπει να χεις σπουδασει σχολη ετοιμολογιας εσυ, δεν εξηγειται αλλιωςHector Buas έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:45Ότι μπορείς κάνεις και σύ!πήζον bot έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:40
τι αλλο σου μεινε ρε φουκαρα περα απ το γκιφακι?
παιδια ζητησα να διαγραφει το νημα και με γραψατε.
Το μετανιωσα λεμε.
Δεν ειναι τσοκαρα οι νδκατισες. Ειναι αιθεριες υπαρξεις, σπανια λουλουδια, πλουμιστα εξωτικα πουλια.
κομψες ρε (μ)αδερφακι μου, πως το λετε εδω στο ελλαντα?
Ή τελος παντως ας παραμεινουν μονο οι μαδουρες οι συριζαιες τα φροκαλα οπως σωστα ειχαν αποφασισει οι συντονιστες πτριν απο μας για μας.
γεια μας
Το μετανιωσα λεμε.
Δεν ειναι τσοκαρα οι νδκατισες. Ειναι αιθεριες υπαρξεις, σπανια λουλουδια, πλουμιστα εξωτικα πουλια.
κομψες ρε (μ)αδερφακι μου, πως το λετε εδω στο ελλαντα?
Ή τελος παντως ας παραμεινουν μονο οι μαδουρες οι συριζαιες τα φροκαλα οπως σωστα ειχαν αποφασισει οι συντονιστες πτριν απο μας για μας.
γεια μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 26 Ιούλ 2024, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Με ποιον λογαριασμό γράφει τώρα;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
η αλήθεια είναι πως μόνο ερωτικά εξηγείται αυτή η εμμονή του οπ για τον γιδοβοσκόfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:49 Είναι πολιτική κριτική αυτή; Πώς ντύνεται η γυναίκα του Πατούλη, αν η Γεροβασιλη έχει κάνει μποτοξ και πόση κυτταρίτιδα έχει η μία και τι χτένισμα η άλλη;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Τέλεια πάσα, ευχαριστώ. Fata_morgana τι λέει εδώ ο πατατριάρχης; Δεν πιστεύω να παίζει ρόλο ποιος το γράφει, θα είσαι αμείλικτη φαντάζομαι όπως πάντα και αντικειμενικιάnowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 08:38η αλήθεια είναι πως μόνο ερωτικά εξηγείται αυτή η εμμονή του οπ για τον γιδοβοσκόfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:49 Είναι πολιτική κριτική αυτή; Πώς ντύνεται η γυναίκα του Πατούλη, αν η Γεροβασιλη έχει κάνει μποτοξ και πόση κυτταρίτιδα έχει η μία και τι χτένισμα η άλλη;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
με μένα βρήκες να εξοργιστείς?οκ δεν βοηθάω άλλο
- Fata_Morgana
Τι λέει καλό μου 0;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 08:41Τέλεια πάσα, ευχαριστώ. Fata_morgana τι λέει εδώ ο πατατριάρχης; Δεν πιστεύω να παίζει ρόλο ποιος το γράφει, θα είσαι αμείλικτη φαντάζομαι όπως πάντα και αντικειμενικιάnowhere έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 08:38η αλήθεια είναι πως μόνο ερωτικά εξηγείται αυτή η εμμονή του οπ για τον γιδοβοσκόfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:49 Είναι πολιτική κριτική αυτή; Πώς ντύνεται η γυναίκα του Πατούλη, αν η Γεροβασιλη έχει κάνει μποτοξ και πόση κυτταρίτιδα έχει η μία και τι χτένισμα η άλλη;