Με νοιάζει μόνο η ελλαδιτσα μας. Δεν θέλω να ξεσπάσει εμφύλιος και στο Μαρόκο και να έχω ψυχές στην χώρα μου. Εσύ από Σουηδία είσαι πιο λααααρτζΟργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:39Ελα ρε!!! Ολοι νομιζαμε το αντιθετο...Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:38 Ότι κακό γίνεται στην Αμερικα, καλό είναι. Απλά είμαι σε δίλημμα αν στηρίζουμε Τραμπ η τα άλλα τα ανέκδοτα.
Προς τον Τραμπ τεινω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:39Ελα ρε!!! Ολοι νομιζαμε το αντιθετο...Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:38 Ότι κακό γίνεται στην Αμερικα, καλό είναι. Απλά είμαι σε δίλημμα αν στηρίζουμε Τραμπ η τα άλλα τα ανέκδοτα.
Προς τον Τραμπ τεινω
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχει σημασία αν χτυπήθηκε από σφαίρα η σραπνελ η οτιδήποτε άλλο?
Το μόνο που έχει σημασία είναι τι είδε ο κόσμος και τι πιστεύει ο κόσμος.
Αν ο κόσμος είδε και πιστεύει απόπειρα δολοφονίας τότε δεν του αλλάζεις γνώμη ακόμα και αν κατέβει ο θεός στη γη.
Αν ο κόσμος είδε και πιστεύει απόπειρα δολοφονίας τότε δεν του αλλάζεις γνώμη ακόμα και αν κατέβει ο θεός στη γη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Οποτε 100 F35 σε τουρκια δεν σε χαλανε με τραμπα, σε νοιαζει μονο η αλλαδιτσα σου.Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:41Με νοιάζει μόνο η ελλαδιτσα μας. Δεν θέλω να ξεσπάσει εμφύλιος και στο Μαρόκο και να έχω ψυχές στην χώρα μου. Εσύ από Σουηδία είσαι πιο λααααρτζΟργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:39Ελα ρε!!! Ολοι νομιζαμε το αντιθετο...Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:38 Ότι κακό γίνεται στην Αμερικα, καλό είναι. Απλά είμαι σε δίλημμα αν στηρίζουμε Τραμπ η τα άλλα τα ανέκδοτα.
Προς τον Τραμπ τεινω
Αθλιε υποκριτη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:41διαβασε τι λεει ο ψεκοσκαουζερ και μην ακους τα παραμυθια καποιου εφμπιαη...sharp έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:21Δεν είδα κανένα γυαλί που να έσπασε εκεί κοντά από τη σφαίρα. Με το που έπεσε κάτω ο ήρωας, πλάκωσαν όλοι οι σεκιουριτάδες πάνω του. Το γυαλί που βρέθηκε; Οπότε έγινε απόπειρα δολοφονίας, η σφαίρα χτύπησε κάποιον άσχετο και ο ήρωας μας τραυματίστηκε από αγνώστου προελεύσεως γυαλί; Καλό μού ακούγεται, γίνεται και σήριαλ με πολλά επεισόδια.Scouser έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 21:32
Το FBI (δηλαδή ο διορισμένος από το ανοϊκό ζόμπι διευθυντής του) είπε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το αν τον έξυσε η σφαίρα ή αν τον χτύπησαν θραύσματα από γυαλί που προήλθαν από τη σφαίρα. Πουθενά δεν αμφισβήτησε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας, ούτε θα μπορούσε φυσικά να κάνει τέτοιο πράγμα γιατί θα έπεφτε αυτομάτως στην κατηγορία ψεκασμού τύπου Οργισμένου, ταλαίπωρου, κτλ.
Το fbi μας έκρυβε για χρόνια την ύπαρξη εξωγήινων. Το μόνο καλό που του έχει απομείνει είναι πως ανήκε στις τάξεις του η scully
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:43Οποτε 100 F35 σε τουρκια δεν σε χαλανε με τραμπα, σε νοιαζει μονο η αλλαδιτσα σου.Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:41Με νοιάζει μόνο η ελλαδιτσα μας. Δεν θέλω να ξεσπάσει εμφύλιος και στο Μαρόκο και να έχω ψυχές στην χώρα μου. Εσύ από Σουηδία είσαι πιο λααααρτζ
Αθλιε υποκριτη.
Είπε ο μετανάστης
- Οργισμένος
ΩΠα αρχισαμε τις κωλοτουμπες και τα τσιτατα ε;George_V έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:42 Έχει σημασία αν χτυπήθηκε από σφαίρα η σραπνελ η οτιδήποτε άλλο?
Λιγο υπομονη με αυτον τον ψεκασμενο κωλογερο και θα δεις ποτε θα κατεβει η μαυρη θεα στη γη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποια κωλοτουμπα?Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:45ΩΠα αρχισαμε τις κωλοτουμπες και τα τσιτατα ε;George_V έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:42 Έχει σημασία αν χτυπήθηκε από σφαίρα η σραπνελ η οτιδήποτε άλλο?
Λιγο υπομονη με αυτον τον ψεκασμενο κωλογερο και θα δεις ποτε θα κατεβει η μαυρη θεα στη γη.
