Συνεχίζω να στηρίζω την εν λόγω πότε γελαδερή και πότε επιθετική πανίδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Ε, όταν γράφω για τη χαρά των γελαδερών ζαίων και εθνοζαίων, κάτι ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε μας, ρε Πιπίτσα.Bazoomba έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:23ΟτιΟλο λες-λες και τον λογο σου δεν τον τηρεις. Μου υποσχεσαι οτι θα ξεκινησεις αυτη τη νεα συνηθεια απο σημερα; Οχι αυριο, σημερα.Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Ιούλ 2024, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο φιλους?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΓΑΛΗ υπάρχει γενικά κάποιος να σε βοηθήσει;
- Eθνικοκοινωνιστης
υπαρχουν και εθνοκαγκουρες καλο μουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:24 Ε, όταν γράφω για τη χαρά των γελαδερών ζαίων και εθνοζαίων, κάτι ξέρω.
Συνεχίζω να στηρίζω την εν λόγω πότε γελαδερή και πότε επιθετική πανίδα.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το να κάνεις φίλους είναι πάντα ευκολάκι.
Το να κάνεις εχθρούς, είναι πολύ πιο ζόρικο.
Διαδικτυακός -και όχι μόνον- κανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι μαλακία νήμα άνοιξες; Αντί να πας για κάνα μπάνιο Κυριακή που είναι. Εκτός αν κάνετε κάνα φαγοπότι με παρέα και την άκουσες από τις μπύρες και λες ας κάτσω τώρα για λίγο παραλλήρημα, φάση έχει.
- Eθνικοκοινωνιστης
προχωκαγκουρες παντως υπαρχουν διαθεσιμοιΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:28Το να κάνεις φίλους είναι πάντα ευκολάκι.
Διαδικτυακός -και όχι μόνον- κανών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Ιούλ 2024, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σαφώς ναι. Βλέπω τις αντιδράσεις της κρυμμένης πανίδας σας και συνεχίζουν να λειτουργούν ως οδηγός ζωής. Χρόνια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε μας ρε χάο, μόνον εσύ έλειπες από το κοπάδι.Ιδεολόγος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:29 Τι μαλακία νήμα άνοιξες; Αντί να πας για κάνα μπάνιο Κυριακή που είναι. Εκτός αν κάνετε κάνα φαγοπότι με παρέα και την άκουσες από τις μπύρες και λες ας κάτσω τώρα για λίγο παραλλήρημα, φάση έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανε πισω μεσιε. Την εχω καπαρωσει εγω την θεια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:30προχωκαγκουρες παντως υπαρχουν διαθεσιμοιΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:28Το να κάνεις φίλους είναι πάντα ευκολάκι.
Διαδικτυακός -και όχι μόνον- κανών.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
you are welcome 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Ιούλ 2024, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τί εκτός φόρουμ βρε βλημμένο; Δεν σε ξέρω καν εκτός φόρουμ. Και ακριβώς αυτό είναι το γελοίο με την αγοραφοβική πανίδα σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΠΑΟΚ είσαι πρέζαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:34Τί εκτός φόρουμ βρε βλημμένο; Δεν σε ξέρω καν εκτός φόρουμ. Και ακριβώς αυτό είναι το γελοίο με την αγοραφοβική πανίδα σας.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