!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Kαλα ειναι τα 430 για την περιοχη της καλαμαριας,αλλα γιατι αυτη δεν ειχε πορτα ασφαλειας,προ χριστου ειναι το σπιτι?
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Θα βοηθούσε η δημιουργία μητροπολιτικου πάρκου στο χώρο της ΔΕΘ αλλά τα καθάρματα θέλουν να παραμείνει η τσιμεντίλα εκει
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
αυτή την κωλοΔΕΘ δεν θα την διώξουν επιτέλους από εκεί; Θέλουν κάθε Σεπτέμβριο να ταλαιπωρείται ο κόσμος;Citroenakias έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 20:57 Θα βοηθούσε η δημιουργία μητροπολιτικου πάρκου στο χώρο της ΔΕΘ αλλά τα καθάρματα θέλουν να παραμείνει η τσιμεντίλα εκει
-
Citroenakias
Αυτό φωνάζουμε εμείς στη δυτική Θεσσαλονίκη όπου έχουμε και χώρο για μετεγκατασταση της ΔΕΘ στη Σίνδο αλλά μας γραφουνmao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 21:01αυτή την κωλοΔΕΘ δεν θα την διώξουν επιτέλους από εκεί; Θέλουν κάθε Σεπτέμβριο να ταλαιπωρείται ο κόσμος;Citroenakias έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 20:57 Θα βοηθούσε η δημιουργία μητροπολιτικου πάρκου στο χώρο της ΔΕΘ αλλά τα καθάρματα θέλουν να παραμείνει η τσιμεντίλα εκει
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ενω στην Αθηνα διαλέγουμε σε ποιο πάρκο θα πάμε να την αράξουμε.Γαληνός έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:52 Τυχαίνει να μιλάω με Ρώσους εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη
Μου λέει ένας που έχει πάει 5 φορές Αθήνα
Όλα καλά Θεσσαλονίκη, αλλά 2 μεγάλα μείον
1. ΔΕΝ υπάρχει πάρκο ΠΟΥΘΕΝΑ
2. Αφόρητη υγρασία εκτός από ζέστη
Καλύτερη η Αθήνα...![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Εδώ κι έναν μήνα λαδάδικα και βαλαωρίτου καθημερινές μετά τις 2 και ΠΣ μετα τις 3 περιπου νεκρώνουν, κυριώς τα γενικότερα ροκ μαγαζιά και όχι τόσο εντονα τα σκυλομαγαζα, συνεχείς επισκέψεις αστυνομίας για μπουλινγκ στα μαγαζια να τους κλεινουν την μουσικη και να μοιραζουν αυτόφωρα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Citroenakias
Η Βαλαωριτου είναι νεκρή εδώ και χρόνια
κι ομως εχει δικιοΕρμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 14:54Ενω στην Αθηνα διαλέγουμε σε ποιο πάρκο θα πάμε να την αράξουμε.Γαληνός έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:52 Τυχαίνει να μιλάω με Ρώσους εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη
Μου λέει ένας που έχει πάει 5 φορές Αθήνα
Όλα καλά Θεσσαλονίκη, αλλά 2 μεγάλα μείον
1. ΔΕΝ υπάρχει πάρκο ΠΟΥΘΕΝΑ
2. Αφόρητη υγρασία εκτός από ζέστη
Καλύτερη η Αθήνα...![]()
αυτην ειναι η σαγηνευτικη Σαλονικη, αν εντοπισεις κανα παρκο ελα να σου δωσουμε νυφουλα
και, υποψιν, μιλαμε για νεα πολη, μετα την πυρκαγια με νεο σχεδιο
στην Αθηνα περα απο Λυκαβητο, Στρεφη, Φιλοπαππου και εναν σκασμο απο αλση, εχτε κατι που εδω ειναι εξωτικο
ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Απ' ό,τι ξέρω η νέα πόλη αρχίζει και τελειώνει στην Αριστοτέλους με τους Γάλλους αρχιτέκτονες. Μετά την πήραν στα χέρια τους οι Έλληνες.
μεχρι Αγγελακη
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εμένα μου κάνει εντύπωση η έλλειψη βουνών...
Είχα καλομαθει να μένω ζωγράφου και να ανηφορίζω Υμηττό (αισθητικό δάσος Καισαριανής) ή Λυκαβηττό
Ωραία μέρη για τρέξιμο
Εδώ ένας που προπονείται για κλασικό Μαραθώνιο, τρέχει παραλία... (Ο Ρώσος το ίδιο)
Του πρότεινα Σέιχ Σου χωρίς να έχω πάει για τρέξιμο ή να ξέρω σημεία
Μου λέει έχει σκυλιά μεγάλα και φοβάται μόνος
Δεν ξέρω.. Κι άλλος μου είπε, όχι εκεί, είναι επικίνδυνα συν φλαι οβερ
Αλλιώς, ίσως Περαία να έχει κάποια καλά δρομικα σημεία. Δεν ξέρω.
Είχα καλομαθει να μένω ζωγράφου και να ανηφορίζω Υμηττό (αισθητικό δάσος Καισαριανής) ή Λυκαβηττό
Ωραία μέρη για τρέξιμο
Εδώ ένας που προπονείται για κλασικό Μαραθώνιο, τρέχει παραλία... (Ο Ρώσος το ίδιο)
Του πρότεινα Σέιχ Σου χωρίς να έχω πάει για τρέξιμο ή να ξέρω σημεία
Μου λέει έχει σκυλιά μεγάλα και φοβάται μόνος
Δεν ξέρω.. Κι άλλος μου είπε, όχι εκεί, είναι επικίνδυνα συν φλαι οβερ
Αλλιώς, ίσως Περαία να έχει κάποια καλά δρομικα σημεία. Δεν ξέρω.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δεν είναι μόνο τα σκυλιά στο Σέιχ Σου,μόνος του μπορεί να φοβάται ότι θα τον βιάσουν.
Bαλαωρίτου ήταν καλά οταν υπήρχαν τρία μαγαζιά. Μετά το χέσανε.
Η παρέα μου επιθυμεί να διασκεδάζει σε ένα συγκεκριμένο συνοικιακό μπαρ (να μη το πω το όνομα), το οποίο έχει την κακή συνήθεια να βάζει δυνατά τη μουσική μετά τις 10 το βράδυ.Sid Vicious έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 15:05 Εδώ κι έναν μήνα λαδάδικα και βαλαωρίτου καθημερινές μετά τις 2 και ΠΣ μετα τις 3 περιπου νεκρώνουν, κυριώς τα γενικότερα ροκ μαγαζιά και όχι τόσο εντονα τα σκυλομαγαζα, συνεχείς επισκέψεις αστυνομίας για μπουλινγκ στα μαγαζια να τους κλεινουν την μουσικη και να μοιραζουν αυτόφωρα
Το οποίο το θεωρώ εντελώς ηλίθιο γιατί ο μόνος λόγος που δικαιολογεί τη δυνατή μουσική είναι να υπάρχει χώρος για χορό. Αν δεν υπάρχει χώρος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ακούς τι λέει ο διπλανός σου.
Τελοσπάντων, μερικές φορές περνάει απ' έξω περιπολικό και κορνάρει. Τότε αυτομάτως, η ένταση της μουσικής πέφτει και επιτέλους μπορούμε να κουβεντιάσουμε σαν άνθρωποι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα ροκομπαρα γιατί τα ξεφλιτισανε έτσι,τόσο δυνατή μουσική παίζουν?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις