Ε, συγγνώμη, αλλά η σύγκριση παραδοσιακά γίνεται μ' αυτόν τον σταθμό. Έκανε 10 μέρες πάνω από 36 βαθμούς. Big deal.Libre arbitre έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:04Από τις 8 Ιουλίου κι επειτα δεν έκανε ούτε μια μέρα κάτω από 36 βαθμούς στην καλύτερη των περιπτώσεων. Κι αυτό στο αεροδρόμιο. Διαφορετική είναι η εικόνα μέσα στην Θεσσαλονίκη.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:11Ναι, πω, πω! Οι μέσοι όροι είναι υψηλότεροι, έχουμε πεθάνει από την ζέστη. 36-38άρια για 15 μέρες υποφέρονται λιγότερο από 40-45 για μια εβδομάδα αν μετά η θερμοκρασία πέσει στους 30 για τις υπόλοιπες 3 εβδομάδες. Νέοι νόμοι φυσικής.Δημοκράτης έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 00:50
Τρέλανε μας
Αν είναι δυνατόν και την βγάλαμε καθαρή
Θαύμα θαυμα
Από 28 ως 39 βαθμούς. Τέτοια ζέστη δεν έχει ξαναζήσει η Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- hellegennes
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εν τω μεταξύ η μέση χαμηλή είναι 19 βαθμούς κελσίου για τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη και η ελάχιστη μέχρι στιγμής είναι 21.3 στις 4 Αυγούστου!Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 21:48 Και η Θεσσαλονίκη έσπασε το ρεκόρ υψηλότερης μέσης μέγιστης όλων των εποχών τουλάχιστον από το 1930 που έχουμε αρχείο.
![]()
Μπράβο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Γεωλογίας-Τομεας Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας.
Και από ο,τι φαίνεται μέχρι και την Δευτέρα τουλάχιστον θα είναι αφόρητα στην Θεσσαλονίκη...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
.
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.co ... -cuts-intl
The power cuts came as the city is experiencing unusually high temperatures and on Friday a daily record was set for the fourth day in a row, according to Russian state news agency TASS. The maximum temperature was 39 degrees Celsius on Friday, according to TASS.
Krasnodar Governor Veniamin Kondratyev said Saturday that the “abnormal heat,” the lack of proper capacities during peak load periods and the operation of the Rostov Nuclear Power Plant were some of the factors that contributed to the outages. One of the units of the Rostov plant, the largest in the region, was temporarily shut down earlier this week due to a technical malfunction.
“There has been abnormal heat in the Krasnodar region for a week now. The load on the energy system is colossal,” Governor Kondratyev said.
...
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.co ... -cuts-intl
The power cuts came as the city is experiencing unusually high temperatures and on Friday a daily record was set for the fourth day in a row, according to Russian state news agency TASS. The maximum temperature was 39 degrees Celsius on Friday, according to TASS.
Krasnodar Governor Veniamin Kondratyev said Saturday that the “abnormal heat,” the lack of proper capacities during peak load periods and the operation of the Rostov Nuclear Power Plant were some of the factors that contributed to the outages. One of the units of the Rostov plant, the largest in the region, was temporarily shut down earlier this week due to a technical malfunction.
“There has been abnormal heat in the Krasnodar region for a week now. The load on the energy system is colossal,” Governor Kondratyev said.
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Τοξοβόλος_UK
Η Σπάρτη έχει 2 σταθμούς.
Ο ένας είναι της ΕΜΥ και ο άλλος του Αστεροσκοπείου. Απέχουν μερικά χλμ μεταξύ τους.
Πόσα χιλιόμετρα μεταξύ τους;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:15Η Σπάρτη έχει 2 σταθμούς.
Ο ένας είναι της ΕΜΥ και ο άλλος του Αστεροσκοπείου. Απέχουν μερικά χλμ μεταξύ τους.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
Mερικά. Έχει σημασία;Aitwlos έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:21Πόσα χιλιόμετρα μεταξύ τους;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:15Η Σπάρτη έχει 2 σταθμούς.
- Τοξοβόλος_UK
Δε ξέρω αλλά κοντά πρέπει να είναι. Έτσι είχα διαβάσει στο καιρικό φόρουμ.
Libre arbitre έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:22Mερικά. Έχει σημασία;Aitwlos έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:21Πόσα χιλιόμετρα μεταξύ τους;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:15
Η Σπάρτη έχει 2 σταθμούς.
Αμέ. Τοξοβολε μου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Για στείλε ένα λινκ από το καιρικό φορουμΤοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:23Δε ξέρω αλλά κοντά πρέπει να είναι. Έτσι είχα διαβάσει στο καιρικό φόρουμ.
- Τοξοβόλος_UK
Τσίμπα μια πουτσότριχα μου ρε μπρο που θα κάθομαι να βρίσκω τώρα το συγκεκριμένο ποστ. Μπες κ βρες το μόνος σου.
Κοντά είναι πάντως οι σταθμοί.
- Libre arbitre
Εγώ δεν είμαι συριζαίος πάντως. Ν.Δ συνήθως ψηφίζωAitwlos έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:24Εγώ δεν είμαι συριζαίος πάντως. Ν.Δ συνήθως ψηφίζω![]()
Αμέ. Τοξοβολε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 21 Ιούλ 2024, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:26Τσίμπα μια πουτσότριχα μου ρε μπρο που θα κάθομαι να βρίσκω τώρα το συγκεκριμένο ποστ. Μπες κ βρες το μόνος σου.
Κοντά είναι πάντως οι σταθμοί.
- Τοξοβόλος_UK
Libre η κάργια νομίζει είμαστε το ίδιο πρόσωπο.
Αυτή που το έπαιζε ντετεκτιβιλίκι κ μας έλεγε οτι μπορεί να είναι κ γκέι ίδιος
αι μωρή πουαρό.
- Libre arbitre
Εξαιρετικό το καργια...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 00:29Libre η κάργια νομίζει είμαστε το ίδιο πρόσωπο.
Αυτή που το έπαιζε ντετεκτιβιλίκι κ μας έλεγε οτι μπορεί να είναι κ γκέι ίδιος![]()
αι μωρή πουαρό.
Ή ο libre έχει ιδιαίτερη σχέση με τοξοβολία ή είναι ακριβώς το ίδιο άτομο. Τι λέτε οι ουδέτεροι παρατηρητές;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση