Ποιος νόμος το λέει αυτο; γιατί εγώ ξέρω πως αν αιτηθεί άδεια πρέπει να την χορηγήσεις εντός ενός διαστήματος(δεν είναι ένας μήνας) αλλά κανείς δε σου επιβάλει τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που ζητούνται.exiledd έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 20:44 Ερμή είσαι λάθος με το θέμα της άδειας, με το που αιτηθεί εγγράφως ο εργαζόμενος άδεια μέσα σε 1 μήνα ή και λιγότερο ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να τη χορηγήσει
Όπως είπε και η Πορς, το workload δεν είναι δουλειά του υπαλλήλου, αν έχεις τόσα "μάτια του κυκλώνα" μέσα στο έτος, τότε θες περισσότερο κόσμο.
Κόσμος υπάρχει αλλά δε γίνεται να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων.
Οι περίοδοι που πρέπει να είμαστε standby με πρώτο εμένα είναι το πολύ 3 μήνες το χρόνο. Θα μου πεις οκ είναι δική μου επιλογη να είμαι εγώ standby.
Όπως είπα και παραπάνω κάποια πράγματα ειναι γνωστά πριν δωθουν τα χέρια, τώρα αν δωθουν τα χέρια και ο άλλος αρχίζει τις τζιριτζατζουλες, είναι μέγιστη πουστια.
Αλλά και πάλι ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα, ποτέ κανείς δε μου έκανε παράπονο πέρα από μια περίπτωση που είχε "θάψει" όποιον γνωστό είχε και στο τέλος θέλοντας και μη, εναρμονιστηκε.
Επίσης όπου λέω ότι παίζουν 3 εβδομάδες άδεια τον Αύγουστο είναι τρισευχαριστημενοι.
Juno η αλήθεια είναι πως δε κατάλαβα τι εννοείς αλλά από τη στιγμή που τα πράγματα είναι γνωστά συν ότι οι περίοδοι που πρέπει να το τρέξουμε λίγο είναι το πολύ τρεις μήνες, δεν έχω αντιμετώπισει ποτέ θέμα