!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χάρτης με πισίνες στις Κυκλάδες
Χάρτης με πισίνες στις Κυκλάδες
Πρωταθλήτρια η Πάρος αλλά μένει να καλυφθούν και άλλα νησιά
https://www.facebook.com/share/p/x1weJo6PAD8tJ4AJ/
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Χάρτης με πισίνες στις Κυκλάδες
μην ανοιγετε τις βρύσες σας, μην ποτίζετε τις καλλιέργειες να γεμίσει καμιά πισίνα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπραβο προχωκαραμπαμπιλίκι οι ΠαριανοίΊακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:44 Πρωταθλήτρια η Πάρος αλλά μένει να καλυφθούν και άλλα νησιά
Δεν τους το 'χα. Καμια Μυκονο ή Σαντορίνη περίμενα.
- vantono
Ποιό το νόημα να πας σε νησί (ή γενικώς παραθαλάσσιο μέρος βασικά) για να κανεις μπάνιο σε πισίνα, ποτέ μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω.
.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 13:08 μην ανοιγετε τις βρύσες σας, μην ποτίζετε τις καλλιέργειες να γεμίσει καμιά πισίνα.
Απότι θυμάμαι το νερό που χρησιμοποιούμε στα σπίτια είναι το 3 % της συνολικής κατανάλωσης.....
Τί 3 τι 0 δηλαδή.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν πάει να πει ότι θα κάνεις μπάνιο ΜΟΝΟ στην πισίνα. Και δεν είναι όλα τα σπίτια/ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα. Μπορεί να θέλεις μισή-μια ώρα να πας και άλλο τόσο να έρθεις από μια παραλία. Άσε ότι πολλές παραλίες έχουν και θέμα πάρκινγκ. Με την πισίνα κάνεις μια βουτιά και σε άσχετες ώρες, πχ έχεις πάει το πρωί σε μια παραλία και μετά γυρνάς και δεν έχεις όρεξη να ξαναβγαίνεις το απόγευμα ή το βράδυ. Αν έχεις την πισινούλα σου, ρίχνεις μια βουτίτσα.vantono έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 13:18 Ποιό το νόημα να πας σε νησί (ή γενικώς παραθαλάσσιο μέρος βασικά) για να κανεις μπάνιο σε πισίνα, ποτέ μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω.
Υπάρχουν βέβαια και οι τουρίστες που έρχονται και κολυμπάνε μόνο στην πισίνα του ξενοδοχείου, αυτό όντως είναι ακατανόητο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 13:20.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 13:08 μην ανοιγετε τις βρύσες σας, μην ποτίζετε τις καλλιέργειες να γεμίσει καμιά πισίνα.
Απότι θυμάμαι το νερό που χρησιμοποιούμε στα σπίτια είναι το 3 % της συνολικής κατανάλωσης.....![]()
Τί 3 τι 0 δηλαδή.....
.
Δεν είναι έτσι...
Στα νησιά υπάρχει μόνιμο πρόβλημα με το νερό. Ουσιαστικά λοιπόν εκεί δεν το 3% το νερό που καταναλώνουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους - είναι πάνω από 60%!!! Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά κοντινά νησιά με την ενδοχώρα, συνδέονται με αυτή μέσω αγωγών νερού ή το ότι σε άλλα νησιά, ακόμα και στην Αίγινα, πηγαίνουν υδροφόρες τους καλοκαιρινούς μήνες...
ΥΓ
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτούν οι πισίνες στα νησιά (τουλάχιστον των Κυκλάδων), εκτός φυσικά από τα ξενοδοχεία, λόγω των προβλημάτων με την έλλειψη νερού....
Αλλά... το θέμα των ψήφων ρε παιδιά, και το ότι τα άτομα με τις πισίνες είναι υψηλά στην δομή των ελληνικών κομμάτων, δεν το επιτρέπει...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τα ίδια μου λέγε ο ξάδελφος μου στην Αμερική. Έχει τη θάλασσα δίπλα του και αυτοί πάνε στην πισίνα για μπάνιο το καλοκαίρι.
Τρελοί είναι?
Τα ίδια μου λέγε ο ξάδελφος μου στην Αμερική. Έχει τη θάλασσα δίπλα του και αυτοί πάνε στην πισίνα για μπάνιο το καλοκαίρι.
Τρελοί είναι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Στις ΗΠΑ και εγώ σε πισίνα θα κολυμπούσα ακόμα και αν είχα σπίτι πάνω στην παραλία.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:10 Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τρελοί είναι?
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
H παραλια στην οποια πηγαινα εγω και ειναι μιση ωρα απο το σπιτι του ξαδελφου με το αυτοκινητοOtto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:15Στις ΗΠΑ και εγώ σε πισίνα θα κολυμπούσα ακόμα και αν είχα σπίτι πάνω στην παραλία.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:10 Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τρελοί είναι?

Συνεχιζεις να θες τη γουρνα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Μπανιο σε πισίνα αξίζει μονο σε εσωτερικό χωρο, θερμαινόμενη, όπως αυτές που υπαρχουν στα χειμωνιάτικα σαλέ. Ασε τους αλλους να πηγαινουν για το χιόνι και το ψωλόκρυο, κι εγω θα πηγαίνω για το μικρό τεχνητό μου καλοκαίριGeorge_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:10 Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τρελοί είναι?
Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση, δεν εχει νοημα να πας σε νησί μάλιστα (που η θάλασσα συνηθως δεν ειναι και καμια τεράστια απόσταση απ' οπου κι αν βρίσκεσαι στο νησι), και να προτιμήσεις πισινα αντί για θάλασσα.
- Υδράργυρος
ΣΚατόνησα
- vantono
Απο καρχαρίες πώς ειναι η φαση? Πολυ κοσμο όξω και λίγο μεσα βλεπω.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:19H παραλια στην οποια πηγαινα εγω και ειναι μιση ωρα απο το σπιτι του ξαδελφου με το αυτοκινητοOtto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:15Στις ΗΠΑ και εγώ σε πισίνα θα κολυμπούσα ακόμα και αν είχα σπίτι πάνω στην παραλία.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:10 Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τρελοί είναι?
baby shark approves that doo doo dooo doGeorge_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:19
H παραλια στην οποια πηγαινα εγω και ειναι μιση ωρα απο το σπιτι του ξαδελφου με το αυτοκινητο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Otto Weininger
Φλώριδα πρέπει να είναι εκεί, σύνορα με Αλαμπάμα αν δεν κανω λαθος. Μένει ένας γνωστός μου.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:19H παραλια στην οποια πηγαινα εγω και ειναι μιση ωρα απο το σπιτι του ξαδελφου με το αυτοκινητοOtto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:15Στις ΗΠΑ και εγώ σε πισίνα θα κολυμπούσα ακόμα και αν είχα σπίτι πάνω στην παραλία.George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:10 Mε τόση θάλασσα γύρω πώς διάολο πάνε και κολυμπάνε σ αυτές τις γούρνες δεν ξέρω.
Τρελοί είναι?
Αλλά ναι, συνεχίζω να προτιμώ την γούρνα.

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 0 Απαντήσεις