!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνθιμος Θεσσαλονίκης: Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, μόνο η Γη
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Άνθιμος Θεσσαλονίκης: Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, μόνο η Γη
Εγώ πιστεύω πως υπάρχει κι' άλλος πλανήτης σαν την γη στο αχανές σύμπαν αλλά θα μπορούμε να τον κράξουμε εφόσον τον ανακαλύψουμε πρώτα. Μέχρι τότε υπομονή.
the end
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και βεβαιως πουθενα δεν αναφερεται ο περιφημος κρινος στην διαθηκηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:15 Ακόμη και ο γιαχαμπίμπης όμως δεν νομίζω να πιστεύει ότι η θεομήτωρ εγκαστρώθει από κρίνο
απλουστατα μιλαει για το χαρμοσυνο μηνυμα που φερειο αρχαγγελος γαβριηλ στην Μαριαμ,οτι (προφανως με θαυμα)θα γεννησει τον Μεσσια.
-
Nero
Το πιστεύειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:15 Ακόμη και ο γιαχαμπίμπης όμως δεν νομίζω να πιστεύει ότι η θεομήτωρ εγκαστρώθει από κρίνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 28 Νοέμ 2018, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OrderAndChaos
Oντως, ο κρίνος δεν αναφέρεται πουθενά στα ευαγγέλια και είναι ένα λάθος που κάνουν συχνά όσοι θέλουν να ειρωνευτούν την χριστιανική πίστη.
Θα με ενδιέφερε όμως η χριστιανική άποψη για το Κατα Ματθαίον 4:8-9, όπου ο διάβολος οδήγησε τον Ιησού σ'ενα ψηλό βουνό και του έδειξε όλα τα βασίλεια της Γης. Flat earth φάση;
Θα με ενδιέφερε όμως η χριστιανική άποψη για το Κατα Ματθαίον 4:8-9, όπου ο διάβολος οδήγησε τον Ιησού σ'ενα ψηλό βουνό και του έδειξε όλα τα βασίλεια της Γης. Flat earth φάση;
Οσο ο αριθμος των πλανητων μεγαλωνει, τοσο οι πιθανοτητες για μοναδικοτητα του πλανητη Γη μικραινουν. Και ο αριθμος των πλανητων ειναι αστρονομικος. Οι δυο εκδοχες η μια με Θεο και η αλλη χωρις Θεο εχουν ως εξης. Χωρις Θεο η ζωη ειναι ενα φαινομενο που παρουσιαζει μια Χ σπανιοτητα. Στον σχεδον απειρο αριθμο των πλανητων η Χ σπανιοτητα ειναι τιποτα, οσο σπανιοτητα και να ειναι. Με Θεο στην υποθεση εχουμε εναν δημιουργο που εφτιαξε σχεδον απειρους πλανητες αλλα εβαλε ζωη μονο σε εναν και μοναδικο. Ας μικρυνουμε για χαριν του λογου τον αριθμο των πλανητων και ας πουμε οτι ειναι τοσοι οσοι ειναι οι κοκκοι αμμου των παραλιων της Γης αλλα τελικα ο δημιουργος εβαλε ζωη μονο σε εναν κοκκο αμμου. Ποσο πιθανο ειναι αυτο; Γιατι να κανει κατι τετοιο;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:20Ούτε και ξέρω τι έχει πει γιατί δεν με ενδιαφέρει. Το συγκεκριμένο σχολίασα, στην προκειμένη δεν λέει κάποιο ψέμα. Αλλά και μικρόβια στον Άρη να βρούμε (εφόσον υπάρχουν ενδείξεις) πάλι δεν βρήκαμε πλανήτη σαν την γη που φιλοξενεί ζωή.BILLO έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:14Για τον Ανθιμο λεω, τη σχεση εχει η δικη σου θεση γενικοτερα και η δικη σου παρενθεση με αυτο που γραφω; Αμφιβαλεις οτι ειναι καλυτερα να μασα παρα να μιλα; Δεν πιστευω να σας συνδεει καποιου ειδους χριστιανικης αλληλεγυης που δεν καταλαβαινω; Γιατι θα στο πω πω ευθεως, ο πατερ παροτι πατερ, μας εχει ψωφισει στις μαλακιες χρονια τωρα και σε αντιθεση με αυτο που λες, λεει παραλογα και παρορμητικα πραγματα κατα παραδοση που δεν αρμοζουν ουτε στη ιδιοτητα του σας παπας και φυσικα ουτε στη θεση που εχει μεσα στην εκκλησια.Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:03
Τι ακριβώς είναι τόσο δυσνόητο σε αυτά που γράφω; Την παρένθεση την παρέλειψες να την διαβάσεις;
Αλλά επειδή με προκαλείς σε προκαλώ και εγώ να μου καταδείξεις έναν πλανήτη με ζωή. Μέχρι να ανακαλυφθεί όλα είναι υποθέσεις.-
Δεν είπε κάποιο ψέμα.
