!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oι συγχρονοι δουλοι της Ελ σεζον
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Oι συγχρονοι δουλοι της Ελ σεζον
Παράγουμε καλούς και υπάκουους δούλους με μηδέν αξιοπρέπεια πάντως στην Ελλάδα.
Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Chupacabra
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:53Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.
Ομολογουμένως αυτή είναι μια ορθή επισήμανση.
Εγώ ως παιδί των 80s θυμάμαι πως όταν ήμουν μικρός πηγαίναμε σε ελεύθερες
παραλίες και παίρναμε φαγώσιμα από το σπίτι.
Τώρα μάθαμε και τα μπιτσόμπαρα αυτός είναι νεοπλουτισμούλης και ο κατσιβελισμούλης
των σύγχρονων ελληναράδων δυστυχώς.
- Μαδουραίος
Ετρωγες γεμιστα και κεφτεδακια σε ταπερ τυπε?Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:01ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:53Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.![]()
Τώρα μάθαμε και τα μπιτσόμπαρα αυτός είναι νεοπλουτισμούλης και ο κατσιβελισμούλης
Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες τεστ αϊκιού, τύπε;Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:05Ετρωγες γεμιστα και κεφτεδακια σε ταπερ τυπε?Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:01ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:53
Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
160.ΠΗΞΕ.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:09Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες τεστ αϊκιού, τύπε;Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:05Ετρωγες γεμιστα και κεφτεδακια σε ταπερ τυπε?Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:01
![]()
-
Chupacabra
Και μπιφτέκια και σπιτική πίτσα και σπιτικά σάντουιτς και γαριδομακαρονάδα απλυτε γυφταρμά.Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:05Ετρωγες γεμιστα και κεφτεδακια σε ταπερ τυπε?Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:01ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:53
Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.![]()
Ξέχασες να βάλεις κόμμα μετά το 6.Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:10160.ΠΗΞΕ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Chupacabra
Μέσα σε όλα αυτά ξέχασα να σημειώσω ότι ακόμη και τώρα αυτό κάνω.
Ρώτα και τον παππού σου ρε δικέ μου, που πήγαιναν στην θάλασσα 1 φορά το καλοκαίρι για μερικές ημέρες και κοιμόντουσαν κάτω από την πλατφόρμα του τρακτέρ.Chupacabra έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:01ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 10:53Η πλάκα είναι ότι αυτά τα βιντεάκια γίνονται από τύπους που είναι ήδη στην παραλία, ως μυστικοί πράκτορες διαφύλαξης των εργατικών δικαιωμάτων.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Μαδουραίος
Υποδιαστολή λεγεται αμορφωτη θειτσαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 11:13Ξέχασες να βάλεις κόμμα μετά το 6.
Τα μπιτσομπαρα και τα κυριλατα κλαμπ και εστιατόρια σε νησιά και παραλίες αποτελούν φαινόμενο από το 2000 και έπειτα.
Σήμα κατατεθέν του ελληνικού νεοπλουτισμου.
Οι δούλοι των σεζόν είναι απλά το αποτέλεσμα.
Σήμα κατατεθέν του ελληνικού νεοπλουτισμου.
Οι δούλοι των σεζόν είναι απλά το αποτέλεσμα.
Με 200 ευρώ την ομπρέλα ρε τύποι, αυτό έλειπε, να μην σας καθαρίζουν και την άμμο.
Τι θέλετε; Εμ να δίνετε ένα σκασμό λεφτά, εμ να μην έχετε και υπηρεσίες; Πού νομίζετε ότι είστε; Σε μπιτς μπαρ στην Χαλκιδική που πληρώνεις exclusive, για να τρώνε δίπλα σου οι Σκοπιανοί, μπισκότα που κουβάλησαν από το χωριό τους;
Τι θέλετε; Εμ να δίνετε ένα σκασμό λεφτά, εμ να μην έχετε και υπηρεσίες; Πού νομίζετε ότι είστε; Σε μπιτς μπαρ στην Χαλκιδική που πληρώνεις exclusive, για να τρώνε δίπλα σου οι Σκοπιανοί, μπισκότα που κουβάλησαν από το χωριό τους;
Dein Herz, meine Gier
γιατι βελαζει το ζαιϊκο μποτ (παλι) ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 187 Απαντήσεις