σλαβομογγόλοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική μπάσκετ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Εθνική μπάσκετ
E δε θυμάμαι τώρα, όλοι ίδιοι μου φαίνονται λολ
σλαβομογγόλοι
σλαβομογγόλοι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Γιο γιο θα μας κανουν και αυτοι. Σε ολο το τουρνουα παιζει να ειμαστε καλυτεροι μονο απο τους Ιαπωνες, τους Ισπανους και τους ΚοσταΠορτορικανους (?)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Λαρετζακης 30 χρονών μαντράχαλος με μουστάκι και μουσακι, φοιτητής φιλολογίας στο ΑΠΘ
3 τεχνικες ποινες σε φιλικο ματς.
Ειμαστε για χλεπες.
Ειμαστε για χλεπες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ουτε την προπονηση στο σουτ που κανουν οι σερβοι κανουν,ουτε καμια ιδαιτερη ευστοχια εχουν γιατι βαρανε ολη την ωρα;
θα μουπεις μπορουν και αλλιως; αμυναρα παιζουν οι σερβοι
εντωμεταξυ ο γιοκιτς θηριο και παιχταρας
τον δικο μας εκανα μερικα δευτερα να συνειδητοποιησω πως ειναι αυτος,μου φανηκε υπερβολικα γηινος(!) για ΝΒΑ σταρ
θα μουπεις μπορουν και αλλιως; αμυναρα παιζουν οι σερβοι
εντωμεταξυ ο γιοκιτς θηριο και παιχταρας
τον δικο μας εκανα μερικα δευτερα να συνειδητοποιησω πως ειναι αυτος,μου φανηκε υπερβολικα γηινος(!) για ΝΒΑ σταρ
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες τι διαιτησια ειχε στο πρωτο μερος?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
O KD γιατί δεν παίζει?
Επίσης ο Τέιτουμ δεν υποτίθεται ότι είναι ο τοπ πλαυερ των πρωταθλητών? Αυτός είναι επιπέδου Ρωμανίδη, άντε το πολύ Γαλακτερου στα ντουζενια του.
Επίσης ο Τέιτουμ δεν υποτίθεται ότι είναι ο τοπ πλαυερ των πρωταθλητών? Αυτός είναι επιπέδου Ρωμανίδη, άντε το πολύ Γαλακτερου στα ντουζενια του.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Chilloutbuddy
Δε μας αρέσει όταν πετάμε τη μπάλα από μακριά και μπαίνει, δεν είναι ριαλ. Για να ειναι ριάλ το καλάθι πρέπει να φας αγκωνια απ'το Σιγάλα, κι αν δεν υπάρχει Σιγάλας πρέπει να ρίξεις αγκωνια-σεπουκου στον εαυτό σου.Κόκκορας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:52 ουτε την προπονηση στο σουτ που κανουν οι σερβοι κανουν,ουτε καμια ιδαιτερη ευστοχια εχουν γιατι βαρανε ολη την ωρα;
Το είπαμε, μην περιμένετε θαύματα.Γιο γιο μας έκαναν οι Σέρβοι στα ρημπάουντ και μέσα στη ρακέτα αναμένεται να φάμε πολύ ξύλο.
Το παν είναι η άμυνα εάν κρατήσουμε τους αντιπάλους μας κάτω από τους 70 πόντους πάμε για μετάλλιο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν ήταν πραγματική η εικόνα.δύσκολα θα σε παιξει σε κανονικό παιχνίδι έτσι η διαιτησία [όχι ότι δεν γίνεται να χάσοημε με 30 και σε κανονικές συνθήκες]
zteo έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 09:52 Το παν είναι η άμυνα εάν κρατήσουμε τους αντιπάλους μας κάτω από τους 70 πόντους πάμε για μετάλλιο
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 10:38
Αυτή η φώτο απ το ματς τις προάλλες δείχνει όλη τη διαφορά του ριαλ απ το σόου των φυστικοβουτυρων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
Ο Γιόβιτς των Μαϊάμι Χιτ και ο Πλάβσιτς του Πανεπιστημίου Τενεσί παίζουν σωστή άμυνα και ο ΡΙΑΛ ΜΑΛΑΚΑΣ Γκούντουριτς κάνει φάουλ (και το σφυρίξανε φάουλ φυσικά)
Στο μεταξύ εξαιτίας του Γκούντουριτς χάσανε και το χρυσό στο Παγκόσμιο πέρυσι, δεν ξέρω τι βύσμα έχει το παληκάρι. Για Σερβία μιλάμε, αγοράζεις έδρα στο κοινοβούλιο με μια μπεμβέ εικοσαετίας και δυό κασόνια ρακί στο πορτμπαγκάζ.
Στο μεταξύ εξαιτίας του Γκούντουριτς χάσανε και το χρυσό στο Παγκόσμιο πέρυσι, δεν ξέρω τι βύσμα έχει το παληκάρι. Για Σερβία μιλάμε, αγοράζεις έδρα στο κοινοβούλιο με μια μπεμβέ εικοσαετίας και δυό κασόνια ρακί στο πορτμπαγκάζ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 258 Απαντήσεις
- 7103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1190 Απαντήσεις