παπατζιλίκια είναι αυτά.
από το site του ΑΠΘ βλέπεις τα κλιματικά του κέντρο της Σαλόνικας.
παπατζιλίκια είναι αυτά.
Ο Κούλης είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:57όχι βαριέμαι να ψάχνω.
επίσης δεν απάντησες ποτέ αν θες να σε γλυφοκωλιάσω.
πάντως άσχετα που άλλοι ψέκες νομίζουν οτι είμαστε το ίδιο account εμένα μου βγάζεις γκέι vibes.
τον παίρνεις κ γέρνεις ενίοτε μπρο?
αν ναι μπορεί να σου συγχωρήσω οτι ψηφίζεις τον μαλάκα κούλη.
Ε, ξέρω 'γώ; Δεν έχει σημασία τι συγκρίνεις; Αν είναι έτσι να συγκρίνουμε και με την Κάμβρια, που η μέση θερμοκρασία Ιουλίου στο γεωγραφικό πλάτος της Ελλάδας θα ήταν 50°C+ (note: δεν υπήρχε ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας τότε).Libre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:52Δεν γράφει. Έχει σημασία;hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:51Τι είναι; 100ετίας;Libre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:49 Αυτό έγραφε ο πίνακας που παρέθεσα. Προφανώς είναι μέσος όρος μεγαλύτερος από την τελευταία 25ετια.
Και πόση είναι η μέση χαμηλή θερμοκρασία για την Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:58παπατζιλίκια είναι αυτά.
από το site του ΑΠΘ βλέπεις τα κλιματικά του κέντρο της Σαλόνικας.
Και πόση είναι η μέση χαμηλή θερμοκρασία για την Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο;hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:59Ε, ξέρω 'γώ; Δεν έχει σημασία τι συγκρίνεις; Αν είναι έτσι να συγκρίνουμε και με την Κάμβρια, που η μέση θερμοκρασία Ιουλίου στο γεωγραφικό πλάτος της Ελλάδας θα ήταν 50°C+ (note: δεν υπήρχε ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας τότε).
γαμώ τον κούλη σου μπρο
ΞενεραςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:00γαμώ τον κούλη σου μπρο
το θέμα είναι αμα θες να γαμήσω κ εσένα.
είσαι κρυφή, ανοιχτή ή ξενέρας στρέιτ?
τι γιωτάδες είστε όλοι εδώ μέσα. Ούτε ένας σας μπορεί να κάνει βασική έρευνα. ffsLibre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:00
Και πόση είναι η μέση χαμηλή θερμοκρασία για την Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο;

Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο να πιστεύω ότι έχεις διπλό λογαριασμό αλλά με διασκεδάζει που ενοχλείσαι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:52 επίσης εγώ προσπαθώ να πείσω οτι είμαι γκέι σύμφωνα με τον ψέκα σαλονικιό κ την κάργια γαλή μέχρι τώρα. Έχουμε καναν άλλον τώρα που γυρίζει?![]()
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:01 τι γιωτάδες είστε όλοι εδώ μέσα. Ούτε ένας σας μπορεί να κάνει βασική έρευνα. ffs
Εδώ λέει 21.8 Είναι η μέση χαμηλή;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:01τι γιωτάδες είστε όλοι εδώ μέσα. Ούτε ένας σας μπορεί να κάνει βασική έρευνα. ffsLibre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:00
Και πόση είναι η μέση χαμηλή θερμοκρασία για την Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο;
![]()
Όση και η ψωλή του τοξοβολουLibre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:01 Περιμένω, πόση είναι η μέση χαμηλή θερμοκρασία για την Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο. Ξέρει κανείς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
σκάσε μωρή ευκολοεπηρέαστη ψέκα.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 01:02
Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο να πιστεύω ότι έχεις διπλό λογαριασμό αλλά με διασκεδάζει που ενοχλείσαι.
Ότι προσπαθείς όμως να πείσεις ότι είσαι γκέι δεν είναι θέμα άποψης, είναι γεγονός. Άσχετα αν είσαι ή όχι, πράγμα που ποσώς με ενδιαφέρει, προσπαθείς να μας πείσεις.
ρε μπρο μάθε ορολογία.