Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κρίνοντας από την αγαμία (και τη μαλακία) που κυριαρχεί στο ελληνικό ίντεργουεμπ και στην κοινωνία γενικότερα, με την εν λόγω φωτό μπορεί κάποιοι να τον παίζουν για καμιά εβδομάδα και να τους εξιτάρει περισσότερο και από τσόντα.
nowhere έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 11:50
αυτός ο μαδουραίος λειτουργεί σαν ενισχυτής μαλακίας κάτι
Εδώ έχει δίκιο πάντως. Δηλαδή στο Θεό σου, θα καθόσουν να γράψεις ένα τέτοιο κείμενο γι΄αυτό το άτομο;
Ακόμα και υπό την επήρεια δε γράφονται τέτοια πράγματα.
Βρεθηκε μια χοντρη απο τις εκατονταδες χιλιαδες χοντρες που εχει η χωρα, και με καποιον τρόπο εχει γινει φιρμα και υπαρχει και κοσμος που την θεωρει και γυναικαρα. Πως διαολο εχει γινει αυτο? Ομαδικη παράκρουση? Μας ψεκαζουν?
panos291 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:20
Βρεθηκε μια χοντρη απο τις εκατονταδες χιλιαδες χοντρες που εχει η χωρα, και με καποιον τρόπο εχει γινει φιρμα και υπαρχει και κοσμος που την θεωρει και γυναικαρα. Πως διαολο εχει γινει αυτο? Ομαδικη παράκρουση? Μας ψεκαζουν?
ποιος κόσμος υπάρχει ρε συ; κανένας
επειδή γράφουν βλακείες τα περιοδικά;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
panos291 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:20
Απλα ίσως ειναι η πιο ωραια απο τις ελ σελέμπριτυ χοντρές.
Απο μη σελέμπριτυ χοντρες, σιγουρα δεν ειναι η ωραιότερη. Εχω δει πραγματικά ωραιες χοντρες, σε σημειο να μαζεύω τα σαγόνια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 22 Ιούλ 2024, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ίδια η Μπάρκα δε νομίζω να έχει συνεισφέρει σε αυτή την υπερβολή. Τουλάχιστον έτσι νομίζω, δεν την έχω δει ούτε 5 δευτερόλεπτα στην τηλεόραση για να ξέρω τί λέει και πώς φέρεται. Αλλά προφανώς υπάρχουν αρκετές ευτραφείς γυναίκες που βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και να γράφουν "θεάρα", "κορμάρα" κτλ στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Μπάρκα. Ε, άμα το πιάσουν οι δημοσιοκάφροι μετά...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin