κατι οντοπικ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ειδες που δεν τρως μπαν οτι μαλακια και να γραψεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:34 Ενιγουέι, εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι πατσουρόμπαζα όσα αρσενικά και θηλυκά δήγματα, εστιάζουν στη μπαμποσύνη μου, επειδή τη βλέπουν ως το τελικό λαστ σταντ του γλοιώδους είδους τους.
Πολιτισμικώς, πολιτικώς, σωματομετρικώς και όχι μόνον.
Είστε τελείως για τα μπάζα, γενικώς και ειδικώς, γλυκούλια.![]()
Δεν έγραψα ότι θα κάνω καθημερινό απντέιτ για το είδος σας, άγαρμπη μπαλαρίνα μου.Bazoomba έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:25Ναι καλα, τα λες αυτα για να μου φτιαξεις την διαθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:22Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα αν είσαι στρέιτ ή σις φάση, στην όποια προσπάθεια προσέγγισης στη μπάμπω επιχειρείς.Bazoomba έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:16
Αφου ειμαστε φιλοι, γιατι καιγεσαι καθε φορα που προσπαθω να προσεγγισω την μπαμπω να χωθεις για να μου την πεις;
Ζηλευεις την σχεση μας;
Μία ακόμη κωλοπετεινιτσιώτικου τύπου έκφραση του κάθε αφανούς σερνικού ή θηλυκοού μπαζοχύματος με άλυτα πσυχολογικά θεματάκια βλέπω.
Ξανοίξου βρε... δημώδης πρόταση.![]()
Εχω κανει σαμπ στο νημα και θα μπαινω καθημερινα για το update που δεσμευτηκες οτι θα κανεις για τα προχωγκαγκουροποστ του φορουμ.
Ξερω οτι θα τον κρατησεις γιατι εσυ δεν ανοιγεις νηματα χωρις λογο.
πόσα ;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:37 Ακριβώς γι' αυτό έχω γράψει ότι θα πλήρωνα για να δω ποιες γαμάνε τα ζόρικα αγόρια του πχόρουμ.
![]()
![]()
![]()
Ακόμη πιο εναλλακτικός τίτλος "μου έλειψε που με βρίζατε κάποτε, θέλω ξανά".
Να φάω μπαν γιατί;πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:36Ειδες που δεν τρως μπαν οτι μαλακια και να γραψεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:34 Ενιγουέι, εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι πατσουρόμπαζα όσα αρσενικά και θηλυκά δήγματα, εστιάζουν στη μπαμποσύνη μου, επειδή τη βλέπουν ως το τελικό λαστ σταντ του γλοιώδους είδους τους.
Πολιτισμικώς, πολιτικώς, σωματομετρικώς και όχι μόνον.
Είστε τελείως για τα μπάζα, γενικώς και ειδικώς, γλυκούλια.![]()
Πες τωρα τι ειναι πρωχοκαγκουρας να πουμε οτι δεν πηγε χαμενη η ωρα, να πουμε οτι κατι μαθαμε τελικα
Εσύ δεν μου τη λες βρε ζουζούνο, οπότε άσε τις παρεμβάσεις.vantono έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:45 Περιμένω πως και πως να μπει δικό μου ποστ εδώ μέσα και να γίνει και πινέζα, να είναι μονίμως πρωτο-πρωτο.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:44
Να φάω μπαν γιατί;
Έχουν παίξει επικοί χαρακτηρισμοί για πάρτη μου από πολλά μπαζοχύματα στο πχόρουμ και δεν έχει κουνηθεί φύλλο.
Αν ξαναπαίξει μπανάρισμα στο ίδιο αφελέστατοπλαίσιο που έπαιξε και το προηγούμενο, ειλικρινά θα το διασκεδάσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:14
Θα παραβώ ασυστόλως του κανόνες του πχόρουμ αν κάνω λεπτομερή διευκρίνηση, γλυκό μου.
Ήδη έφαγα μπαν για κάτι που ποτέ δεν έγραψα.
Οπότε, τώρα απλώς το διασκεδάζω.![]()
Ποιο σαπορτ ρε σουργελο?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:56 8 σελίδες έφτασε το θέμα βρε κακοχυμένα βίγκαν προχωντολμαδάκια...
Θενκς για το σαπόρτ.![]()
Είσαι νινί ακόμα... ούτε για πατάκι τουαλέτας/μπανιέρας/ντουσιέρας δεν κάνεις.
Α, σορρυ. Εν πασει περιπτωσει εγω θα ειμαι εδω για σενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:38Bazoomba έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:25Ναι καλα, τα λες αυτα για να μου φτιαξεις την διαθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 17:22
Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα αν είσαι στρέιτ ή σις φάση, στην όποια προσπάθεια προσέγγισης στη μπάμπω επιχειρείς.
Μία ακόμη κωλοπετεινιτσιώτικου τύπου έκφραση του κάθε αφανούς σερνικού ή θηλυκοού μπαζοχύματος με άλυτα πσυχολογικά θεματάκια βλέπω.
Ξανοίξου βρε... δημώδης πρόταση.![]()
Εχω κανει σαμπ στο νημα και θα μπαινω καθημερινα για το update που δεσμευτηκες οτι θα κανεις για τα προχωγκαγκουροποστ του φορουμ.
Ξερω οτι θα τον κρατησεις γιατι εσυ δεν ανοιγεις νηματα χωρις λογο.
Δεν έγραψα ότι θα κάνω καθημερινό απντέιτ για το είδος σας, άγαρμπη μπαλαρίνα μου.
Όποτε γουστάρω, θα κάνω.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.