!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Για τον πούτσο νήμα. Απλά πράματα. Η θειά ψάχνεται για να τσιμπήσουν τα ''είδη'' που δεν τρώνε παντεσπανι, μπρι, τρούφα και αυγοτάραχο.
Πειράματα κάνει μέσα στη ζέστη. Με έναν ανεμιστήρα να δροσίζει τα μπούτια της στους 40 κελσίου.
Πειράματα κάνει μέσα στη ζέστη. Με έναν ανεμιστήρα να δροσίζει τα μπούτια της στους 40 κελσίου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μην ειστε μαλακες, ειναι σοβαρο νημα.
γαλη τι ειναι προχωκαγκουρας?
δωσε εναν ορισμο που θα εδινες σε εναν εξωγηινο που γνωριζει ελληνικα
γαλη τι ειναι προχωκαγκουρας?
δωσε εναν ορισμο που θα εδινες σε εναν εξωγηινο που γνωριζει ελληνικα
Έχει πλάκα εν τω μεταξύ. Πάω να βάλω αρκουδίσιο και να απλώσω το κορμί μου στην ψύξη. Ας ασχοληθείτε οι λοιποί με τα αρχίδια του Καράμπελα που λεν και στο χωριό μου. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μια χαρά, σας ενεργοποιεί η θεια.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 14:47 Για τον πούτσο νήμα. Απλά πράματα. Η θειά ψάχνεται για να τσιμπήσουν τα ''είδη'' που δεν τρώνε παντεσπανι, μπρι, τρούφα και αυγοτάραχο.
Όταν πετύχετε αντίστοιχη ενεργοποίηση, ειδοποιάτε όλα τα αφανή μπαζοχύματα του πχώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλος βασταγερός παίζει;
Ισχύει για χριστιανούς και ύπατους κάγκουρες που στα ζόρικα συνασπίζονται επειδής τους ενώνει η μεγάλη ιδέα.
Παπάρες.
Ισχύει για χριστιανούς και ύπατους κάγκουρες που στα ζόρικα συνασπίζονται επειδής τους ενώνει η μεγάλη ιδέα.
Παπάρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Ιούλ 2024, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εναν ορισμο του προχωκαγκουρα παρακαλω
-
Machine ghost
Νημαδομούνι ! Καλό λήμμα στο ανταλλάσσω με το «εργαζόμουνα», αν θες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ο προχωκάγκουρας ως όρος εντάσσεται κυρίως στην ψυχολογική ορολογία. Και προς το παρόν, δεν έχει πιστημονικιά τεκμηρίωση, είναι αμιγώς προσωπική εκτίμηση αλλά κατά τα φαινόμενα σπέρνει ως χαρακτηρισμός.
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι,ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:05Ο προχωκάγκουρας ως όρος εντάσσεται κυρίως στην ψυχολογική ορολογία. Και προς το παρόν, δεν έχει πιστημονικιά τεκμηρίωση, είναι αμιγώς προσωπική εκτίμηση αλλά κατά τα φαινόμενα σπέρνει ως χαρακτηρισμός.
Άλλη ερώτηση;
τι σημαινει ?
Ο συγκεκριμένος όρος μπορεί να γίνει αντιληπτός ως δημοτική απόδοση του "εργαζόμουν-> εργαζόμουνα" ή ως επίσης λαϊκιά απόδοσης της σεξεργάτριας.Machine ghost έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:01Νημαδομούνι ! Καλό λήμμα στο ανταλλάσσω με το «εργαζόμουνα», αν θες.
Σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι;
Όσο για το "νημαδομούνι" τί να πω; Παραπέμπει σε δασικές αποψιλώσεις, ακόμη εκεί είστε γλυκά μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
Δεν εξυπηρετείς την αφήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:10Ο συγκεκριμένος όρος μπορεί να γίνει αντιληπτός ως δημοτική απόδοση του "εργαζόμουν-> εργαζόμουνα" ή ως επίσης λαϊκιά απόδοσης της σεξεργάτριας.Machine ghost έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:01Νημαδομούνι ! Καλό λήμμα στο ανταλλάσσω με το «εργαζόμουνα», αν θες.
Όσο για το "νημαδομούνι" τί να πω; Παραπέμπει σε δασικές αποψιλώσεις, ακόμη εκεί είστε γλυκά μου;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Θα παραβώ ασυστόλως του κανόνες του πχόρουμ αν κάνω λεπτομερή διευκρίνηση, γλυκό μου.πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:08ναι,ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:05Ο προχωκάγκουρας ως όρος εντάσσεται κυρίως στην ψυχολογική ορολογία. Και προς το παρόν, δεν έχει πιστημονικιά τεκμηρίωση, είναι αμιγώς προσωπική εκτίμηση αλλά κατά τα φαινόμενα σπέρνει ως χαρακτηρισμός.
Άλλη ερώτηση;
τι σημαινει ?
Ήδη έφαγα μπαν για κάτι που ποτέ δεν έγραψα.
Οπότε, τώρα απλώς το διασκεδάζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την αφήγηση τίνος, γλυκό μου;Machine ghost έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:13Δεν εξυπηρετείς την αφήγηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:10Ο συγκεκριμένος όρος μπορεί να γίνει αντιληπτός ως δημοτική απόδοση του "εργαζόμουν-> εργαζόμουνα" ή ως επίσης λαϊκιά απόδοσης της σεξεργάτριας.Machine ghost έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:01
Νημαδομούνι ! Καλό λήμμα στο ανταλλάσσω με το «εργαζόμουνα», αν θες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στειλε πμ και θα το δημοσιευσω εγω με την αδεια σου. ας φαω μπαν δεν πιραζειΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:14Θα παραβώ ασυστόλως του κανόνες του πχόρουμ αν κάνω λεπτομερή διευκρίνηση, γλυκό μου.πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:08ναι,ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:05
Ο προχωκάγκουρας ως όρος εντάσσεται κυρίως στην ψυχολογική ορολογία. Και προς το παρόν, δεν έχει πιστημονικιά τεκμηρίωση, είναι αμιγώς προσωπική εκτίμηση αλλά κατά τα φαινόμενα σπέρνει ως χαρακτηρισμός.
Άλλη ερώτηση;
τι σημαινει ?
Ήδη έφαγα μπαν για κάτι που ποτέ δεν έγραψα.
Οπότε, τώρα απλώς το διασκεδάζω.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