Πιωμενος είσαι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:43Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:41διαβασε τι λεει ο ψεκοσκαουζερ και μην ακους τα παραμυθια καποιου εφμπιαη...sharp έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:21
Δεν είδα κανένα γυαλί που να έσπασε εκεί κοντά από τη σφαίρα. Με το που έπεσε κάτω ο ήρωας, πλάκωσαν όλοι οι σεκιουριτάδες πάνω του. Το γυαλί που βρέθηκε; Οπότε έγινε απόπειρα δολοφονίας, η σφαίρα χτύπησε κάποιον άσχετο και ο ήρωας μας τραυματίστηκε από αγνώστου προελεύσεως γυαλί; Καλό μού ακούγεται, γίνεται και σήριαλ με πολλά επεισόδια.
Το fbi μας έκρυβε για χρόνια την ύπαρξη εξωγήινων. Το μόνο καλό που του έχει απομείνει είναι πως ανήκε στις τάξεις του η scully

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:46Aitwlos έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:43Οργισμένος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:41
διαβασε τι λεει ο ψεκοσκαουζερ και μην ακους τα παραμυθια καποιου εφμπιαη...
Το fbi μας έκρυβε για χρόνια την ύπαρξη εξωγήινων. Το μόνο καλό που του έχει απομείνει είναι πως ανήκε στις τάξεις του η scully![]()
Πολύ σωστά, κανένα γυαλί δεν υπήρξε. Οπότε ισχύει η κοινώς παραδεκτή εκδοχή, ότι ο Τραμπ σώθηκε γιατί γύρισε το κεφάλι του την τελευταία στιγμή και η σφαίρα τον πήρε ξυστά στο αυτί:sharp έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:21Δεν είδα κανένα γυαλί που να έσπασε εκεί κοντά από τη σφαίρα. Με το που έπεσε κάτω ο ήρωας, πλάκωσαν όλοι οι σεκιουριτάδες πάνω του. Το γυαλί που βρέθηκε; Οπότε έγινε απόπειρα δολοφονίας, η σφαίρα χτύπησε κάποιον άσχετο και ο ήρωας μας τραυματίστηκε από αγνώστου προελεύσεως γυαλί; Καλό μού ακούγεται, γίνεται και σήριαλ με πολλά επεισόδια.Scouser έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 21:32Το FBI (δηλαδή ο διορισμένος από το ανοϊκό ζόμπι διευθυντής του) είπε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το αν τον έξυσε η σφαίρα ή αν τον χτύπησαν θραύσματα από γυαλί που προήλθαν από τη σφαίρα. Πουθενά δεν αμφισβήτησε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας, ούτε θα μπορούσε φυσικά να κάνει τέτοιο πράγμα γιατί θα έπεφτε αυτομάτως στην κατηγορία ψεκασμού τύπου Οργισμένου, ταλαίπωρου, κτλ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ψεκιές ή εκ του πονηρού προσπάθειες να υποβαθμιστεί το περιστατικό από αντιτραμπικά περιττώματα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το αυτί του όμως δεν μάτωσε, μέχρι που χώθηκε από κάτω. Φαίνεται καθαρά στο βίντεο και αυτό είναι που συζητάμε.Scouser έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 07:48Πολύ σωστά, κανένα γυαλί δεν υπήρξε. Οπότε ισχύει η κοινώς παραδεκτή εκδοχή, ότι ο Τραμπ σώθηκε γιατί γύρισε το κεφάλι του την τελευταία στιγμή και η σφαίρα τον πήρε ξυστά στο αυτί:sharp έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:21Δεν είδα κανένα γυαλί που να έσπασε εκεί κοντά από τη σφαίρα. Με το που έπεσε κάτω ο ήρωας, πλάκωσαν όλοι οι σεκιουριτάδες πάνω του. Το γυαλί που βρέθηκε; Οπότε έγινε απόπειρα δολοφονίας, η σφαίρα χτύπησε κάποιον άσχετο και ο ήρωας μας τραυματίστηκε από αγνώστου προελεύσεως γυαλί; Καλό μού ακούγεται, γίνεται και σήριαλ με πολλά επεισόδια.Scouser έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 21:32
Το FBI (δηλαδή ο διορισμένος από το ανοϊκό ζόμπι διευθυντής του) είπε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το αν τον έξυσε η σφαίρα ή αν τον χτύπησαν θραύσματα από γυαλί που προήλθαν από τη σφαίρα. Πουθενά δεν αμφισβήτησε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας, ούτε θα μπορούσε φυσικά να κάνει τέτοιο πράγμα γιατί θα έπεφτε αυτομάτως στην κατηγορία ψεκασμού τύπου Οργισμένου, ταλαίπωρου, κτλ.
[img]https://i.postimg.cc/zXgd5WjB/4514 ... .jpg[/img]
Όλα τα υπόλοιπα είναι ψεκιές ή εκ του πονηρού προσπάθειες να υποβαθμιστεί το περιστατικό από αντιτραμπικά περιττώματα.
- Dwarven Blacksmith
Πλέον έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του αυτιού...
Δεν περιμένει κανείς να αλλάξει η ψήφος των Αμερικανών επειδή συζητάμε εδώ. Με εξαίρεση εσένα δεν φαντάζομαι να μας διαβάζει άλλος ψηφοφόρος. Συζήτηση μεταξύ μας κάνουμε.George_V έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:42 Έχει σημασία αν χτυπήθηκε από σφαίρα η σραπνελ η οτιδήποτε άλλο?
Είμαστε σίγουροι πως είναι το ίδιο με το παλιό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-