Ναι, καλή προαίρεσηCecily Anne έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 01:02Μπλου, δεν βγαίνει ρε γμτ κανένα νόημα από όσα γράφεις, αλήθεια.bluerose έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 00:49 Ε με ρωτάς ποιος πλήρωσε το αμάξι
Κι ότι την έβρισα δεν είπα ευχαριστώ και δε με σουταραν
Από το σπίτι μου;
Και μου είχε πει ( προ Χριστού αυτό) ότι τσίμπησα αμάξι
Εμ δεν έδωσες, εμ έδωσα, εμ τσίμπησα;
Κάτσε εκεί τώρα να μετανοείς, γιατί εκεί που έδωσες σε σουταραν
Αυτά για να μιλάμε
Η ουσία είναι ότι, μπορείς να διακονεις γεροντια; Είναι κριμας, τα παιδάκια όλοι τα θέλουν, ανήμπορο και φτωχό γερό κανείς. Τσατιζομαι
Οπότε, ας συνοψίσω, μπας και κατανοήσεις τι σου λέω εγώ τουλάχιστον. Εφόσον σου πήρε ο άνθρωπος αμάξι με δικά του λεφτά, βγάζεις μόκο, σκας χαμόγελο με το ζόρι και λες κι ευχαριστώ. Εφόσον το πήρες εσύ, όμως, το αμάξι με τα δικά σου λεφτά, της το λες ευθέως και τη βάζεις στη θέση της, διότι αν το προηγούμενο ήταν αχαριστία, το δικό της είναι θράσος. Εάν το πήρατε μαζί το αυτοκίνητο, ΠΑΛΙ το ξεκαθαρίζεις και τη βάζεις στη θέση της.
Από εκεί και πέρα, εφόσον μπλέξατε στο γαϊτανάκι "η μαμά μου/η μαμά σου" και δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι είστε ΜΙΑ οικογένεια και ότι αυτοί που σας πρόσεχαν ΤΟΣΑ χρόνια, δεν είναι για πέταμα, αλλά είναι αίμα σας, δεν καταλαβαίνω τι κάνετε μαζί. Είστε δυο πιτσιρίκια που τσακώνεστε, για την τελευταία μπουκιά στο τραπέζι και όχι οικογένεια. Δεν μπορώ να φανταστώ να έχει δικός μου άνθρωπος πρόβλημα και να μην τον φιλοξενήσω σπίτι μου. Συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα πχ που θα έρθουν οι δικοί μου, θα φύγουμε από το σπίτι που νοικιάζουμε, παρόλο που χωράμε, ώστε να μείνουν οι δικοί μου και θα πάμε στης πεθεράς μου, στο παιδικό δωμάτιο του άντρα να κοιμηθούμε όλοι άνετα, μιας κι εκεί θα έχουμε ο καθένας το μπάνιο του, ενώ σε αυτό που νοικιάζω θα είμαστε τόσα άτομα με ένα μπάνιο πχ. Σε αντίστοιχη περίπτωση, θα πάρουν τα πεθερικά μου τη βαλίτσα τους και θα κατέβουν στο πατρικό μου, να κάνουν τα μπάνια τους και θα κάτσουν όσο θέλουν στο παιδικό μου δωμάτιο να διακοπάρουν.
Δεν βλέπω, γιατί θα πρέπει κάποιος να γκρινιάξει με τους γονείς μας. Γονείς μας είναι όχι ο τοκογλύφος .
Δε κάνουμε σχέδια όμως, μόνο η προαίρεση σου φτάνει και περισσευει