βλεπε προηγουμενο ποστ μου
''ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ''
βλεπε προηγουμενο ποστ μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:57 Eνιγουέι, σας καληνυχτώ. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσιάσατε, περίμενα ότι το θέμα θα πάει άπατο και προέκυψαν δεκάδες εθελοντές σερβιτόροι/κολυμβητές.
Νοιώθω σχεδόν συγκινημένη από τη στήριξη, παίδες.![]()
![]()

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
καλημερα σας! τι κάνετε?
θα σε ειχε φαει για κολατσιοΝon4me έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 12:16 Μονο εγω θα μπορουσα να κερδισω την γαλη σ ενα vs 1 . Τους υπολοιπους σας παιζει
Τελικά; πόσους από τη 2η "γενεά" καγκούρων προσέλκυσε η πρόσκληση; Έχεις δεδομένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:58 Στο συγκεκριμένο νήμα, θα παραθέτω νήματα ή ποσταρίσματα της εν λόγω κατηγορίας.
Το έβαλα στην πολιτική και όχι στα κοινωνικά, γιατί θεωρώ ότι η πολιτική οπτική ή τυφλότητα, ενεργοποιεί συνήθως τις αυθόρμητες αντιδράσεις.
Μ' αυτήν την έννοια, μπορούσε κάλλιστα να παίξει και στην ενότητα της Ψυχολογίας αλλά αυτό θα προκαλούσε τις συνήθεις εξάρσεις...
Δεν χρειάστηκε καν να κάνω παραθέσεις από άλλα νήματα. Πρόσθεσαν αυτοβούλως, φρέσκα.O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:50Τελικά; πόσους από τη 2η "γενεά" καγκούρων προσέλκυσε η πρόσκληση; Έχεις δεδομένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:58 Στο συγκεκριμένο νήμα, θα παραθέτω νήματα ή ποσταρίσματα της εν λόγω κατηγορίας.
Το έβαλα στην πολιτική και όχι στα κοινωνικά, γιατί θεωρώ ότι η πολιτική οπτική ή τυφλότητα, ενεργοποιεί συνήθως τις αυθόρμητες αντιδράσεις.
Μ' αυτήν την έννοια, μπορούσε κάλλιστα να παίξει και στην ενότητα της Ψυχολογίας αλλά αυτό θα προκαλούσε τις συνήθεις εξάρσεις...
Τελικά ανέβηκαν τέτοια ποστ ή όχι![]()
Θα κανεις ομως ε; Δεν θα μας αφησεις να υποφερουμε απο την ντροπη μας που πιαστηκαμε κοροιδα για ακομα μια φορα, ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:57Δεν χρειάστηκε καν να κάνω παραθέσεις από άλλα νήματα. Πρόσθεσαν αυτοβούλως, φρέσκα.O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:50Τελικά; πόσους από τη 2η "γενεά" καγκούρων προσέλκυσε η πρόσκληση; Έχεις δεδομένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:58 Στο συγκεκριμένο νήμα, θα παραθέτω νήματα ή ποσταρίσματα της εν λόγω κατηγορίας.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αυτό εννοώ. Έχεις νούμερο των νούμερων;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:57Δεν χρειάστηκε καν να κάνω παραθέσεις από άλλα νήματα. Πρόσθεσαν αυτοβούλως, φρέσκα.O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:50Τελικά; πόσους από τη 2η "γενεά" καγκούρων προσέλκυσε η πρόσκληση; Έχεις δεδομένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:58 Στο συγκεκριμένο νήμα, θα παραθέτω νήματα ή ποσταρίσματα της εν λόγω κατηγορίας.
![]()
Φυσικά και θα κάνω, μου αρέσει να δίνω χαρά και γέλιο στον κόσμο. Μ' έχεις παρεξηγήσει βρε μπαμπίνι μου.Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:59Θα κανεις ομως ε; Δεν θα μας αφησεις να υποφερουμε απο την ντροπη μας που πιαστηκαμε κοροιδα για ακομα μια φορα, ε;