!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aισχος.Εσπασαν τα ισόβια για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Aισχος.Εσπασαν τα ισόβια για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Παντα πιστευα οτι αν εριχνα μπουνια σε καποιον θα με συλλαμβανε η αστυνομια, θα στιγματιζομουν και θα εμπαινα φυλακη. Δεν ηξερα οτι μπορω να επιτεθω ατιμωρητος. Αυτο αλλαζει τα παντα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:21 Παντα πιστευα οτι αν εριχνα μπουνια σε καποιον θα με συλλαμβανε η αστυνομια, θα στιγματιζομουν και θα εμπαινα φυλακη. Δεν ηξερα οτι μπορω να επιτεθω ατιμωρητος. Αυτο αλλαζει τα παντα.
Εξαρτάται ποιόν έχεις για δικαστή, ποιόν για δικηγόρο και πόσα θα πλερώσεις.
Γενικά εάν έχεις γερό πορτοφόλι μπορείς άνετα να κάνεις μήνυση, σε αυτόν που τις έφαγε, ότι χάλασες το χέρι σου πάνω του και να πάρεις και αποζημίωση!!!

.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

OANNHSEA έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:30
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:21 Παντα πιστευα οτι αν εριχνα μπουνια σε καποιον θα με συλλαμβανε η αστυνομια, θα στιγματιζομουν και θα εμπαινα φυλακη. Δεν ηξερα οτι μπορω να επιτεθω ατιμωρητος. Αυτο αλλαζει τα παντα.
Εξαρτάται ποιόν έχεις για δικαστή, ποιόν για δικηγόρο και πόσα θα πλερώσεις.
Γενικά εάν έχεις γερό πορτοφόλι μπορείς άνετα να κάνεις μήνυση, σε αυτόν που τις έφαγε, ότι χάλασες το χέρι σου πάνω του και να πάρεις και αποζημίωση!!!

.
Δεν εχω λεφτα αλλα ετσι οπως τα λενε τα παιδια δεν εχει σημασια. Δε θα μου εκαναν τιποτα. Γιατι μου εβαλαν περιεργες ιδεες στο κεφαλι μου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”