Γελάει η Σομαλια με τις οικονομίες της Υεμένης, Λιβανου και γάζας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:38 Οι οποίοι τα πάνε εξαιρετικά, έχουν τορπιλίσει την οικονομία του Ισραήλ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
Re: Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
Ωραία τότε, εκτός από φασιστόμουτρο είσαι και βλαξ.nick έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 21:00Οκ τοτε, πολλές βόμβες μέχρι να μην μείνει κατσαρίδα από χαμας, χουτι, χεσμπολαχ.Chupacabra έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32Η ραδιενεργια δεν μενει σε ενα σημειο αλλα μεσω του αερα ταξιδευει και σε αλλες χωρες μεταξυ των οποιωνnick έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:13
Βασικά λίγα πυρηνικά χρειάζονται εδώ, αλλά ποιος ακούει μετά icc, icj, bbc …
ειναι και το Ισραηλ Μεση Ανατολη γαρ.![]()
Θα καταναλωνουν οι οβραιοι αφοβα τις ντοματουλες απο τα κιμπουτς τους;
Ι don't thik so.
Πλεονασμός, ξέρω, αλλά και πάλι...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ξερω οτι σε τσούζει οταν ακους για τα τρια χ.sys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 01:31Ωραία τότε, εκτός από φασιστόμουτρο είσαι και βλαξ.nick έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 21:00Οκ τοτε, πολλές βόμβες μέχρι να μην μείνει κατσαρίδα από χαμας, χουτι, χεσμπολαχ.Chupacabra έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 20:32
Η ραδιενεργια δεν μενει σε ενα σημειο αλλα μεσω του αερα ταξιδευει και σε αλλες χωρες μεταξυ των οποιων
ειναι και το Ισραηλ Μεση Ανατολη γαρ.![]()
Θα καταναλωνουν οι οβραιοι αφοβα τις ντοματουλες απο τα κιμπουτς τους;
Ι don't thik so.
Πλεονασμός, ξέρω, αλλά και πάλι...
Ενταξει μην το βαζεις κατω, λιγο ακομη με τη βοηθεια του αλλαχ και τους νικήσατε τους εβραιους.
Ζητω η Πλαστελίνη!
Ναι...Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:23Γιατι το Ισραηλ με δικα του οπλα βομβαρδιζει?OANNHSEA έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:19
Όχι αγόρι μου...
Τα όπλα τους τα έδωσε το Ιράν...
Και τώρα απλά θα βλαστημήσουν την μάνα που πέταγε τον προφήτη τους...![]()
.
Δεν ξέρεις ότι το Ισραήλ έχει τεράστια παραγωγή δικών του βομβών, απλών - κατευθυνομένων - και με ΑΙ;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:38 Οι οποίοι τα πάνε εξαιρετικά, έχουν τορπιλίσει την οικονομία του Ισραήλ.
Οι ξεβράκωτοι φανατικοί τα πάνε εξαιρετικά...
Μάλιστα...
.
- Dwarven Blacksmith
Εάν δεν τα πήγαιναν δεν θα ήσασταν στο νήμα.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:09Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:38 Οι οποίοι τα πάνε εξαιρετικά, έχουν τορπιλίσει την οικονομία του Ισραήλ.
Μάλιστα...
.
Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:08Ναι...Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:23Γιατι το Ισραηλ με δικα του οπλα βομβαρδιζει?OANNHSEA έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:19
Όχι αγόρι μου...
Τα όπλα τους τα έδωσε το Ιράν...
Και τώρα απλά θα βλαστημήσουν την μάνα που πέταγε τον προφήτη τους...![]()
.
Δεν ξέρεις ότι το Ισραήλ έχει τεράστια παραγωγή δικών του βομβών, απλών - κατευθυνομένων - και με ΑΙ;
.
Η επίθεση στους Χουθι έγινε με αμερικανικά όπλα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μέχρι και από τη Σερβία κάνει εισαγωγές όπλων το Ισραήλ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:14Εάν δεν τα πήγαιναν δεν θα ήσασταν στο νήμα.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:09Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:38 Οι οποίοι τα πάνε εξαιρετικά, έχουν τορπιλίσει την οικονομία του Ισραήλ.
Μάλιστα...
.
Πρώτον είναι η δική σου φαντασίωση ότι τα πάνε εξαιρετικά...
Δεύτερον, είμαστε στο νήμα για να γιορτάζουμε την αρχή της εξαφάνισης τους από τον πλανήτη ΜΑΣ...
.
- Dwarven Blacksmith
Επόμενο παρατράγουδο.
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:30Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:08Ναι...
.
Δυστυχώς για εσένα:
α) δεν είναι ηλίθιοι για να δώσουν στην Ουκρανία, όταν τα χρειάζονται άμεσα για δική τους χρήση.
β) ξέρεις πόσες χώρες αγοράζουν ισραηλινά όπλα; Από πυροβόλα και αντιεροπορικούς πυραύλους, μέχρι τους εν λόγω αυτοκατευθυνόμενους πυραύλους...
γ) Μάλλον μπερδεύεσαι γιατί είναι χρόνια μπροστά οι Ισραηλινοί στην κατασκευή πολεμικού υλικού, και δεν είναι ελληνικός βόθρος "καταστρέψτε όλη την πολεμική βιομηχανία για να πάρουμε μίζες"...
.
Είναι αλήθεια ότι το επόμενο παρατράγουδο είσαι ΕΣΥ!!!
.
Το γενοκτονικό iron dome που ζήτησαν οι ουκρανοι είναι άχρηστο σε συνθήκες μάχης.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:30Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:08Ναι...
.
Κυρίως ζήτησαν Merkava τα οποία τα πολυδιαφημιζουν βάζοντας να σκοτωνουν αμάχους στην Γάζα. Έτσι κρατάνε υψηλά τις πωλήσεις τους.nick έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 10:45Το γενοκτονικό iron dome που ζήτησαν οι ουκρανοι είναι άχρηστο σε συνθήκες μάχης.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:30Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:08
Ναι...
.
Η επίθεση στους Χουθι έγινε με αμερικανικά όπλα.![]()
Εάν τα στέλνανε στην Ουκρανία και έβλεπαν οι αγοραστές τους τι σαπακια είναι σε συνθήκες αρματομαχιας θα ακυρωναν τις παραγγελίες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-