Επειδή γράφω την αλήθεια και πάλι;;;
Δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες;
Μόνο ψέματα το ότι οι άλλοι πάντα φταίνε, θέλετε να ακούτε;
.
Επειδή γράφω την αλήθεια και πάλι;;;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εχω διαπιστωσει και εγω αυτο το φαινομενο στην κοινωνια αλλα δε νομιζω οτι παρατηρειται εδω. 10 χρονια ειναι πολλα.OANNHSEA έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 17:28Θα σου απαντήσω πολύ απλά: πόσες σελίδες γράφτηκαν εδώ μέσα για τους άλλους απατεώνες με τα πλαστά πτυχία που δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σε αντίθεση κάθε λογικής επαναπροσλήφθηκαν στην θέση τους; Μηδέν!!!Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:28 Το θέμα δεν ειναι αν παρανόμησε ή οχι, το θέμα είναι οτι ρίχνει όλη την αυστηρότητα στον αδύναμο, ενώ στον δυνατό κάνει τη λούλα η κατα τα άλλα αδέκαστη δικαιοσύνη.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί η πλειοψηφία όλων αυτών των γελοίων που χτυπιούνται υπέρ της καθαρίστριας είναι αυτοί οι ίδιοι που θέλουν να κάνουν ή έχουν κάνει πολλές παρανομίες και δεν θέλουν την δικαιοσύνη!!! Έχουμε να κάνουμε με έναν βόθρο πλέον που από όπου τον πιάσεις βρωμάει!!!
Μία σάπια και ξεφτιλισμένη κοινωνία η οποία λέει ανοιχτά: αφήστε τον κάθε ένα που παρανομεί γιατί θα παρανομήσω και εγώ!!!
.
Τσιμπάς πολύ εύκολα - η ποινή είναι πρωτόδικη.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:30 Εχω διαπιστωσει και εγω αυτο το φαινομενο στην κοινωνια αλλα δε νομιζω οτι παρατηρειται εδω. 10 χρονια ειναι πολλα.
Περιεργο νομιζα οτι υπεξαιρεσε μια μονιμη θεση ΥΕ για 22 χρονια.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 12:46Εν προκειμένω δεν μιλάμε για κλοπή. Απάτη είναι, αλλά δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, δεν υπεξαίρεσε τίποτα.
Υπεξαίρεσε την θέση από τον πρώτο επιλαχόντα, που δεν είχε πλαστογραφημένο "πτυχίο" Δημοτικού, όχι από το δημόσιο.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:53Περιεργο νομιζα οτι υπεξαιρεσε μια μονιμη θεση ΥΕ για 22 χρονια.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 12:46Εν προκειμένω δεν μιλάμε για κλοπή. Απάτη είναι, αλλά δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, δεν υπεξαίρεσε τίποτα.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 07:04
Και η εγγενης φιλικη διαθεση του Ελληνα προς οσους κλεβουν τον διπλανο τους με πουστιες.
Ηταν 0 ο μισθος;
Αν ναι, πασο.
Αυτη ειναι η Ελλαδα σημερα. Μια μηχανη νομιμοποιησης παρανομων λαδεμπορων. Δεν βλεπω πως θα γλιτωσουμε απο την ατακτη χρεοκοπια και δραχμη σε 12-18 μηνες απο σημερα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 04:25 Στο πλευρο μας σε αυτον τον δικαιο αγωνα εχουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ
Συντροφοι δεν θα το ξεχασουμε την ωρα των εκλογων
![]()
Μπραβο φιλε. Αυτη η δυστυχως ειναι η βρωμερη αληθεια οτι και να λενε οι μπαχαλακηδες και οι ανακατωσουρες. Κριμα , καταντια που μια διαδικτυακη οικογενειας 4-5 ειναι αυτοι που εχουν μια πατριωτικη σταση διακαιου και ισονομιας (ΓΓ, Οργι,ΟΑΝΗΣΕΑ,Φοσιλ,ΣΕ)OANNHSEA έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 17:28Θα σου απαντήσω πολύ απλά: πόσες σελίδες γράφτηκαν εδώ μέσα για τους άλλους απατεώνες με τα πλαστά πτυχία που δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σε αντίθεση κάθε λογικής επαναπροσλήφθηκαν στην θέση τους; Μηδέν!!!Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:28 Το θέμα δεν ειναι αν παρανόμησε ή οχι, το θέμα είναι οτι ρίχνει όλη την αυστηρότητα στον αδύναμο, ενώ στον δυνατό κάνει τη λούλα η κατα τα άλλα αδέκαστη δικαιοσύνη.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί η πλειοψηφία όλων αυτών των γελοίων που χτυπιούνται υπέρ της καθαρίστριας είναι αυτοί οι ίδιοι που θέλουν να κάνουν ή έχουν κάνει πολλές παρανομίες και δεν θέλουν την δικαιοσύνη!!! Έχουμε να κάνουμε με έναν βόθρο πλέον που από όπου τον πιάσεις βρωμάει!!!
Μία σάπια και ξεφτιλισμένη κοινωνία η οποία λέει ανοιχτά: αφήστε τον κάθε ένα που παρανομεί γιατί θα παρανομήσω και εγώ!!!
.
Αλλος αποδω....hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 12:46Εν προκειμένω δεν μιλάμε για κλοπή. Απάτη είναι, αλλά δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, δεν υπεξαίρεσε τίποτα.
η ποινή είναι από το εφετείοOANNHSEA έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:32Τσιμπάς πολύ εύκολα - η ποινή είναι πρωτόδικη.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:30 Εχω διαπιστωσει και εγω αυτο το φαινομενο στην κοινωνια αλλα δε νομιζω οτι παρατηρειται εδω. 10 χρονια ειναι πολλα.
Στο εφετείο θα πέσει πάρα πολύ - ίσως και σε αναστολή...
.
δεν ξέρω αν το κάνετε επίτηδες να συμψηφίζετε ανόμοιες περιπτώσειςΟργισμένος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:40Αυτη ειναι η Ελλαδα σημερα. Μια μηχανη νομιμοποιησης παρανομων λαδεμπορων. Δεν βλεπω πως θα γλιτωσουμε απο την ατακτη χρεοκοπια και δραχμη σε 12-18 μηνες απο σημερα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 04:25 Στο πλευρο μας σε αυτον τον δικαιο αγωνα εχουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ
Συντροφοι δεν θα το ξεχασουμε την ωρα των εκλογων
![]()
Ώπα δεν το ήξερα αυτό και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να το κοιτάξω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 21:00η ποινή είναι από το εφετείοOANNHSEA έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:32Τσιμπάς πολύ εύκολα - η ποινή είναι πρωτόδικη.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:30 Εχω διαπιστωσει και εγω αυτο το φαινομενο στην κοινωνια αλλα δε νομιζω οτι παρατηρειται εδω. 10 χρονια ειναι πολλα.
Στο εφετείο θα πέσει πάρα πολύ - ίσως και σε αναστολή...
.
πρωτόδικα είχε φάει 15 χρόνια με αναστολή μέχρι να εκδικαστεί η έφεση"
στο εφετείο της ρίξαν 10 (η πλαστογραφία είχε παραγραφεί) χωρίς αναστολή
Βγάλε τον OANNHSEA από την παρένθεση.Οργισμένος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:51 Κριμα , καταντια που μια διαδικτυακη οικογενειας 4-5 ειναι αυτοι που εχουν μια πατριωτικη σταση διακαιου και ισονομιας (ΓΓ, Οργι,ΟΑΝΗΣΕΑ,Φοσιλ,ΣΕ)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ...
Αντε και σε δραχμουλα εκτος ΕΕ και θα φταιει ο ιμπεριαλισμος και ο αντιχριστος.
ΛΟΥΜΠΕΝΑΡΙΑ!
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:10Υπεξαίρεσε την θέση από τον πρώτο επιλαχόντα, που δεν είχε πλαστογραφημένο "πτυχίο" Δημοτικού, όχι από το δημόσιο.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:53Περιεργο νομιζα οτι υπεξαιρεσε μια μονιμη θεση ΥΕ για 22 χρονια.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 12:46
Εν προκειμένω δεν μιλάμε για κλοπή. Απάτη είναι, αλλά δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, δεν υπεξαίρεσε τίποτα.
Ηταν 0 ο μισθος;
Αν ναι, πασο.