Δεν το 'χα ποτέ με τα πολυπληθή τεκταινόμενα, καλό μου. Αυτά είναι για τσοντάκηδες και τραπαδοσυλλέκτες.Kauldron έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:09Άστα αΦτά, και πές μας για τις παρτούζες που γίνονταν στα διεθνή ιβέντς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γελοίες γυφτιές από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Re: Γελοίες γυφτιές από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ήδη φαντασιωνομαι γαλη μπιτς βόλεϊ και θα μας πετάξει καμια σφυροβολια
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
και τα ικέα χάρτινα είναι
ντάξει έναν ύπνο και κάτι παρτούζες θα ρίξουνε (εκτός απ'το Μίλτο που δε θέλει να κουραστεί)
ντάξει έναν ύπνο και κάτι παρτούζες θα ρίξουνε (εκτός απ'το Μίλτο που δε θέλει να κουραστεί)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Έχεις υποτροπιάσει πολύ άσχημα ακόμα και για τα δεδομένα σου τελευταία. Ένας άνθρωπος του περιβάλλοντος σου δεν υπάρχει να βοηθήσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 16:54Εγώ έχω πάει σε αρκετές. Και μια στοιχειώδη εμπειρία, την έχω. Τον αντίλογο από τους έμπΥρους, ζητάω.![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Kαι με το bitch volley το 'χω.jason0 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:15 Ήδη φαντασιωνομαι γαλη μπιτς βόλεϊ και θα μας πετάξει καμια σφυροβολια
Αν αυτό θέλουν οι άμπαλοι, αυτό ακριβώς θα έχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο αρχιγαμιας KD δεν σηκώνει τυχαία το ταλαιπωρημένο κορμί του κάθε 4 χρόνιαChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:23 και τα ικέα χάρτινα είναι
Αν γαμαει ο KD εγω ειμαι ψηφοφορος του Κουλι.jason0 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:28Ο αρχιγαμιας KD δεν σηκώνει τυχαία το ταλαιπωρημένο κορμί του κάθε 4 χρόνιαChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:23 και τα ικέα χάρτινα είναι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Α δεν εισαι; προχτές αλλά έλεγεςBazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:30Αν γαμαει ο KD εγω ειμαι ψηφοφορος του Κουλι.jason0 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:28Ο αρχιγαμιας KD δεν σηκώνει τυχαία το ταλαιπωρημένο κορμί του κάθε 4 χρόνιαChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:23 και τα ικέα χάρτινα είναι
Παίζει να σε πηδήξει και σήμερα ο KD με 2 τηλεφωνακιαBazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:30Αν γαμαει ο KD εγω ειμαι ψηφοφορος του Κουλι.jason0 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:28Ο αρχιγαμιας KD δεν σηκώνει τυχαία το ταλαιπωρημένο κορμί του κάθε 4 χρόνιαChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:23 και τα ικέα χάρτινα είναι
Τραπαδοσυλλεκτικός προχωκαγκουρισμός. Αυτή η μάστιγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:13Δεν το 'χα ποτέ με τα πολυπληθή τεκταινόμενα, καλό μου. Αυτά είναι για τσοντάκηδες και τραπαδοσυλλέκτες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, όχι και μάστιγα, χρυσό μου.
Κοινωνικό και πχορουμικό στάτους, είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι πληροφοριες μου λενε οτι ειναι ειτε γκεης ειτε ασεξουαλ αυτιστικος.
Ο τυπος βαρουσε σουτακια σε κλαμπ ρε συ, στο ακυρο με 15 γκομενες γυρω του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.