Το Κοράνι στη Σούρα Μαριαμ (19:16-21) είναι απόλυτο όσον αφορά την αγνότητα της Μαριαμ και την θεοτοκίαNero έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:30Το πιστεύειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:15 Ακόμη και ο γιαχαμπίμπης όμως δεν νομίζω να πιστεύει ότι η θεομήτωρ εγκαστρώθει από κρίνοΟ Ιησούς είναι προφήτης και στο κοράνι και η παρθενογένεση ισχύει,απλά σ'αυτό το sequel δεν υπάρχει ανάσταση
Τότε στείλαμε σ’ αυτήν το πνεύμα μας (έναν άγγελο) που παρουσιάστηκε μπροστά της – σαν ένα τέλειο ανθρώπινο πλάσμα. Εκείνη είπε: Αναζητώ καταφύγιο, από σένα, στον Οικτίρμονα (ΑΛΛΑΧ) αν (Τον) φοβάσαι (μη με πλησιάζεις)”. Εκείνος είπε: “Είμαι μόνο ένας απεσταλμένος από τον Κύριο σου, (να χαρίσω) σε σένα ένα άγιο υιό”. Εκείνη είπε: “Πώς θα έχω γιο, εφ’ όσον κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν μ’ έχει αγγίξει, κι ούτε είμαι ακόλαστη;” Εκείνος είπε: “Έτσι (θα γίνει), είπε ο Κύριος σου, αυτό για Μένα είναι εύκολο. Και (επιθυμία Μας είναι) να τον προσδιορίσουμε σαν ένα Θεϊκό Σημείο για τους ανθρώπους και Έλεος από Μας. Είναι μια υπόθεση που (έτσι) έχει θεσπιστεί.” (Κοράνι 19:16-21)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Βινόσαυρος
πιστευετε και στον μωβ μονοκερο κύριε;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:22 Εγώ πιστεύω πως υπάρχει κι' άλλος πλανήτης σαν την γη στο αχανές σύμπαν αλλά θα μπορούμε να τον κράξουμε εφόσον τον ανακαλύψουμε πρώτα. Μέχρι τότε υπομονή.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Πουθενά δεν μίλησα για θεό, το μόνο που είπα είναι ότι αυτό που λέει (ότι δεν υπάρχει πλανήτης σαν την γη) δεν είναι αβάσιμο. Κατάλαβες τώρα τι σύγχυση έχει δημιουργηθεί;BILLO έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:32Οσο ο αριθμος των πλανητων μεγαλωνει, τοσο οι πιθανοτητες για μοναδικοτητα του πλανητη Γη μικραινουν. Και ο αριθμος των πλανητων ειναι αστρονομικος. Οι δυο εκδοχες η μια με Θεο και η αλλη χωρις Θεο εχουν ως εξης. Χωρις Θεο η ζωη ειναι ενα φαινομενο που παρουσιαζει μια Χ σπανιοτητα. Στον σχεδον απειρο αριθμο των πλανητων η Χ σπανιοτητα ειναι τιποτα, οσο σπανιοτητα και να ειναι. Με Θεο στην υποθεση εχουμε εναν δημιουργο που εφτιαξε σχεδον απειρους πλανητες αλλα εβαλε ζωη μονο σε εναν και μοναδικο. Ας μικρυνουμε για χαριν του λογου τον αριθμο των πλανητων και ας πουμε οτι ειναι τοσοι οσοι ειναι οι κοκκοι αμμου των παραλιων της Γης αλλα τελικα ο δημιουργος εβαλε ζωη μονο σε εναν κοκκο αμμου. Ποσο πιθανο ειναι αυτο; Γιατι να κανει κατι τετοιο;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:20Ούτε και ξέρω τι έχει πει γιατί δεν με ενδιαφέρει. Το συγκεκριμένο σχολίασα, στην προκειμένη δεν λέει κάποιο ψέμα. Αλλά και μικρόβια στον Άρη να βρούμε (εφόσον υπάρχουν ενδείξεις) πάλι δεν βρήκαμε πλανήτη σαν την γη που φιλοξενεί ζωή.BILLO έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:14
Για τον Ανθιμο λεω, τη σχεση εχει η δικη σου θεση γενικοτερα και η δικη σου παρενθεση με αυτο που γραφω; Αμφιβαλεις οτι ειναι καλυτερα να μασα παρα να μιλα; Δεν πιστευω να σας συνδεει καποιου ειδους χριστιανικης αλληλεγυης που δεν καταλαβαινω; Γιατι θα στο πω πω ευθεως, ο πατερ παροτι πατερ, μας εχει ψωφισει στις μαλακιες χρονια τωρα και σε αντιθεση με αυτο που λες, λεει παραλογα και παρορμητικα πραγματα κατα παραδοση που δεν αρμοζουν ουτε στη ιδιοτητα του σας παπας και φυσικα ουτε στη θεση που εχει μεσα στην εκκλησια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Νοέμ 2018, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Омοίως, όταν ονομάζεις την εθνότητα που ανήκεις "Μακεδονική" και μετά λες "Η Μακεδονία στους Μακεδόνες" δεν σημαίνει ότι διεκδικείς την κυριότητα μιάς γεωγραφικής περιοχής όπου η δική σου εθνότητα είναι μειοψηφία;Βινόσαυρος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:12κατα τα άλλα το συνθημα «η μακεδονία είναι ελληνική»
δεν είναι πρόδηλος αλυτρωτισμός
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ω.. τι πνεύμα!Βινόσαυρος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:35πιστευετε και στον μωβ μονοκερο κύριε;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:22 Εγώ πιστεύω πως υπάρχει κι' άλλος πλανήτης σαν την γη στο αχανές σύμπαν αλλά θα μπορούμε να τον κράξουμε εφόσον τον ανακαλύψουμε πρώτα. Μέχρι τότε υπομονή.
Μόνο τέτοια σχόλια είστε ικανός να κάνετε κύριε.
the end
- Βινόσαυρος
αυτά που για τον ανθρωπο είναι αδύναταBeria έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:34Το Κοράνι στη Σούρα Μαριαμ (19:16-21) είναι απόλυτο όσον αφορά την αγνότητα της Μαριαμ και την θεοτοκίαNero έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:30Το πιστεύειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:15 Ακόμη και ο γιαχαμπίμπης όμως δεν νομίζω να πιστεύει ότι η θεομήτωρ εγκαστρώθει από κρίνοΟ Ιησούς είναι προφήτης και στο κοράνι και η παρθενογένεση ισχύει,απλά σ'αυτό το sequel δεν υπάρχει ανάσταση
Τότε στείλαμε σ’ αυτήν το πνεύμα μας (έναν άγγελο) που παρουσιάστηκε μπροστά της – σαν ένα τέλειο ανθρώπινο πλάσμα. Εκείνη είπε: Αναζητώ καταφύγιο, από σένα, στον Οικτίρμονα (ΑΛΛΑΧ) αν (Τον) φοβάσαι (μη με πλησιάζεις)”. Εκείνος είπε: “Είμαι μόνο ένας απεσταλμένος από τον Κύριο σου, (να χαρίσω) σε σένα ένα άγιο υιό”. Εκείνη είπε: “Πώς θα έχω γιο, εφ’ όσον κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν μ’ έχει αγγίξει, κι ούτε είμαι ακόλαστη;” Εκείνος είπε: “Έτσι (θα γίνει), είπε ο Κύριος σου, αυτό για Μένα είναι εύκολο. Και (επιθυμία Μας είναι) να τον προσδιορίσουμε σαν ένα Θεϊκό Σημείο για τους ανθρώπους και Έλεος από Μας. Είναι μια υπόθεση που (έτσι) έχει θεσπιστεί.” (Κοράνι 19:16-21)
γα τον αλλαχ είναι δυνατα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχεις ακούσει για την Εξίσωση Drake από το 1961;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:20 Ούτε και ξέρω τι έχει πει γιατί δεν με ενδιαφέρει. Το συγκεκριμένο σχολίασα, στην προκειμένη δεν λέει κάποιο ψέμα. Αλλά και μικρόβια στον Άρη να βρούμε (εφόσον υπάρχουν ενδείξεις) πάλι δεν βρήκαμε πλανήτη σαν την γη που φιλοξενεί ζωή.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%B7%CE%BA
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Έχεις κάτι χειροπιαστό; Γιατί μιλάει για "πιθανότητες"Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:39Έχεις ακούσει για την Εξίσωση Drake από το 1961;Πάνας έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:20 Ούτε και ξέρω τι έχει πει γιατί δεν με ενδιαφέρει. Το συγκεκριμένο σχολίασα, στην προκειμένη δεν λέει κάποιο ψέμα. Αλλά και μικρόβια στον Άρη να βρούμε (εφόσον υπάρχουν ενδείξεις) πάλι δεν βρήκαμε πλανήτη σαν την γη που φιλοξενεί ζωή.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%B7%CE%BA
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Νοέμ 2018, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:34Το Κοράνι στη Σούρα Μαριαμ (19:16-21) είναι απόλυτο όσον αφορά την αγνότητα της Μαριαμ και την θεοτοκίαNero έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:30Το πιστεύειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:15 Ακόμη και ο γιαχαμπίμπης όμως δεν νομίζω να πιστεύει ότι η θεομήτωρ εγκαστρώθει από κρίνοΟ Ιησούς είναι προφήτης και στο κοράνι και η παρθενογένεση ισχύει,απλά σ'αυτό το sequel δεν υπάρχει ανάσταση
Τρελός γύπας
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Βινόσαυρος
εχουμε διαφωνήσει κάποιες φορές πάνω σε αυτο πουLeporello έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:37Омοίως, όταν ονομάζεις την εθνότητα που ανήκεις "Μακεδονική" και μετά λες "Η Μακεδονία στους Μακεδόνες" δεν σημαίνει ότι διεκδικείς την κυριότητα μιάς γεωγραφικής περιοχής όπου η δική σου εθνότητα είναι μειοψηφία;Βινόσαυρος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:12κατα τα άλλα το συνθημα «η μακεδονία είναι ελληνική»
δεν είναι πρόδηλος αλυτρωτισμός
θεωρείς δεδομένο. Επομένως δεν μπορώ να πάρω σαν
δεδομένο κάτι που διαφωνώ και εντέλει να απαντήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα