Kαλα, εδώ είμαστε και θα βάλουμε την μέση ελάχιστη που θα δώσει επίσημα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Και θα δούμε αν είναι μόνο ένας βαθμός διαφορά... Και ας το συγκρίνεις με το 2009 που οι τιμές ήταν ήδη στο υψηλότερο σημείοhellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:3722°C είναι η μέση ελάχιστη και 23°C είναι προς το παρόν φέτος. Είναι αστείο που το αναφέρεις κιόλας. Τόσο ήταν ας πούμε και το 2009, που είχε μόνο μια μέρα κάτω από 20 βαθμούς κι αυτό ελάχιστα:Libre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 08:014°C. Αν μάλιστα η μεση ελάχιστη είναι 19°C, μιλάμε για τεράστια απόκλιση. Εννοείται ότι θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ και για τον Ιούλιο.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 02:51
Μέχρι τώρα η μέση ελάχιστη είναι 1°C μεγαλύτερη από τον μέσο όρο
Και δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη.
τοξοβόλος_uk
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Τοξοβόλος_UK
Σκάσε μωρή άσχετη ψέκα που βάζεις την μέση ελάχιστη της αναστροφικής Μίκρας για να βγάλεις επιχείρημαhellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:37
22°C είναι η μέση ελάχιστη και 23°C είναι προς το παρόν φέτος. Είναι αστείο που το αναφέρεις κιόλας. Τόσο ήταν ας πούμε και το 2009, που είχε μόνο μια μέρα κάτω από 20 βαθμούς κι αυτό ελάχιστα:
![]()
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε βάθος 100 σχεδόν χρόνων βιώνει τον θερμότερο Ιούλιο όλων των εποχών. Eίναι ήδη 0.5C στη μέση μηνιαία από τον 2ο θερμότερο όλων των εποχών. Άσχετε γιωτά να πούμε
Εδώ μέχρι σήμερα οι τιμές του ιστορικού σταθμού ΑΠΘ.

Δεύτερος θερμότερος μέχρι σήμερα το 2012 για το κέντρο της Θεσσαλονίκης

- Τοξοβόλος_UK
Άσχετη μπαζαρία είσαι κ εσύ ρε μπρο τελικά.Libre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:59
Kαλα, εδώ είμαστε και θα βάλουμε την μέση ελάχιστη που θα δώσει επίσημα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Και θα δούμε αν είναι μόνο ένας βαθμός διαφορά... Και ας το συγκρίνεις με το 2009 που οι τιμές ήταν ήδη στο υψηλότερο σημείο![]()
Τι σχέση έχει η μέση ελάχιστη του αναστροφικού αεροδρομίου με το τι συμβαίνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- hellegennes
Όχι, θα βάλω όποιον σταθμό με συμφέρει κάθε φορά για να βγάζω τα νουμεράκια που θέλω, σαν καλό καραψεκαριό. Α, ναι, εσύ το κάνεις αυτό.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:07
Σκάσε μωρή άσχετη ψέκα που βάζεις την μέση ελάχιστη της αναστροφικής Μίκρας για να βγάλεις επιχείρημα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τοξοβόλος_UK
Τι λες μωρή άσχετη Σαλονικιά ψέκα που μου βάζεις την μέση ελάχιστη του αεροδρομίου της Μίκρας για να μας πεις αν είναι ζεστός ο μήνας σε όλη την Θεσσαλονίκη. Που κ πάλι η Μίκρα θα βγάλει τον θερμότερο Ιούλιο όλων των εποχών σε μέσες μηνιαίες.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:28Όχι, θα βάλω όποιον σταθμό με συμφέρει κάθε φορά για να βγάζω τα νουμεράκια που θέλω, σαν καλό καραψεκαριό. Α, ναι, εσύ το κάνεις αυτό.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:07
Σκάσε μωρή άσχετη ψέκα που βάζεις την μέση ελάχιστη της αναστροφικής Μίκρας για να βγάλεις επιχείρημα![]()
Πάρε όποιο επίσημο WMO σταθμό θέλεις μέσα στην Θεσσαλονίκη να δεις τι γίνεται.
Άντε σου δίνω λίγη ώρα να τους βρεις πριν σε κάνω ρόμπα ξανά για να γελάει όλο το φόρουμ μαζί σου.
Ας πούμε σου δίνω μισή ώρα
- Τοξοβόλος_UK
Για κέντρο Σαλόνικα
ΔΕΘ ΕΑΑ
30+ η μέση μηνιαία Τ

Meteothes κέντρο Σαλόνικας
30+ η μέση μηνιαία επίσης

ΔΕΘ ΕΑΑ
30+ η μέση μηνιαία Τ

Meteothes κέντρο Σαλόνικας
30+ η μέση μηνιαία επίσης

- Libre arbitre
Φωτιά και μπουρμπερη
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Τοξοβόλος_UK
K εδώ μια Σίνδος από ΕΑΑ που σημειώνει μέχρι στιγμής την υψηλότερη μέση μέγιστη θερμοκρασία που έχει σημειωθεί ποτέ ιστορικά σε οποιοδήποτε επίσημο σταθμό στην Θεσσαλονίκη με 36.8 παρακαλώ.
Το 36.8 μέση μέγιστη εντωμεταξύ δυσκολεύει ακόμα και περιοχές της Αθήνας που σήμερα έχουν χαμηλότερη μέση μέγιστη από αυτό.

Το 36.8 μέση μέγιστη εντωμεταξύ δυσκολεύει ακόμα και περιοχές της Αθήνας που σήμερα έχουν χαμηλότερη μέση μέγιστη από αυτό.

Ρε φίλτατοι, μια ερώτηση. Είστε μετεωρολόγοι; Διότι εγώ μόνο τον Κλέαρχο εμπιστεύομαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τοξοβόλος_UK
εγώ είμαι μετεωρολόγος-δαμαστής της πούτσαςΠασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 14:29![]()
Ρε φίλτατοι, μια ερώτηση. Είστε μετεωρολόγοι; Διότι εγώ μόνο τον Κλέαρχο εμπιστεύομαι.
the next best thing
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 14:32εγώ είμαι μετεωρολόγος-δαμαστής της πούτσαςΠασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 14:29![]()
the next best thing![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Libre arbitre
- Libre arbitre
36.8 C. Υψηλότερη μέση μέγιστη για Ιούλιο μέχρι στιγμήςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 14:08 K εδώ μια Σίνδος από ΕΑΑ που σημειώνει μέχρι στιγμής την υψηλότερη μέση μέγιστη θερμοκρασία που έχει σημειωθεί ποτέ ιστορικά σε οποιοδήποτε επίσημο σταθμό στην Θεσσαλονίκη με 36.8 παρακαλώ.
![]()
Εδώ που βρίσκομαι εγώ στο ανατολικό τμήμα της Ρόδου εχουμε ψηθεί στην κυριολεξία!
Σήμερα εχει 39 υπό σκιά. Φαρμακείο βέβαια εχθες με θερμόμετρο έδειχνε 41 το μεσημέρι και προχθές 39 στις 9 η ώρα το πρωί.
Το βράδυ στο τριήμερο που πέρασε η μέση θερμοκρασία στις 10 τη νύχτα ηταν 32 βαθμοί. Αμφιβάλλω αν πέφτει κάτω από 29 στη διάρκεια της νύχτας.
Δυστυχώς οταν οι άνεμοι είναι δυτικοί καιγομαστε γιατί αυτοί περνάνε από το ηπειρωτικο κομμάτι του νησιού όπου επικρατεί φοβερή ξηρασία και μετά έρχονται σε εμάς πριν πάνε προς θάλασσα.
Κάτι ξερανε οι παλιοί που είχαν όλα τα σπίτια λευκά με ασβέστη.
Πάντως νομίζω δεν υπάρχει πιο ζεστό μέρος στην Ελλάδα από εδώ η θερμή ζώνη είναι Κολυμπια , Αρχαγγελος , Χαρακι , Λινδος και γύρω γύρω από αυτές τις περιοχές. Υποσαχάριες συνθήκες.
Σήμερα εχει 39 υπό σκιά. Φαρμακείο βέβαια εχθες με θερμόμετρο έδειχνε 41 το μεσημέρι και προχθές 39 στις 9 η ώρα το πρωί.
Το βράδυ στο τριήμερο που πέρασε η μέση θερμοκρασία στις 10 τη νύχτα ηταν 32 βαθμοί. Αμφιβάλλω αν πέφτει κάτω από 29 στη διάρκεια της νύχτας.
Δυστυχώς οταν οι άνεμοι είναι δυτικοί καιγομαστε γιατί αυτοί περνάνε από το ηπειρωτικο κομμάτι του νησιού όπου επικρατεί φοβερή ξηρασία και μετά έρχονται σε εμάς πριν πάνε προς θάλασσα.
Κάτι ξερανε οι παλιοί που είχαν όλα τα σπίτια λευκά με ασβέστη.
Πάντως νομίζω δεν υπάρχει πιο ζεστό μέρος στην Ελλάδα από εδώ η θερμή ζώνη είναι Κολυμπια , Αρχαγγελος , Χαρακι , Λινδος και γύρω γύρω από αυτές τις περιοχές. Υποσαχάριες συνθήκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση